mnie też się podobało, obiecuję, że to nie ostatnia taka zabawa.
juhuu! 💃
naska82, to tak jak 4 miejsce na zawodach nie? uhh o włos
s. czekamy na fotki koniska w nowym popręgu 😀 (jak już do Ciebie dotrze)
nie wierzę, naprawdę!
zarejestrowałam się specjalnie na konkurs, do tej pory tylko czytałam a sie nie udzielalam, konto miałam na wcześniejszej volcie 🙂
jeszcze nigdy niczego nie wygrałam... jak strasznie sie ciesze,
i dodam, że tez nie jestem ujexdzeniowcem, ale moje siodło bezterlicowe ma długie przystuły i naprawde przymierzalam sie do zakupu popręgu mattesa własnie w długości 80cm, bo moj 70cm kieffer nie dośc ze mogłby byc dluzszy, to wysluzony juz doszczętnie 🙂
ja już się nie mogę doczekać następnej zabawy 😅 było super - fajny pomysł Dorcysia. gratulacje s.
super - to będzie Ci służył 😀
s. Bardzo się cieszę!! wiesz, że teraz będziesz gnębiona przeze mnie o fotki i komentarze na temat popręgu i będziesz musiała się nimi dzielić tu w tym wątku. 😂
s., Ty lepiej idź totka puść 💃
majeczka..no dokładnie!!!(i do tego miałam już na liście 922 by następnym razem wpisać..mhhmm..) no cóż ja niestety mam mniej szczęscia..a kurcze do mojego siodełka jak znalazł... 🙁 Teraz czekam z niecierpliwością na kolejny konkurs!!
s. gratuluje!!!! 😉
Naska dla ciebie mam nagrodę pocieszenia. Rękawicę z futra. Może być?
oj chętnie sie podziele wrazeniami i zdjeciami 🙂 ale ufam ze mattes nie może mnie zawieść 🙂
a i dziekuje wszystkim za gratulacje 🙂
super!!!!! 🤣 Dorcysia dziękuje!!! :kwiatek:
gratuluję 🙂
niezły debiut jak na osobę świeżuteńką na forum 😉 zdrowo znoś
Faktycznie fajna zabawa była 🙂
jak bedzie mozna wygrac spiworek bede walczyc jak lew😀
No gratuluję szczerze s. 🙂
Koniecznie skreśl cyferki w któreś totoloto 🙂
Dorcysia- 2 rękawice 😉 - na te temperaturki będzie jak znalazł - łapki Naski nie zmarzną 🙂
jak bedzie mozna wygrac spiworek bede walczyc jak lew😀
Nie wątpię hihi i jeszcze Peppą poszczujesz konkurencje 😁
Dorcysia, wtedy wszyscy odpadną w przedbiegach!
no chyba, że też mają jakąś tajną broń.
s. gratulacje!
na moje byłby za długi o jakieś 15cm (nie licząc obszycia) 😁
Gratuluję 😀 Dorcysia jak widać jesteś świetną osobą bo robisz takie zabawy i nagradzasz 🙂 dorcysiu widać ,że jesteś bardzo uczciwą i o dobrym sercu osobą :kwiatek: dziękuje CI bo naprawde świetna zabawa była .....
s. gratulacje! 🙂
Czekam na następny konkurs🙂
s. była podstawiona !! 😀😀
Ja chce te popręg 😀 😜 😜
s. gratulacjeQ
Dorcysia - dzieki za zabawe! :kwiatek:
Gratuluję 😀 Dorcysia dorcysiu widać ,że jesteś bardzo uczciwą i o dobrym sercu osobą
EEEE tam. nudziło mi się 😎
mam nadzieję, że będzie ci się nudziło częściej 😁
chyba większość z nas ma taką nadzieję 😁
dzięki Dorcysia za zabawę :kwiatek:
Dorcysiu Ale liczą się chęci i sprawienie komuś radośći 😀 Dorcysiu gratuluję Ci takiego dobrego serca .... więc dziękuje za zabawę i wesołych świąt :kwiatek:
Bądźcie czujne i czujni w święta. Coś wymyślę śmiesznego napewno.
Pozdrawiam wszystkich i życzę wszystkim Zdrowych, spokojnych Świąt!
s. gratulacje, niech służy😀
Uff... powiem szczerze, że odetchnęłam z ulgą jak przeczytałam, że ma 80 cm. Za długi jak dla mojego Osła 😀iabeł: Fajnie, że wygrał ktoś komu się przyda, bo myślę, że jest sporo koni, na które tenże popręg byłby ciut za długi😀
Dorcysia dzięki za zabawę :kwiatek: Fajnie, że nudzisz się w tak 'charytatywny' sposób. Wesołych Świąt wszystkim re-voltowiczom i Voltopirom życzę 😀
To Stokrotka nie dostanie popregu na gwiazdke 🙂
s. gratuluję 😉