k_cian - jeśli chodzi o dojazd
http://www.ztm.waw.pl/baza/20090316/PRZYST/7076.HTMtu masz wszystkie linie, które się zatrzymują przy torwarze. klikając na daną linię powinnaś dotrzeć do tego jak dany bus jeździ 🙂
[quote author=W&W link=topic=1379.msg205637#msg205637 date=1237454272]
[quote author=Diakon'ka link=topic=1379.msg205629#msg205629 date=1237453806]
kurcze zmiany programowe - zniknęło widowisko 'magiczny świat koni' w pt o 19.30.
http://worldcup.equisport.pl/?page_id=150co do parkingu to ja mam pewien patent i parkuje na parkingu dla VIPów 😉 zaznaczam, że nie jest to łapówka i nie mam biletu VIP 😉
[/quote]
nie nie znikneło
http://worldcup.equisport.pl/?page_id=137[/quote]
dziwne, a mi się odpalała strona (link, który podałam) z jakimś ogranoczonym programem na piątek... jakiś zonk.
to nie zonk tylko wziełaś program dla zawodników 😉
aaaa 🤔wirek:
startować mi się zachciało, ot co 😉
k_cian z centralnego najlepiej jak podjedziesz/przejdziesz jeden przystanek do centrum, a z centrum (pod novotelem) wsiadziesz do autobusu 171, on ma petle na torwarze. ewentualnie moge tez odebrac Cie z centralnego, dla mnie to zaden problem 😉
to juz jutro 💃
Też bym chciała być już jutro a będę dopiero w sobotę 🙁
A ja miałam być jutro ale zwyciężyła siostrzana miłość i będę zabawiać 7-miesięczną siostrzyczkę 😉 Cóż.... trzeba się poświęcić 😉
Czy ma ktoś jakieś przecieki, czy na Torwarze będzie dostępna nowa kolekcja Anky? Mam na myśli pady?
W Pasi-koniku dostałam info że wszystko z nowej kolekcji już jest oprócz padów, które były wadliwe i ponoć opóźniła się ich dystrybucja... aż się włosy jeżą - znowu wadliwe??
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=1379.msg205616#msg205616 date=1237452518]
[quote author=Dada link=topic=1379.msg205450#msg205450 date=1237411062]
ktoś zasiada w sektorze S?
ja w niedzielę w rzędzie III
[/quote]
😀 ja tez, a ktore miejsce?
[/quote]
Sektor S, rząd III, miejsce 5 i 6 🙂
A ja chciałam jutro jechać, ale nie mam z kim 🙁 Koleżanka będzie dopiero w sobote, a narzeczony do pracy idzie
k_cian z Centralnego jak dojdziesz do Ronda ONZ, za hotelem InterContinental, możesz wsiąść w 155, tez jedzie bezpośrednio na Torwar 🙂
Ja mam sektor Ł.. ktoś z Voltopirów też ma ten sektor?
dzięki 🙂 to jeszcze nic na 100% pewnego , zobaczymy jak będę się czuła bo póki co schorowana jestem ciutkę 😉
Libella ja mam ten sam sektor 😉 źródło biletów też to samo 😉
Nasturcja - łatwiej przystanek podjechać z Centralnego do Centrum i w 171 , szczególnie jak ktoś spoza Warszawy 😉
Jestem , bo ostatnie porządki na kompie robię , bo dziś w końcu informatyk przychodzi wyleczyć komputer 🤣
Ja jestem w H w piątek i sobotę przez cały dzień. Tradycyjnie będe w żółtej bluzie 😉
Koniczka a katory rząd? 😁
mnie prosze lokalizowac na pierwszym stoisku po prawej stronie 🙂 cale 3 dni
a zdradzisz szafirowa co to za stoisko? 😉
Jak dojecha na Torwar???prosze o pomoc na PW. Z Płońska.
Ja jade jutro🙂 ale raczej tylko na częsc darmową🙂sie obaczy🙂
a czym jedziesz? autobusem? samochodem?
Nasturcja-Renata, zdradze ze na pewno najladniej pachnace wsrod konskich 🙂 zapraszam na ploty i zakupy 🙂
szafirowa, oj kurna... mów, mów bo jedyne co mi się kojarzy z "najładniej pachnące" to jakaś kwiaciarnia :kwiatek: lub świeże pączki 🍴
Będzie ktoś jechał pociągiem pośpiesznym jutro o 10 z Łodzi Kaliskiej do Warszawy Centralnej? Jutr właśnie będę nim jechać ;-)
Znak rozpoznawczy: naszywka 'voltopiry.pl' ;-)
Na Torwarze to najbardziej pachną GOFRY ! 😜
Ktos wie co to jest " Magiczny Swiat Koni" -jutro ?
Warto ? Zawsze kusiły , ale jakoś nie miałam ochoty nigdy zakupić 👀
Volto moja droga 💃 ja już sobie spisałam osobniki które ujawniły w jakim sektorze, rzędzie i na jakim miejsu siedzą i będę Was wszystkich dręczyć, możecie być pewne 😁
Ja siedzę w sobotę w sektorze N, w rzędzie 1 i na miejscu 1, ale raczej na 100% przemieszczę się 😉
A może ktoś przypadkiem jedzie jutro pociągiem pośpiesznym z Częstochowy o 8.04?? 😀
szafirowa ja się domyślam na jakim stoisku będziesz i na 100% tam zajrzę, więc miło mi będzie Ciebie poznac 😀
Ktos wie co to jest " Magiczny Swiat Koni" -jutro ?
Wojciech Orlik pokaz kon i ogien. a moze po nich jest jeszcze coś
Nie wierze pierwsze zakupy na torwarze już dokonane 🙂
Próba zaliczona. Ile jutro może kosztować najtańszy bilet?
Dramka w gorszych sektorach normalny 25zł, ulgowy 20zł.