Cytat: incognito Maj 06, 2010, 17:58😲5 Cierpieniewiele nastolatek i nie tylko robi sobie zdjęcia do lustra np ja tez i co to znak,ze jestem pusta itd?Co do zdjec 13 z alko to akurat żal wink podobnie tej z wywalonymi cyckami.
Po prostu źle zrozumiałam, ale zamiast od razu bić pianę postanowiłam zapytać i ot, mój błąd. :kwiatek:
o matko, trzymajcie mnie, ta gościówa z http://www.photoblog.pl/manta8/ mnie rozwaliła na łopatki 🤔 nie no na prawde, jeździć nie umie dokładnie (dosiadowo) a sie za skoki bierze.. masakra 🤦
Ja rozmawiałam z nią na gronie. I to jest ogier speedy 😎 Mnie tylko powaliło to, że ogierowi pofarbowała na różowo grzywę 😁 A podobno ma takie odpały płochliwości itd. często 😀
Tak ogier 😀 A ma takie odpały bo koń nie wyżyty jak się raz w tygodniu do niego przyjeżdża... Ja się nie dziwie :/ Dziwi mnie tylko to, że nic z tym nie zrobi no ale jej koń...
No. Serio. Przecież jak przyjeżdża do konia raz w tygodniu, to tym samym mogłaby jeździć w rekreacji, też raz w tygodniu. Nauczyłaby się mniej więcej tego samego.
z tego co widzę, to koń chodzi na pastwiska, nie stoi w boksie, wiec nawet jeśli chodzi pod siodłem raz w tygodniu to co z tego?? szukacie sztucznej sensacji
Z wszystkiego 😁 Ona nie jest jakąś gwiazdą co śpiewa czy tańczy tylko po prostu kręci jakieś śmieszne filmiki z sobą w roli głównej 😀 Mi się najbardziej podoba taki klip"Tabby found your boyfriend" pomysł zwala z nóg 😂
A ja ja śledzę i się zastanawiam ile to ona ma zwierzaków 😁 Na razie naliczyłam się w domu: 3 świń, fretki i jeża a na zewnątrz psa i 2 koni. To wszystko? 😎