ważne!! "Wątek: na pomoc Talentowi"

[quote author=CuLuLa link=topic=14582.msg440549#msg440549 date=1263506631]

Jednak czuję w moczu, że można Ci wierzyć.

I Ty mówisz,że to ja mam fajne teksty.  😂
[/quote]
Pomyślałam o Treserze i tak jakoś wpadło mi do głowy 🙂
wątek zamknięty
dlaczego nie doszlo do kupna/sprzedazy konia?

jakie 4 inne konie?

czy to prawda, ze konie z tej stajni trafily na uboj?
wątek zamknięty
ewabe, czegoś tu nie rozumiem. Katja przekazała Ci inne informacje, Tobie opisała sytuację akurat chyba dość zgodnie z prawdą. Z pewnością czytałaś wątek o pomocy Talentowi. I nie napisałaś tam, że Katja wprowadza ludzi w błąd? Że te dwie wersje się kompletnie ze sobą nie zgadzają?
Oddała pieniądze, to dobrze, ale ciekawe czy odzyskałabyś je gdyby czujni forumowicze nie poddali w wątpliwość tego co pisała Katja.
wątek zamknięty
bo byly chetne na pzostale koniki rowniez. wiec myslalam, ze wszystkie juz sa w dobrych rekach,. juz wszystko bylo ustalone, ze zabieramy. nie wiem o co afera, ja dostalam info, ze konie maja isc na mieso, szef tez tak mowilk, nie dos.lownie ale jednak, ze do 10 stycznia mamy czas. wiec? pisalam wlam dokladnie to co sama wiedzialam.
wątek zamknięty
nie nie trafily na uboj.
wątek zamknięty
sluchaj bohaterko nie gadaj głupot gracjano był do sprzedania zanim moja noga była w tej stajni, biancko rówież talent również wiec nie mów ze ja robiłem sobie miejsce w stajni bo mi kitu nie wciścniesz a opowiadanie o  koniach idacych na rzeź zostaw malym dziewczynka co powiedza Ci oj biedny koniś a nie mi bo ze mna dyskutuje sie o faktach a fakty sa takie ze stajnia jest duza i nie ma tam ani jednego mojego konia a w  wakacje stały tam tylko dwa NIMBA I  LARA i tak był jeszcze wolne boksy i byłem tam przez cale wakacje i nie wciskaj wszystkim kitu .. bo lepiej znam ta stanjnie niz ty....

wątek zamknięty
Katja, to w końcu właściciel powiedział, że konie trafią na rzeź, czy tak to sobie odczytałaś?
wątek zamknięty
bo byly chetne na pzostale koniki rowniez. wiec myslalam, ze wszystkie juz sa w dobrych rekach,. juz wszystko bylo ustalone, ze zabieramy. nie wiem o co afera, ja dostalam info, ze konie maja isc na mieso, szef tez tak mowilk, nie dos.lownie ale jednak, ze do 10 stycznia mamy czas. wiec? pisalam wlam dokladnie to co sama wiedzialam.

Czyli g.... wiedziałaś!
wątek zamknięty
nie jestem bohaterka.   ale pytalam czemu Gracjana sprzedaje szef i mi powiedzial, ze robi miejsce dla twoich koni. a ze o konie nie dbal jak nalezy , to te co potem zpostaly w stajni chiore byly i mialy isc na mieso tez jak reszta, takie dostalam informacje od osoby ktora jeszcze lepiej zna stajnie niz ty;] biorac pod uwage, ile koni poszlo z tamtej stajni na mieso nie byloby to wcale nieprawdopodobne
wątek zamknięty
ooo!
to teraz koń dodatkowo zmienił imię
koń którego Katja chciała kupić to wyszukany w ogłoszeniach Geronimo K, syn Talenta.
wątek zamknięty
nie nie trafily na uboj.

a jednak nie trafiły a znajde Ci post w którym wraźnie napisałas ze 30 koni trafiło na rzeź z tej stajni!!!!!!!!!!!!!!!!

zastanów sie co piszesz ?!!!!!!!!!!!!
wątek zamknięty
bo tamte ktore tam bykyw czesniej sa w miesnym, nawet szef mi takpowiedzial, natomiast te 4 mlode nie sa.
wątek zamknięty
a dla mnie to logiczne ze wł Talenta wycofal sie ze sprzedazy pomimo umowionego transportu na niedziele
Zwyczajnie, mogły do niego dojsć brednie wypisywane na forum. I ja na jego miejscu tez bym sie wkurzyla i konia nie sprzedała
wątek zamknięty
ushia   It's a kind o'magic
14 stycznia 2010 22:13
shift, czy mozesz napisac, czemu Talent ostatecznie nie trafil do Katji? I czy faktycznie mial kosztowac 10000? A właściwie to Talent czy Geronimo? Stado konikow dalej istnieje?

Epikea - racja 😉
wątek zamknięty
to te co potem zpostaly w stajni chiore byly i mialy isc na mieso tez jak reszta, takie dostalam informacje od osoby ktora jeszcze lepiej zna stajnie niz ty

Ja pierdzielę, to sama się dowiadywałaś, czy przez osoby trzecie, czwarte, piąte i dziesiąte? 🤔
wątek zamknięty
fajnie, ze jedzie sie po mnie za to, ze sama zostalam niezle wrobiona, moglam jednak opanowac emocje i zobaczyc ze to kretactwo.....;/  zaluje ze nie patrzylam trzezow na oczy. bo jedyni oszusci sa tu chyba poczywisci... pisalam na biezaco jakie onfo dsostawalam. a o wyludzaniu pienidzy mowy byc nie moze, bo PLACILAM ZE SWOICH WLASNYCH
wątek zamknięty
ja ze swojej strony moge rowniez potwierdzic, ze shift709 to alan kinas. znam rowniez osobiscie karoline i nie lykam tego, ze konie poszly na mieso. tam faktycznie sa koniki dotacyjne i wszystko jest zrobione z glowa, konie na pewno nie sa zaniedbane, albo ze "sobie z nimi nie radza".
i nie mam zamiaru zmieniac nicka.
wątek zamknięty
fajnie, ze jedzie sie po mnie za to, ze sama zostalam niezle wrobiona, moglam jednak opanowac emocje i zobaczyc ze to kretactwo.....;/  zaluje ze nie patrzylam trzezow na oczy. bo jedyni oszusci sa tu chyba poczywisci... pisalam na biezaco jakie onfo dsostawalam. a o wyludzaniu pienidzy mowy byc nie moze, bo PLACILAM ZE SWOICH WLASNYCH

Ale przecież prosząc o datki chciałaś z cudzych.
wątek zamknięty
ooo!
to teraz koń dodatkowo zmienił imię
koń którego Katja chciała kupić to wyszukany w ogłoszeniach Geronimo K, syn Talenta.

To nie brat? To był ojciec? Szwagier może?  👀
Ja już się zgubiłam.Z kim się Alan miał żenić?
I ponawiam pytanie o cenę? Była realna?
I jeszcze serio-tam chyba jeszcze była jedna osoba,która informowała o tej stajni.Może to jej wina?
I na koniec-apeluję,osobę,która do mnie pisała na priv o odezwanie się. To dopiero nakręci nastrój. 🙁
wątek zamknięty
nie jestem bohaterka.   ale pytalam czemu Gracjana sprzedaje szef i mi powiedzial, ze robi miejsce dla twoich koni. a ze o konie nie dbal jak nalezy , to te co potem zpostaly w stajni chiore byly i mialy isc na mieso tez jak reszta, takie dostalam informacje od osoby ktora jeszcze lepiej zna stajnie niz ty;] biorac pod uwage, ile koni poszlo z tamtej stajni na mieso nie byloby to wcale nieprawdopodobne

nie dbał o nie ? a przypomnieć Ci co powiedziałas jak przyjechałaś ogladać Gracjano? ze jest za gruby i ze chciałabys zebysmy mu ogrniaczyli jedzenie bo był sezon pastwiskowy i konie były od rana do wieczora na pastwiskach... to były twoje słowa co juz nie pamietasz?

wszystkim zainteresowanym proponuje przejrzec stare posty co wypisywała za głupoty jak to konie trafiaja na rzeź jak to konia kupiła  a teaz???

nagle CUD !! KONIE NIE TRAIFIŁY JENAK NA RZEŹ KONIA NAGLE NIE KUPIŁA konie nagle sa zdrowe własciciel nie jest handlarzem.. teraz starasz sie wszystko okrecic a jak dla mnie siedzisz w wielkim  śmierdzącym gównie!!!

WIELKIM ŚMIERDZĄCYM GÓWNIE!!

wątek zamknięty
Taniu alan mial sie zenic z corka wlasciciela oczernianej stajni- stad doskonale orientuje sie w realiach i stad rowniez jego wzburzenie. choc to z kim mial sie zenic nie ma nic do rzeczy.
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
14 stycznia 2010 22:18
Szkoda tylko, że przez takich ludzi konie naprawdę potrzebujące pomocy mogą jej nigdy nie uzyskać  🙄 Bo ktoś 'nie patrzył komuś w oczy'...
wątek zamknięty
stajnia piekna, karoline widzialam raz, alana widzialam moze dwa, jednak sam szef mi powiedzial co sie stalo ze wszystkimi konmi ktoire widzialam jak kupowalam smoka, a ktorych nie bylo jak ogldalam talenta , ktory jak sie okazalo ma na imie geronimo-k. a o tych koniach dowiedzialam sie wlasnie od osoby znajaca stajnie baaardzo dobrze. a konie w dobrych rekach? kopyta robione co kilka miesiecy, totalnie prtzerosniete, kon  ze slepota miesieczna, wogole nie leczona, it itp chociazby slynny juz talent z chorym stawerm skokowym, z chipami? " bo to nie grozne" no wcale.... a jak powiedzialam szefowi ile operacja kosztuje to wielkie oczy na mnie, ze co, ze po co operacja, ze to nie przeszkadza...   no nie mam pytan,..... konie nie sczezpione... no stajnia piekna duza. ale tyle.
wątek zamknięty

tak tak z własnych nie chce mi sie szukac postów które pisałas liczy sie każda złotówka....... Ty zostałaś nieźle wrobiona bidulka biduleczka z Ciebie....
wątek zamknięty
słuchajcie, nie wiem ile Katja ma lat, ale chyba cała ta akcja jest oparta na jakiś jej domysłach, wyobrażeniach
nawet nie wiedziała jak nazywa się koń którego chciała kupić
wątek zamknięty
słuchajcie, nie wiem ile Katja ma lat, ale chyba cała ta akcja jest oparta na jakiś jej domysłach, wyobrażeniach
nawet nie wiedziała jak nazywa się koń którego chciała kupić

Może jednak wiedziała, ale podając prawdziwe imię konia dałaby jakieś ukierunkowanie na stajnię, w której koń stoi?
wątek zamknięty
a dla mnie to logiczne ze wł Talenta wycofal sie ze sprzedazy pomimo umowionego transportu na niedziele
Zwyczajnie, mogły do niego dojsć brednie wypisywane na forum. I ja na jego miejscu tez bym sie wkurzyla i konia nie sprzedała

A mnie się nie chce szukac,ale ja nawet tak napisałam,że jakby czytał,to miałby prawo się wkurzyć.
Początek tej dyskusji był pod koniec watku pożarowego.
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
14 stycznia 2010 22:22
I na koniec-apeluję,osobę,która do mnie pisała na priv o odezwanie się. To dopiero nakręci nastrój. 🙁

napisz do tej osoby PW, może nie sledzić forum cały czas.

wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
14 stycznia 2010 22:23
Ascaia, Czyli wniosek jest jeden.

Fantazja w necie nie popłaca. Fantazja doprowadzić może właśnie o takiej konfrontacji na forum.
wątek zamknięty
[quote author=Tania link=topic=14582.msg440602#msg440602 date=1263507388]

napisz do tej osoby PW, może nie sledzić forum cały czas.

[/quote]
Kasuję privy.Nicka nie pamiętam.Na forum nie pisała ta osoba.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.