Ej, zle sie za to zabierasz. To dziala tylko na chwile. Najlepiej to wez mu na noc pas zaloz i wypinacze podepnij !! Zobaczysz jaki bedzie pozbierany, ze sie nie pozbiera normalnie.... !
CIACH !!!! (I ten wampirzy obled w oczach przy siekaniu.... ) 😀iabeł:
Burza, toz mowie, ze nie ogona podpinaj !! Te, moze do podkowy na zadzie sproboj ?? Ale jak ciezarek to trzeba ten leb gdzies przywiazac co by przy klacie zostal. Bo z lbem w piachu nie ma profi...
darolga, powiedzmy, ze przyjmuje 😉 A noz mi juz Burza skonfiskowala.
breakawayy, smacznego... ale nie waz sie nam calego pochlonac !! Bo zaraz wezme moj tasak i pogonie !!
Burza a to nie wiesz, że ciężarki to ostatni krzyk mody? co z Ciebie za fashion victim 🤦 ich nawet nie będziesz musiała w PS wymazywać, bo to nowa ozdoba wędzidła. Sama Anky takie ma, ale nie 10kg, a 50kg, bo ona już profi jest!
Burza, ale czy podczas tego kopania na pewno miałaś wszystkie ciężarki dobrze przypięte? Bo one powinny też na butach być. Wtedy jak przpier* to już nie ma siły, żeby mu łeb w dół nie poleciał. No i czarna zapięta pod brzuchem, przez wędzidło, dookoła przystół i trzeba mocno ciągnąć! wtedy jest najlepszy efekt dźwigni!
In., kurcze, wiedziałam że zapomniałam, czarna nie była przez przystuły pociągnięta! Ale ze mnie lama! Jutro zrobię brzuch->przystuły->wędzidło->potylica->wędzidło->ciężarek->ręka!