Nasza-Klasa, photoblogi itp. - "kwiatki" ;)
CzarownicaSa - to jeszcze lepiej 😵
wątek zamknięty
[quote author=Cierp1enie link=topic=1320.msg1527886#msg1527886 date=1348081796]
a może chodzi o wagę jeźdźca? 😉 bo często też jest tu wytykane
Ja bym bardziej stawiała na stój kobiety, do osób pulchnych na koniach nic nie mam , o ile nie ubierają właśnie takich ciuchów gdzie im całe cycki skaczą góra-dół a "boczki" wyłażą bo bluzka za krótka. Jak dla mnie to mało przyjemny widok , a już na wstawianie zdjęć do internetu na pewno się nie nadaje.
[/quote]
zgadzam się z tym, sama nie należę do szczupłych, ale zawsze mam dobraną bluzkę polo i bryczesy, nienawidzę jak coś mi się podwija, a jakby tak wystawało to już całkiem masakra 🤔wirek:
Pampera - wodze kolorowe są, nawet w ogłoszeniach masz na sprzedaż takie same.
wątek zamknięty
Pampera - wodze kolorowe są, nawet w ogłoszeniach masz na sprzedaż takie same.
Pierwszy raz takie widzę ! (stąd moje pytanie 😉)
wątek zamknięty
Isabelle nie zgodzę się - moje 70D w dobrym staniku nie skacze, również niezależnie od ubrania (z zaznaczeniem, że to jeszcze wcale nie jest duży biust).
wątek zamknięty

z tym się jeszcze nie spotkałam i z wrażenia aż się podzielę znaleziskiem 🙂
wątek zamknięty
Isabelle: Ale cycki skaczące w polo rzucają się mniej w oczy niż te w przymałej bluzce z ogromnym dekoltem. Kiedyś na jazdę do nas przyszły 2 pulchnę panie, mniej więcej podobnej wagi. Jedna miała na sobie taką właśnie koszulkę na ramiączkach, zdecydowanie przymałą, druga zwykłą polówkę. Z perspektywy" obserwatora" ta druga wyglądała dużo lepiej. ; ) Nie napisałam że szczupłym może wystawać, ja zawsze byłam uczona żeby na treningi ubierać "odpowiednie" bluzki. Gdy przyjeżdżałam do stajni na trening w koszulce "luźnej" - powiewającej w trakcie jady , lub w koszulce która odsłaniała brzuch ,zawsze dostawałam opierdziel i moim zdaniem słusznie bo na koniu człowiek powinien się ładnie prezentować 😀 !
wątek zamknięty
Isabelle, skaczą Ci, bo masz źle dobrany, najprawdopodobniej za mały stanik. Dziwne, że mi E nigdy nie skakały od czasu, kiedy zostałam uświadomiona, że wcale nie mam dużego C/małego D. A jak już ktoś się upiera nosić za mały stanik, to na jazdę ubiera się dodatkowo koszulkę sportową, która ma wszyty podtrzymywacz - lumpeks, 2zł. I już nie ma, że "zawsze skacze".
wątek zamknięty
ja zawsze na jazdę koszulka w bryczeski i nic mi nie podwieje, czuje się komfortowo i schludnie to wygląda
wątek zamknięty
no właśnie nie mam za małego 😉 czy to usztywniany, czy już koszmar jak sportowy zaloże 😉 na szczęście jeżdzę za stodołą, więc poza dyskomfortem nie mam problemów 😉 aktualnie noszę E, i w każdym możliwym modelu mi skaczą, nie stoją idealne w miejscu😉
ciekawe ilu się zgłosi do pani instruktor z syndromem przymałej koszulki 😉
wątek zamknięty
lussi, a z czym znowu? Coraz wiecej kwiatkow nie kumam.
wątek zamknięty
BASZNIA, chyba coś z nachrapnikiem, ale to już zdecydowanie na siłę 🙄
wątek zamknięty
A, tak jakby skosnik tez zapiety u gory, a na drugim za nisko. Chyba ?
wątek zamknięty
skośnik zapięty równo z nachrapnikiem i przełożony przez kółko wędzidłowe.
wątek zamknięty
Nigna, a ja Cię zapewniam, że cycki powyżej C zawsze, ZAWSZE skaczą
nie prawda. mam znacznie wiecej i nic mi na jezdzie nie skacze. tylko, ze ja bardzo tego pilnuje. jesli nie mam odpowiedniego biustonosza to nawet nie wsiadam na konia.
a wyzej wymienione ogloszenie bylo juz omawiane w "zadziwiajacych i nietyppwych" i tam jest moja opinia na temat takiego stroju.
wątek zamknięty
Potwierdzam: mi 75 E w porywach do F też nie skacze, bo mam dopasowane staniki i jeszcze najchętniej elastyczną kamizelkę zakładam jak na konia wsiadam.
A "instruktorka" prowadząca jazdy na swoim koniku zaiste kwiatem jest 😁
Strój eksponujący wylewający się się tłuszcz i okularki świadczą o tym, że jest przekonana o swej zajebistości... Osoba z jej figurą naprawdę może się ładnie ubrać, a na koniu wyglądać schludnie i profesjonalnie.
Tylko, że ona raczej gustu nie ma, nie mówiąc o poziomie jazdy... 😵
wątek zamknięty
każdy może wyglądać ładnie i schludnie, na koniu, obok konia, wystarczy tego chcieć 😉
Ogólnie nie ogarniam ludzi, którzy jeżdżą w trampkach lub dziwnych butach, z rozwianymi włosami pod kaskiem...
wątek zamknięty
każdy może wyglądać ładnie i schludnie, na koniu, obok konia, wystarczy tego chcieć 😉
Ogólnie nie ogarniam ludzi, którzy jeżdżą w trampkach lub dziwnych butach, z rozwianymi włosami pod kaskiem...
Ja też 🤔wirek:
I tu nawet nie chodzi o względny estetyczne, ale wygodę. Już widzę w lato osoby które nie związują włosów, a jeszcze jak mają długie...
wątek zamknięty
😉)
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] Całkowita edycja posta, w innym wątku reklama
wątek zamknięty
eeee... właśnie sama dodałaś się do kwiatków, brawo 🏇
wątek zamknięty
[quote author=Zapnij się link=topic=1320.msg1528808#msg1528808 date=1348152828]
to jak coś mój fbl. 😉
[/quote]
ale pocziemu ma to służyć?
wątek zamknięty
a to jakiś grzech?
nie rozumiem? 😉
wątek zamknięty
mniej pisz, więcej czytaj...? wiesz o czym jest ten wątek? 🙂
wątek zamknięty
nie, nie wiem. ;D
masz rację, zacznę czytać. SORKI..
wątek zamknięty
Zapnij się - to wątek o kwiatkach, pooglądaj sobie wcześniejsze zdjęcia wstawiane tutaj, to zrozumiesz 🙂
wątek zamknięty
już rozumiem. 🙄
wątek zamknięty
Mała wpadka, każdemu mogło się zdarzyć 😉
znalezione na fejsie 😀

wątek zamknięty
oj to naprawdę Was podziwiam, bo mnie w każdym jednym staniku "skaczą" sądziłam, ze to siła grawitacji, podnoszą się samoistnie. nie sądziłam, że realne jest "zamknięcie" cycków w jednym miejscu tak, żeby się nie poruszały! pora się zorientować chyba, bo zaniedbałam temat 🙁 w takim razie strasznie przepraszam! (choć chyba przy częstotliwości jazdy raz na pół roku jakoś przeżyję merdające cycki za stodołą 🙂 )
Zapnij się, wyedytowałaś zupelnie post, i to co dziewczyny napisały o zamieszczeniu Twojego photobloga nie ma teraz sensu...
pampera, znam taką młodą adeptkę jezdziectwa, która właśnie z rozwianymi włosami jezdzi. pomijając kwestie wygody i bezpieczeństwa, to chyba jedyna osoba, którą widziałam, wyglądająca naprawdę estetycznie i co by tu dużo mówić... ślicznie 😉 w połączeniu kask+rozpuszczone włosy.
wątek zamknięty
Isabelle - tam był link do bloga zapnij się, bo (chyba) myślała, że tu wstawiamy nasze fotoblogi 🙂
wątek zamknięty
A "instruktorka" prowadząca jazdy na swoim koniku zaiste kwiatem jest 😁
Strój eksponujący wylewający się się tłuszcz i okularki świadczą o tym, że jest przekonana o swej zajebistości... Osoba z jej figurą naprawdę może się ładnie ubrać, a na koniu wyglądać schludnie i profesjonalnie.
Tylko, że ona raczej gustu nie ma, nie mówiąc o poziomie jazdy... 😵
O ile to nie dziwny zbieg imion i ksywki to znam tę dziewczynę 😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.