No to się dowiaduj kochana bo w razie czego będzie trzeba kombinować kogoś z Twojej okolicy 😉 Teraz trzeba będzie pilnować terminów żeby się nic nie posypało.
A ja dzisiaj zdałam angielski ustny co jest wyczynem biorąc pod uwagę mój pociąg do "nauki" 😁
A tak z innej beczki..
Dziewczyny(i chłopaki :oczy2🙂 od czego może pękać kopyto z przodu?Koń chodzi od piętki zaznaczam,praktycznie nie zdarza jej się palcować.Myślałyśmy,że może w tym miejscu wadliwy róg rośnie po wypadku ale..ostatnio pojawiło się malutkie pęknięcie tuż obok na mustang roll.Jakieś pomysły,może jedno z drugim nie jest w ogóle związane?Dodam,że oba pęknięcia bardzo płytkie,to małe już starłam tarnikiem dzisiaj a duże kiedyś "wydłubałyśmy" ciekawe jak jest głębokie..pęknięta jest praktycznie tylko glazura,na głębokość jakiegoś milimetra,nie więcej niż półtora. Wydziubanie nic nie dało,jak się zarosło wszystko wróciło do identycznego stanu.
Zdjęcie zrobione nieco z wysokości bo wszędzie mokro jak nie wiem (pada od wczoraj 🤔) i wolałam nie moczyć telefonu i lekko z ukosa bo mi się koń przemieścił a chciałam tylko to uwiecznić więc już nie wchodziłam w konflikty ze stworem 😉