młode konie

adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
13 stycznia 2010 19:14
Bo liczyłam na osoby kompetentne. Znajdę kogoś kto mi pomoże. Najpierw musi mieć szczepienie. A za miesiąc kastracja, musi  być odstęp od szczepienia. Mam miesiąc znajdę kogoś. Dam rade.
wątek zamknięty
Ty masz dziewczyno chyba jakis problem... :/
wątek zamknięty
adrianna32   oni wojne pokazuja a o pokoj walcza
13 stycznia 2010 19:25
No chyba tak.  😎
wątek zamknięty
Ze sobą, ze sobą.
Jakieś rozdwojenie jaźni.... Czy panna Adrianna mogłaby z łaski swojej odpowiedzieć na kilka moich pytań, w tym prawdziwym wątku o młodych koniach, które mogłyby się zawrzeć w jednym-> PO CO Ci koń?
wątek zamknięty
eeeeee... o co chodzi z tym watkiem???  🤔
wątek zamknięty
Dajcie już spokój, co? Nic pozytywnego tak się nie osiągnie. No chyba, że chcecie sobie po kims pohulać... To może po mnie sobie poskaczcie, co? Ja naturals zbitek, łatwo można wklepać.
wątek zamknięty
Dziewczyny ale ONA JUŻ MA TEGO KONIA, i fajnie że pyta co zrobić zamiast go zapiąć na wypinaczach, lonży i oganiać na 2m kole, a wiele takich obrazków widać w necie- więc może odrobina!! cierpliwości i zrozumienia, tak trudno jest wytłumaczyć?
wątek zamknięty
Dziewczyny ale ONA JUŻ MA TEGO KONIA, i fajnie że pyta co zrobić zamiast go zapiąć na wypinaczach, lonży i oganiać na 2m kole, a wiele takich obrazków widać w necie- więc może odrobina!! cierpliwości i zrozumienia, tak trudno jest wytłumaczyć?

Dokładnie... a później przez takie ataki człek boi się zapytać o coś, żeby wszyscy na niego nie naskoczyli...
wątek zamknięty
Burza, ona pyta od jakiegoś czasu, ale..... zachowuje się jakby w ogóle nie widziała odpowiedzi, nie dochodzi to do niej. Po co pytać, jeśli zrobi się i tak po swojemu? Skoro ma tego konia.... to wypadałoby się zastanowić po co? dlaczego? a co to jest w ogóle koń?
wątek zamknięty
Sankaritarina, a ja widzę, że rozumie i próbuje, mota się często ale się stara.

Jaki avatar aajjj!!
wątek zamknięty
Averis   Czarny charakter
14 stycznia 2010 08:29
Ja proponuję zamknąć ten wątek i powrócić do tego właściwego 😉
wątek zamknięty
opolanka   psychologiem przez przeszkody
14 stycznia 2010 09:03
To chyba miala byc odpowiedź, a wyszedł wątek. Zamykam
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.