ważne!! "Wątek: na pomoc Talentowi"
to zaczyna przypominać jakąś farsę..
wątek zamknięty
Boję się iśc spac, bo rano może byc kolejnych 20 stron do nadrobienia...
wątek zamknięty
tunrida ale sama powiedz - czy ja nie mam racji? 💃
wątek zamknięty
Myślę, że facet ma to po prostu w nosie i ponieważ jest poważnym człowiekiem to nie chce się bawić w żadne akcje udowadniania czegokolwiek komukolwiek i oprowadzania wycieczek z aparatem.
Tak sobie właśnie myślę.
Ale odczucia swoje mam i zdanie sobie wyrobiłam. Jak i pewno inni czytelnicy. Jedni potępią Katję całkowicie, inni zaś zobaczą w całej sprawie :okoliczności łagodzące". 😉
wątek zamknięty
A ja sie tak wczułam ze az mnie to męczyć zaczyna 😁
wątek zamknięty
Ja chciałam Was wszystkich zapytać czy Wy nie macie co robić?
Wczoraj dyskusja trwała do 2 w nocy, dziś od 7 znów do teraz.
Jest coś takiego kodeks cywilny, art. 23 i 24. Możecie sobie poczytać. Ja znam na pamięć.
Druga Kasia, która miała do nas przyjechać, pewnie przyjedzie i tak, bo się znamy.
No i tu się nasuwa pytanie: czy zdjęcia Kasi drugiej będą wiarygodne? Czy Kasia druga nie przerobiła ich? Czy to na pewno to miejsce? Czy to na pewno te konie?
Prawie jak telenowela brazyliska, ciągnie się i ciągnie, niestety nic mądrego nie wnosi.
I po co to wszystko?
wątek zamknięty
Szczerze tak czytam ten i poprzedni watek o Talencie i powiem jedno.
Tak na prawdę gdybym była na miejscu właściciela stajni też bym nie chciała żadnych odwiedzin a dlaczego?? bo wcale nie podobało by mi się nagły tłum osób robiących foty po kryjomu lub nie aby tylko dociec prawdy.
Kłamstwo ma krótkie nogi o czym można było sie przekonać w tym wątku więc robienie zdjęć reportaży wywiadów i Bóg wie czego innego mija się z celem
I tak jak było mówione zadzwoniła przeprosiła i koniec sprawy życie toczy się dalej.
Ja tylko nie rozumiem dlaczego ów osoba sprawczyni tego zamieszania nie przeprosiła jeszcze normalnie forumowiczów typu oficjalnie chce przeprosić wszystkich.... bo takie słowa tu nie padły jeszcze a to dziwne
wątek zamknięty
Pewnie jednak jej uwierzymy bo po co mialaby zdjecia przerabiac skoro sama jest sprawą zainteresowana...
aszhar i pewnie nie padną bo ona nie ma na tyle odwagi by wyjrzec z tego swojego "swiata fantazji" 😂
wątek zamknięty
wszelkie fora sa zapychaczami czasu. taka ich rola
wątek zamknięty
Myślę, że facet ma to po prostu w nosie i ponieważ jest poważnym człowiekiem to nie chce się bawić w żadne akcje udowadniania czegokolwiek komukolwiek i oprowadzania wycieczek z aparatem.
Tak sobie właśnie myślę.
Ale odczucia swoje mam i zdanie sobie wyrobiłam. Jak i pewno inni czytelnicy. Jedni potępią Katję całkowicie, inni zaś zobaczą w całej sprawie :okoliczności łagodzące". 😉
sprawa wyjasniona, nie ma co bić piany
jeśli Katja zwróci wszystkim zainteresowanym kasę można watek zamknąć
wątek zamknięty
zwróciłam🙂
wątek zamknięty
I pozostał tylko niesmak po tej całej sprawie i brak zaufania do osób pokroju Katji. I również uważam, że słowo przepraszam należy się wszystkim forumowiczom.
wątek zamknięty
🚫czas zamykać...Zwłaszcza ,ze cierpią inne fajne wątki na moich ulubionych wszędzie cisza...
wątek zamknięty
Moim zdaniem do zamknięcia tematu brakuje oficjalnych przeprosin wydaje mi się ze Katja da radę w końcu przeprosiła właściciela stajni więc i na forum nie powinno byc problemu
wątek zamknięty
[quote author=Gniadoszka link=topic=14582.msg441774#msg441774 date=1263577597]
I ostatnie skierowane do Katji, co w sumie jakby nie patrzeć też boli ...
Nie wszystkim Katja zwróciłaś ich pieniądze. I żeby było jasne ... gdybyś była od początku do końca szczera, udzielała rzetelnych informacji, nie uciekała od odpowiedzi na pewne pytania, a co najważniejsze KUPIŁA w końcu tego konia (za swoje, pożyczone czy zebrane pieniądze), to absolutnie nie chciałabym ich zwrotu. Koń kupiony, Ty szczęśliwa, on szczęśliwy, to i ja cieszyłabym się waszym szczęściem i życzyłabym powodzenia. Czuję się jednak - jak zresztą chyba duża większość re-voltowiczów - najzwyczajniej w świecie OSZUKANA! I bardzo mi przykro z tego powodu, ale dla mnie jesteś już osobą niewiarygodną, łatwowierną, nieodpowiedzialną i nieszczerą!
To jak w końcu, zwróciłas pieniądze czy nie? 🤦
wątek zamknięty
Nie po to ,Ja tu tyle czasu spędziłam, żeby teraz nie wiedzieć jak naprawdę te konie wyglądają.
Czy naprawdę dzieje im się krzywda czy NIE
wątek zamknięty
monia 🙇 i o to wlasnie chodzi...
wątek zamknięty
katja ma zrobic fotki
jesli ich nie bedzie
to czas zawiadomic odpowiednie sluzby, bo wg wypowiedzi Katiji, doszlo do powaznego zaniedbania zwierzat
uwazam, ze nie ma co podwazac obiektywnosci katji. grunt, zeby pare pogladowych fotek zrobila. glownie profil 'talenta'
wątek zamknięty
A że katija bedzie tam dopiero w poniedziałek wiec trzeba narazie dac sobie na wstrzymanie i zobaczyc jak będzie... Zastanawia mnie tylko jak to wszystko wyjdzie bo pan hoddowca ojciec Szef własciciel nie życzy sobie żadnych odwiedzin....
wątek zamknięty
ale ja nie mam robic zadnych fotek;] i NIE MYLIC MNIE Z FORUMOWA KATIJĄ
wątek zamknięty
no. wlasnie. pomylilam.
wątek zamknięty
Dobra ja ide na wieczorny obchód do mojej stajenki sprawdzić czy stoi na swoim miejscu i czy wszystko co w niej żyło żyje nadal 😁 Mam nadzieje ze do jutra nie przybedzie kolejnych 20 stron bo chyba padne.... 😜
wątek zamknięty
Ludzi!!!!
Dajcie sobie spokój!!!!
Ja Wam jeszcze raz powtarzam!!!
Art 23 i 24 KC!!!!!!!
Mam w głębokim poważaniu kto czego chce!!
Nikt Wam nie wystawi żadnego nakazu, a bez tego nikt nie ma prawa wtargnąć na moją (mojego taty) posesję.
Idź Wy wreszcie zajmijcie się czymś innym, np. robieniem na drutach, bo to daje jakies rezultaty!
wątek zamknięty
katja ma zrobic fotki
jesli ich nie bedzie
to czas zawiadomic odpowiednie sluzby, bo wg wypowiedzi Katiji, doszlo do powaznego zaniedbania zwierzat
uwazam, ze nie ma co podwazac obiektywnosci katji. grunt, zeby pare pogladowych fotek zrobila. glownie profil 'talenta'
met, troche nas pomylislas.
co do zdjec. z karolina najpewniej bede sie widziec i tak, jesli wyrazi zgode, to zrobie zdjecia, jesli nie to napisze jak sprawy sie maja i tyle. a tato karoliny nie zyczy sobie odwiedzin w stajni, ludzi obcych szukajacych taniej sensacji. i wcale mu sie nie dziwie. to powazna osoba i nie bedzie sobie takimi pierdolami zawracac glowy.
wątek zamknięty
To poczekamy do poniedziałku ,jak Ja bym miała coś do ukrycia też bym nie chciał żadnych wizyt .
Ale jak ktoś twierdzi że jest wszystko ok to czemu nie zgadza się na wizytę 🤔
Żeby tą całą sprawę skończyć, to chcemy zdjęcia tych koni .A wy żeby nie stracić reputacji na wizytę niestety musicie się zgodzić 😁
wątek zamknięty
[quote author=Katja]własnie rozmawialam z Szefem stajni. wyjasnilismy sobie WSZYSTKO. [/quote]
Co sobie między sobą wyjaśniliście i uzgodniliście, to sprawa między wami. Ja swego zdania nie mam podstaw zmieniać.
wątek zamknięty
To poczekamy do poniedziałku ,jak Ja bym miała coś do ukrycia też bym nie chciał żadnych wizyt .
Ale jaki ktoś twierdzi że jest wszystko ok to czemu nie zgadza się na wizytę 🤔
Żeby tą całą sprawę skończyć, to chcemy zdjęcia tych koni .A wy żeby nie stracić reputacji na wizytę niestety musicie się zgodzić 😁
Czy Ty szukasz jakiejś taniej sensacji??
Nikt mi nie będzie mówił, że czy ja mam kogoś wpuścić do siebie czy nie.
Tym bardziej ktoś z jakiegoś śmiesznego, całkiem anonimowego forum!
wątek zamknięty
Wiecie co? Jak będziemy tak nachalnie rządać tych fotek, to Karolina zwyczajnie zabroni Katiji robić i tym bardziej wstawiać zdjęcia na forum. Cóż, mają do tego prawo i to należy uszanować. Mało tego, myślę, że to do Karoliny i jej Taty należy ostatnie zdanie. Skoro, nie życzą sobie ciągnięcia tematu o ich stajni to myślę, że pora zakończyć ten temat. Właścicelka wyraźnie dała do zrozumienia, że temat należy zakończyć. Nasza "bohaterka" wyjaśniła sobie wszystko z włascicielami i tu myślę, ze powinno wystarczyć.
Natomiast kwestie Katja - forumowicze to juz inna para kaloszy, że tak powiem. Katja, odpowiedz na pytania forumowiczów i bądź szczera tym razem.
A właścicieli nalezy zostawić w spokoju, bo dalsze mieszanie ich w ta sprawę jest zwyczajnie nie na miejscu.
wątek zamknięty
ewabe, nie bój się, ja się przespałam i tylko półtora strony : P
Uważam, że od stajni nalezy się odczepić. Ich prawo mieć nas i to, co się dzieje na forum, w głębokim poważaniu, nie dziwie się. Ale kwestia forumowicze-katja jest wg mnie nadal otwarta.
wątek zamknięty
karolina_kolodziej, I tu się z tobą zgodzę. Właściciel posesji ma prawo wręcz nie zgodzić się na jakiekolwiek wizytacje prywatnych osób. Na to powinna miec straż lub policja odpowiednie wezwanie.
Moim zdaniem trochę zagalopowaliście się z tymi domniemaniami. Dajcie już spokój.
A modów proszę o zamkniecie tematów, bo to co się tutaj dzieje to paranoja jakaś.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.