Torwar 2009

Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
05 marca 2009 15:37
Ada ale chodzi Ci o ogólny schemat, czy szczegółowy obraz miejsc zajętych i wolnych?
Bo ogólny to tu tu:
http://worldcup.equisport.pl/?page_id=124
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
05 marca 2009 18:03
Nasturcja nie ma problemu- my Cię rozpoznamy  😀iabeł:  😁

okwiat tak szczerze, to na to liczyłam  😁  🍴
Bo jak na razie to z re-volty znam osobiście tylko Lanke_Ctahar i tylko dlatego że pracuje w stajni, do której przeniosłam konine. Zresztą będzie mi bardzo miło poznać choć trochę ludków  😀iabeł:
CeraŁ   dużo dużo zmian..
05 marca 2009 18:18
A znacie może jakieś tanie noclegi ? Blisko Torwaru?

Bo razem z koleżanką wpadlysmy na szalony pomysł że pojedziemy sobie do Wawy w sob. i w nd. wrócimy (mieszkamy w Katowicach xd) Tylko jeszcze nawet biletów nie mamy  👀

Pytam bo nie znam się na Warszawie a nie chce 'wpaść' i potem się gubić po Warszawie bo sie okaże że wziełam nocleg 'kilkanaście' kilometrów od miejsca zawodów :P.

Zresztą i tak kupe kasy mi wyjdzie na ten wyjazd  😵  Ale chyba warto  😁
A ja nikogo nie zmam i pewnie nikogo nie rozpoznam 🙂
i sobota sektor H rząd 2
wiec jak ktos chce mnie poznac to ta z grzywka na bok 😀 w 2 rzedzie 😀 Obok pana ktory zwie sie mym żywicielem albo osoba przy stoiskach która jest wiecznie nie zdecydowana🙂
Tuż przy Torwarze jest Etap hotel, ale nie mam pojęcia po ile tam sa pokoje. podejrzewam, że cos ok. 100zl
http://www.orbis.pl/index.php?s=1,0,4737&h=60&im=9
To tyle jeżeli chodzi, o te "najbliżej". Obok jest chyba jeszcze jeden, ale nie pamiętam nazwy...
Ada   harder. better. faster. stronger.
05 marca 2009 18:27
Raven,  dzięki  :kwiatek:

Czyli co re-voltowicze, mówicie sektor H wybierać ?

A gdyby w H nie było to gdzie najlepiej brać ? Jadę pierwszy raz więc nie wiem :p
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
05 marca 2009 18:30
Ada, Według mapki torwaru wybierać te najbliżej sektora H ;-) no i te zaznaczone na pomarańczowo są tańsze o 10 zł 😉
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
05 marca 2009 18:35
Ada psze 🙂 A w który dzień się wybierasz? Bo jesli chodzi o piątek, w H jest bardzo dużo wolnych miejsc, do wyboru do koloru, w sobotę właściwie puste są 4 ostatnie rzędy i parę pojedynczych bardziej z przodu, w niedzielę też sporo wonego, w każdym rzędzie znajdzie się miejce. Więc bez obaw, powinnaś załapac się na H. 🙂
Jak ktoś chce aktualny rozkład miejsc, to służę screenami 😉
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
05 marca 2009 18:38
[quote author=T&N link=topic=1379.msg193693#msg193693 date=1236277561]
Tuż przy Torwarze jest Etap hotel, ale nie mam pojęcia po ile tam sa pokoje. podejrzewam, że cos ok. 100zl
http://www.orbis.pl/index.php?s=1,0,4737&h=60&im=9
[/quote]
za pokoj jest 189 zl
niedaleko jest jeszcze hostel, ale... czynny tylko w lecie.

najlatwiej moim zdaniem jest wybrac hostel w centrum. z centrum autobusem 171 jest ok 10 minut na torwar 😉
np http://www.newworldst-hostel.pl/index_pl.html
a ja mam nowinke (jeśli to jest nowinka), że ze stoisk bedzie Paski-konik 😀 ale to tak bo byla wczesniej rozmowa co bedzie 🙂
Ada   harder. better. faster. stronger.
05 marca 2009 18:43
Notarialna, chyba droższe o 10 zł ? Tak wynika z legendy.

Raven, będę w niedziele, razem nas będzie sztuk-3
05 marca 2009 19:15
Ada, No fakt, mój błąd 😉
A te bilety są jednorazowe czy zbiorcze na całość?
05 marca 2009 19:16
na kazdy dzien jest osobny bilet. nie ma karnetu na cale zawody 😉
abre   tulibudibu
05 marca 2009 19:56
Jest jeszcze Ibis na Ostrobramskiej, 3 przystanki busem od Torwaru http://www.orbis.pl/pl/warszawa/hotele/ibis_warszawa_ostrobramska
W weekend mają jakąś promocję i np. nocleg dla studentów za osobę wychodzi 145 zł w jedynce.
05 marca 2009 20:02
znalazłam jeszcze prosciutki hotel wisełka http://www.rezerwuje.com/hotele-Warszawa/hotel-Wiselka zeby dotrzec na torwar wystarczy przejsc przez most 😉
kujka   new better life mode: on
05 marca 2009 20:35
kcj90, hostel mazowsze! albo jeszcze na ul Smoczej jest jakis hostel. tanie, latwy dojazd (jednym autobusem pod torwar), wstukaj w google 😉
w razie czego moge wytlumaczyc Ci jak sie dostac z dowolnego miejsca w warszawie na torwarros 😉
05 marca 2009 21:09
Tak mnie wzięło i wyszyłam 😎
Co wy na to? 😎
Czy za dzieci 8 letnie trzeba płacić? Ktoś wszedł w zeszłym roku z dzieciakami bez biletu?
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
06 marca 2009 11:59
ja jestem ale w sektorze G 🙂
Ja będę w piątek w H, a w sobotę w G.

efka Przyznawaj się gdzie będziesz siedzieć  😉
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
06 marca 2009 14:51
Ja będę w piątek w H, a w sobotę w G.

efka Przyznawaj się gdzie będziesz siedzieć  😉

rząd 7 🙂

W piątek też będę od rana 🙂 i może w H właśnie 🙂
06 marca 2009 14:53
Ja już zakupiłam bilet 😍
W sektorze h, rząd pierwszy [!] miejsce 13 😀😀
Będę ubrana w szarą koszulkę w czarne paski i targać będę ze sobą parcianą torbę khaki ;-) z naszywkami 😉

W empiku totalnie doinformowani :/. Pytam się o Equisport World Cup to baba na mnie wielkie oczy i mówi, ze nie słyszała o tym w ogóle.
Jak zaczęłam walić hasłami 'Torwar, Wraszawa, jeździectwo' itp to od razu zakapowała o co chodzi 🙄
Ale za to można było przebierać i wybierać dowolnie w miejscach 😀😀

W sektorze h są jeszcze wolne górne rzędy i bodajże jedno w pierwszym.
Moje dziecko będzie występować!!  💃 😅
Też bedę 😀 jeszcze nie wiem kiedy ale będę  😉....na stoisku  😁
Dramka a w czym - cos z konmi ? 🙂
Notarialna   a ty jestes w sobote czy w niedziele? bo siedzisz podemna znaczy ja siedze za toba dokladnie🙂
06 marca 2009 20:09
Ja jestem w sobotę 🙂
Zamierzam być po jakiej 8 rano już ^^
slabiutka lista zawodnikow.... 🤔
06 marca 2009 20:28
i na dodatek bez Augustina. foch z przytupem
Ponia   Szefowa forever.
06 marca 2009 22:57
slabiutka lista zawodnikow.... 🤔

Części naszych zawodników może nie być, bo przygotowują się do ME , na konsultacjach  trener Wassibauer wypowiadał się na ten temat i mówił,że część nie wystartuje bo za chwile  wyjeżdzają za granice (Arezzo?) na otwarte zawody.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się