slojma, fajnie 'Was' widzieć pod siodłem 🙂 szukam_szczescia, fajny chłopiec, widzę, że tak samo jak mojemu ktoś pożałował odmian?😉 Burza, cóż za uroczy konik wodny 🙂 escada, bombowa odmiana na buźce u Młodej, śliczna jest darolga, nie wierze! już w pełni zdrowa? Wow,gratuluje kasku i gratuluje powrotu do treningów, bardzo sie ciesze 🙂 polonez świetne sesje. Westowa bardzo nastrojowa🙂
polonez, hehe a już myślałam, że może tylko mi tak się coś mani przed oczami 🙂 jezu nie doczekam się żeby znowu zacząć regularna robotę, aaaaaaaaaaaaaaaaa
Polonez – fajnie Wam w weście! K_cian – dziękujemy, dziękujemy! 😀 Marcepana – super rude 🙂 MoniaaA – zdrowa, zdrowa! Dziękuję! :kwiatek: Ja też strasznie się cieszę, tak bardzo za tym tęskniłam… Powoli wracamy do formy i jak na razie jest super 🙂 cieszę się, że i z Twoją nóżką coraz lepiej!
Darolga-korab jest piękny 😍 Jako że wynalazłam fajne zdjęcia z początku wiosny, a dziewczyny nie wstawiają: Czantoria Olkii (w tle Alkazar i Zwiastun): Fantazja Fantazji z padokową kolezanką:
Ruda_H – dziękuję dziękuję dziękuję! Też zaczęłam się bać co z niego wyrośnie 😀 :kwiatek: tak, będę jutro po południu 🙂 super, w takim razie do zobaczenia! Tristia – jenyyy, dziękujemy :kwiatek: łoł, lewitujący koń! 😲
Milusia-Zdjęć jest dużo, ale trochę wrzucę, bo są wesołe 🙂 Koleżanka padokowa Rudej też potrafi się zaprezentować: Tańce: Balety (po prawej): Nie właź w kadr! Tu jestem, tu jestem! Idź stąd Etna, ja jestem ładniejsza 😉 Aaaa, uciekam już...😉