baby kochane- spokojnie, czekam na najlepsza ofiare :emota2006097: na razie dzielnie zaciskam palce i staram sie omijac ten watek- bilety mam- reszta mnie nie obchodzi.
i nie wciagac mnie w OT- nie dam sie- spadam :jogin:
ja oczywiscie głupi człowiek i wpadłam w taka euforie ze juz głupoty pisze 😉 bedę "wystepowac" na tych pokazach (przerwach) 😉 nie mowie co to bedzie dokładnie,tajemnica zobaczycie 😁
UWAGA!!! Organizator zawodów Equisport World Cup 2009 informuje wszystkie osoby posiadające: -odznakę honorową PZJ, -odznakę Międzynarodowej Federacji FEI, -legitymację sędziowska PZJ.
że nie uprawnia ona do bezpłatnego wstępu na zawody.
i bardzo dobrze moim zdaniem prawie 2000 sedziow z czego tak na prawde sedziami - czyli praktykujacymi , majacymi licencje jest niewielu- moim zdaniem jesli mieliby juz wchodzic za free to tylko ci co maja aktualna licencje i cos robia... a zeby nie bylo- sama jestem sedzia ( na szczescie swiadomym i "cos" robiacym😉 )
znizki wg strony sa do 15roku zycia czyli studenci znizki niet:/ a szkoda bo i doktorant sie lapal 😀
zuzz nie ma ulg. zreszta ulgi wcale nie powalaja na kolana. bilety ulgowe na cale zawody sa raptem tansze o 25zl od biletow normalnych. troszke sie nie postarali, ale i tak, imho, ceny sa znacznie lepsze niz rok temu 🙂
Ja nie doczytałam informacji i kupiłam dla siebie bilet ulgowy.Chciałam wczoraj wymienić na normalny,ale pani sprzedająca bilety powiedziała,żeby się nie przejmować ,bo wg niej każdy kto ma legitkę może wejść na ulgowy a jak będzie problem to najwyżej na miejscu dopłace.Raptem 10zł róznicy,więc bardzo mało.
a zauwazyliscie ze najprawdopodnobniej nie ma osobno strefy dla VIPów!! ten rów przy którym jest sektor I jest wylaczony ale z logiki wynika ze to strefa dla zawodnikow plus opieka medyczna ,naglosnienie i prowadzacy!
a mi właśnie ani rok temu, ani dwa lata temu nie sprawdzali więc chyba zaryzykuje i zakupie ulgowe, 25zł to w końcu kupa kasy akurat na kolejne kolczyki u p. Wróbla 😁