Kupię sobie żółtą koszulkę, z przodu narysuję gwiazdkę a z tyłu nick. Okwiat, chcesz też? 😁
Bischa L a może ubierzemy się w pomarańczowa czapeczki i takie same bluzki z napisem Equisport 😉
A masz pomarańczową czapeczkę ? Bo ja zgubiłam wszystkie zdaje się 🙄
Ja będę kupować w empiku na sobotę i na niedzielę 🙂
Wiecie może jakie będą mniej więcej koszta?
Moje znaki rozpoznawcze:
Brązowa bluza,
Torba z naszywkami
Niski wzrost 😉
No i aparat w ręku (mam nadzieje, że nie padnie mi bateria przed czasem...) 😉
Ja ładowarkę biorę ze sobą zawsze , u góry za tylnymi rzędami sa kontakty , tam ładowałam w ubiegłym roku 😉
a mam gdzieś w domu 😀 🙂
Bilety na sobotę i niedzielę kosztują 50 lub 60zł
Bischa L, Dzięki za radę 🙂
Przynajmniej doładuję jak będzie trzeba 🙂
no wiec dzis pod wielkim naciskiem ,,mama do auta i jedziemy wkoncu po bilety,, pojechałam i kupiłam choc z malymi przeszkodami pani:,,a my mamy miec takie bilety?,, (nie to moje urojenie😀) ale mam juz i mam sektor H dla Voltowiczów🙂
Ja ładowarkę biorę ze sobą zawsze , u góry za tylnymi rzędami sa kontakty , tam ładowałam w ubiegłym roku 😉
o patrz a ja jakoś nie znalazłam ich i ładowałam na zapleczu któegoś ze stoisk :P
ja jezcze nie wiem czy bilety kupować musze, mam nadzieje ze jeszcze jakies rozsądne miejsca zostaną
już się o to pytało parę osób ale może jakieś nowe info doszły - bedzie pilnowane przestrzeganie sektorów? czy po prostu jak się siedzi na czyims miejscu trzeba się będzie przesiąść?
A bilety będzie można kupić przed zawodami czy lepiej już teraz?
Chyba wybiorę również sektor H xD
Bo nie wszędzie są , ja znalazłam za pewną miłą panią , która pilnowała 😉
ja, jak dzisiaj kupowałam to na sobote już w H bylo sporo zajętych, na piatek i niedzielę mniej.
Notarialna przed zawodami w latach ubiegłych nie było już biletów, ja na Twoim miejcu kupiłabym teraz🙂
Ja i amnestria wybieramy się w sobotę (sektor H ofkors 😉 ) i pewnie być może prawdopodobnie przyjdę też w piątek, chyba że akurat będę dłubac komuś w zębach 🤣
A co do mej konfekcji, jeszcze nie wim :P
Na Torwarze ma nie byc Bartka Goszczyńskiego , jednocześnie jest Arezzo , możliwe , że nie będzie też Siwego 🙁 Z dobrego źródła wiem , że nie wiadomo czy będzie .
bedzie pilnowane przestrzeganie sektorów? czy po prostu jak się siedzi na czyims miejscu trzeba się będzie przesiąść?
rok temu nikt nie pilnowal czy siedzisz na tym miejscu, które miałas wykupione. i o ile w piatek było niewiele ludzi i kazdy siadal gdzie chcial, o tyle w niedziele ludzie upominali sie o swoje miejsca, szczegolnie te lepsze 🙂
Bischa a kiedy bedzie wiadomo na 100% czy Siwy bedzie czy tez nie? bo jak rozumiem, to na razie takie gdybynie, nic pewnego?
Postaram się jutro dowiedzieć , ale nic nie gwarantuję .
A my organizujemy jakies ,,wieksze,, spotkanie czy kto z kim chce to sie spotyka?
czy poprostu sektor H i moze ktos bedzie wiedzial kto kim jest;>?
najczesciej sie wszyscy jakims cudem znajdują 😉
dla chcacego (i odwaznego) to nic trudnego 😎
zreszta wszyscy voltowicze zawsze siedza w takich malych stadkach, jak sie znajdzie jednego, to od razu poznaje sie jeszcze kilku forowiczow 🙂
Ja właśnie sobie wyszywam naszywkę z logo re-volta.pl i nickiem 😁
Już widzę te spojrzenia ludzi... 😎
e tam, 2 lata temu dziewczyny (Sierra, Ascaia?) zrobily wielki voltowy baner 😎
O shit, musiał robić wrażenie 😎 😁
pamietam! gdzies w internecie nawet zdjecia byly?
zdjecie z watku Torwar 2007. autor: Ascaia

ilu voltowiczow mozna rozpoznac na tym zdjeciu 😀
burza sierka, tomek, karolas, deb scotti ewa od bohuna( bohunkowa) mitka
no wlasnie, co z evette? probowalam sie z nia ostatnio skontaktowac i cisza 🤔 chyba ze na voltopirach ma nowy nick, a ja jestem tak opozniona ze nie zauwazyłam
ja też będę w sobotę w H w rzędzie 3 z koleżanka i narzeczonym 🙂
w niedzielę będę w S
Tylko jak zwykle pewnie nikogo nie poznam 😡 👀 a jak juz kogoś rozpoznam, to pewnie będę się bałą zagadać 🙄
Nasturcja nie ma problemu- my Cię rozpoznamy 😀iabeł: 😁
Dziewczyny a gdzie można zobaczyć ten rozkład sektorów ? 🙄
Dla mnie będzie kupować bilety koleżanka i chce ją dobrze poinstruować.