KONKURS GWIAZDKOWO-POPRĘGOWY!!!

Hehe, na mojego tez byłby za długi😉 Dlatego nawet nie strzelałam w takie rozmiary 😉
To Stokrotka nie dostanie popregu na gwiazdke 🙂

s. gratuluję 😉

Myślę, że coś temu zaradzimy🙂
Fajnie, że wygrał ktoś komu się przyda, bo myślę, że jest sporo koni, na które tenże popręg byłby ciut za długi😀

Na mojego szarego smoka byłby pewnie idealny  😁

s. gratulacje!

Dorcysia dzięki za dobrą zabawę przed świętami!  🙂 Pomysł miałaś przedni z tymi milimetrami   👀
amazonka*  szykuję już następny. 😁
tym razem będziemy się bawić w kolory 😎
A kolor będzie pasował do Białego  😜
kujka   new better life mode: on
22 grudnia 2009 11:49
uu z kolorami to szybciej pojdzie pewnie 😉
tyko żeby jeszcze szczęscie bylo w następnym konkursie ,a ja nigdy jeszcZe nic nie wygrałam  🙁 🙄
arivle   Rudy to nie kolor, to styl życia!
22 grudnia 2009 15:02
Hehe, ja też strzelałam w rozmiary dobre dla rudej, a jak tu sie okazuje popreg dlugi jak na smoka 🙂
s. gratulacje  😅
Z niecierpliwością czekam na kolejny konkurs  😍 świetna zabawa, naprawde 🙂
to ja poczekam jak będą dodatki do westowego siodła  😁

s. gratki, koniecznie zrób zdjęcia jak do ciebie dotrze!
s.   happiness is easy
22 grudnia 2009 17:05
dzięki wszystkim 🙂
zrobie, zrobie, jak tylko ja dotre po niego, bo bede osobiście odbierac od Dorcysi w Krakowie, ale niestety dopiero po Nowym Roku 🙂
ja również gratuluje  :kwiatek:
Dorcysia- świetna zabawa, dzięki  :kwiatek:
szkoda,że konkursu w święta nie było  😕
s.   happiness is easy
07 stycznia 2010 16:56
😅 😅 😅
Mam go, mam  😍

jest piękny, mięciusi, milusi, puchaty, cieplutki, taki delikatny, ze chyba koń go nie poczuje 🙂

Niestety narazie leży w domku, ale w najbliższym czasie pozwole mu się zapoznać z moim łosiem 🙂
nie wiem tylko jak bedzie ze zdjęciami w stajni, bo nie mam swojego aparatu.

Ogólnie popręg jest super!! A rozwiązanie odczepianego futra bedzie ułatwialo pranie, zawsze też z biegiem czasu można kupić nowe samo futro, chociaż popręg wydaje się tak pożądnyi solidny, że nie wiem, ile lat do tego musiałoby upłynąć  😁

Po stokroć :kwiatek: dla Dorcysi za świetny konkurs, życzliwość i najfajniejszy prezent 'gwiazdkowy' dla mnie i konia. Dziekuje.

Nowy koŃkurs wkrótce.....
Narazie zapieprzam w stajni od poniedziałku do soboty od trzech tygodni i ledwo żyję 🙇
śliczny popreg, dobrze, ze wygrał ktoś, na którego konia popręg będzie pasował  😀

a koŃkursu już nie mogę się doczekać  💃
i ja też  😜
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
08 stycznia 2010 14:06
i ja i ja 😉
s.   happiness is easy
01 lutego 2010 09:59
niestety pożyczony aparat słaby, pogoda też niebardzo dopisała, późna pora i nikogo poza mną, kto mógłby zrobić zdjęcia, dlatego dysponuje tylko takimi sprzed jazdy, ale popręg widać 🙂
Jest super! i koń  zadowolony, bo mu mięciutko.

Jeśli kogoś interesują sprawy użytkowania, to póki co ma się super, w rzeczywistości ma 76cm od sprzączek do sprzączek, i jest tak gruby, że początkowo ledwo się zapina, ale potem podciągam i ostatecznie jest idealny na długość (na zdjęciu jeszcze nie podciągnięty do końca z prawej), ma specjalne sprzączki, takie samo zapinajace się, jakkolwiek się to fachowo zwie 🙂 ale bardzo ułatwiają sprawę 🙂
Futerko jest tak milusie dla konia, ze po namowach Dorcysi  :kwiatek: wymieniłam długi popręg prestige'a na drugiego Mattesa z futerkiem.
Polecam wszystkim 🙂 konie na pewno będą zadowolone!

Averis   Czarny charakter
01 lutego 2010 10:06
s., co to za siodło? Barefoot?
s.   happiness is easy
01 lutego 2010 10:34
Torsion dressage ;-)
cieciorka   kocioł bałkański
01 lutego 2010 10:55
fajnie wyglada z futerkiem pod siodłem 🙂
a co z końkursem?
Fajny ten popreg... kusisz 🙂
a co z końkursem?

Obiecuję, że zacznie się jak wrócę z Niemiec. Spodziewajcie się początku zabawy około 10go lutego.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się