czemu nie 🙂 A wy dziewczyny z tą pełnoletniością to, że startować nie możecie czy jechać same z koniem? Pomimo, że jestem aż za bardzo pełnoletnia to nie znam się na zawodach. Przy organizacji bym się właściciela stajni(trener klasy mistrzowskiej) radziła jeśli zgodziłby się udostępnić na taką imprezę swoje królestwo.
Sakura - jeśli ktoś inny będzie chętny to wszędzie....ja mieszkam na dolnym sląsku. Stajnia znajduje się W Gołaszynie(k/Nowego misteczka). Należy do pana Jacka Kosowa www.konie-kosow.com.pl
JARA- dało🙂 chciałam całe nogi zawinąć bo kolor mi się podobał..... A tak serio to zrobiłam to celowo bo to nie moje owijki i są bardzo bardzo długie wiec tak wysoko trzeba było pozawijać. Kortina- to chyba nie żart haflingery podobno tyle żyją przy dobrym utrzymaniu i użytkowaniu.(nie tylko haflingery)
Przy organizacji bym się właściciela stajni(trener klasy mistrzowskiej) radziła jeśli zgodziłby się udostępnić na taką imprezę swoje królestwo. (...) Należy do pana Jacka Kosowawww.konie-kosow.com.pl
zwlaszcza mi nie wypada robic offa ale przepraszam, bo musze sie odniesc do pogrubionego: BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAA! skonczylam, dziekuje. 😎
Sakura 😀 Stajnia Jacky ma może 1 lub 2 haflingery ,a może już wcale nie ma tam Haflingerów bo wiem ,że właściciel teraz nie sprowadza koni . Stajnia Dar-mar posiada tylko i wyłącznie konie rasy Fryzyjskiej ,kilka tinkerów i kilkanaście kucyków szetlandzkich -jesli nie wierzysz to możesz przedzwonić 😉 .
Brzmi fajnie 🙂
Główne hodowle hafów w Polsce? stajnia Jacky Stajnia Dar-Mar stajnia pod wierzbami RANCZO CZERNIEC Konieczkowa
A tak serio to zrobiłam to celowo bo to nie moje owijki i są bardzo bardzo długie wiec tak wysoko trzeba było pozawijać. Bzdury wypisujesz. To nazywa się nieumiejętność zakładania owijek.
sakura, daj Ty już spokój, bo Twoje rady to tutaj są najmniej potrzebne. Poczytaj wątek o siodłaniu koni i weź sobie do serca, a nie mów jak się owijki zakłada. Bo dziś mu nogi nie urwało, ale nieprzemyślane siodłanie czy zawijanie ma swoje konsekwencje.