Cień na śniegu Powiedz, że z tym wiekiem kuca i wgl to tylko żart... 😵
wątek zamknięty
No, niestety, nie. Wszystko jak najbardziej poważnie. 👿
wątek zamknięty
Masakra, tylko koni żal 😤
wątek zamknięty
Cień na śniegu: jakie śliczne maleństwo 😕 Mogli mu chociaż normalne siodło załatwić : / pamiętam że jak ja jeździłam na małym kucu to zawsze wsiadałam w "małej kulbace" Śmiesznie to wyglądało ale przynajmniej kucyk nie cierpiał.
wątek zamknięty
marchewkowa:nr 4 też niczego sobie.
wątek zamknięty
ważne, że nowe zdjęcia są, którymi można się pochwalić na photoblogu...
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/pannaacotta/133306738/3563142/
zdjęcie 8 . 😤
masakra, a dziecko z dzika uśmiechem pozuje do fot 😵 smutne 😵
wątek zamknięty
Tyłek takiej gówniarze należało by przetrzepać 🤬
W dodatku nie rozumie, że nie ma się czym chwalić...
wątek zamknięty
Można powiedzieć, że znam te dziewczyny ( aż wstyd ) ale właścicielka photobloga z tego co mi wiadomo to nie jest ta dziewczyna ze zdjęć.
On je obrabiała i wstawiła dla tej słit quniarki która jest na zdjęciach.
Ale jak dla mnie ( jak pewnie dla każdego ) widok jest okropny i nawet jeśli miałyby być to zdjęcia dla kogoś nigdy nie wstawiłabym..
wątek zamknięty
Też robiłam takie zdjęcia,bo na turnusie mieliśmy dziewczynę o niesamowicie długich nogach. Sprowadzałam akurat kucyka 110 cm z jazdy to posadziłyśmy ją na chwilę żeby zrobić zdjęcie jak siedząc na nim dotyka nogami ziemi,ale trwało to wszystko może pół minuty,a tu widać jakieś pomykanie po łąkach. Już nawet pomijając to,że nie zdaje sobie sprawy co robi kucykowi,to nie jest jej po prostu niewygodnie?
wątek zamknięty
ale jak sie kłóci! I to tłumaczenie, że nie da sie go zatrzymać.. to na jaką cholere na niego wsiadają ja sie pytam? 🤔
wątek zamknięty
Ten szetland pod nią wygląda jak falabella ! 🤔
Chcą się bawić z kucykiem to niech go wezmą na spacer, pobiegają z nim w ręku, porobią jakieś ukłony. Żeby on też miał z tego frajdę...
Nie znoszę ludzi, którzy na pierwszym miejscu stawiają swoje zachcianki, a dobro zwierzaka jest już nie ważne. 😵
Tak jak piszecie, dla mnie tłumaczenie się tym, że to ogier i że jest taki "dziki" jest debilne. po cholerę wsiadają ? Po co trzymają go ogierem ?
wątek zamknięty
I jeszcze "wygląda przyzwoicie, zdjęcie zrobione w takim momencie.." ślepe są czy jak? 😲
wątek zamknięty
o matko biedny koń 🤔 ale najważniejsze jest to żeby mieć nowe zdjęcia 🤔
wątek zamknięty
O raju. Sama mam ukochanego szetiego, rany...zatluklabym. Zwlaszcza, ze moglabym spokojnie byc jej matka, normalnie na kolano i wlac.
wątek zamknięty
Time, no, ale że co? Wodza rzucona, Pani ciekawei wyglada, odskok jakis nie tego, ale nie jest powiedziane ze to zdjecie wymienionego, hmmmm, reka mi uschnie...instruktora 😉. Moze ucznia :P ?
wątek zamknięty
a może chodzi o wagę jeźdźca? 😉 bo często też jest tu wytykane
wątek zamknięty
Albo błędy orto 😉 "na swojim koniku" "jestem wstanie". Nie lubię błędów orto w ogłoszeniach.
wątek zamknięty
a może chodzi o wagę jeźdźca? 😉 bo często też jest tu wytykane
Ja bym bardziej stawiała na stój kobiety, do osób pulchnych na koniach nic nie mam , o ile nie ubierają właśnie takich ciuchów gdzie im całe cycki skaczą góra-dół a "boczki" wyłażą bo bluzka za krótka. Jak dla mnie to mało przyjemny widok , a już na wstawianie zdjęć do internetu na pewno się nie nadaje.
wątek zamknięty
BASZNIA - patrząc po tym zdjęciu nigdy u tego instruktora nie wzięłabym jazdy, nie mówiąc już o "schludnej" amazonce
wątek zamknięty
No, to na pewno 🙂 Ale koniu sie krzywda nie dzieje 🙂
wątek zamknięty
http://www.photoblog.pl/fuksiek/133368762/na-macko-d.html normalne ze poczatkujacy maja dwie wodze do lapy ?? 🙄
Jak widzę osoby, które dopiero się uczą, na ostrych wędzidłach i patentach (typu czarna) to normalnie mnie złość zalewa ! (tak ogólnie mówię 🙂😉
Co do ogłoszenia: czy ja dobrze widzę kolorowe wodze ? 👀
wątek zamknięty
nie mówię, że się dzieje, chodzi mi o zdjęcie dodane do ogłoszenia które ma zachęcać do korzystania z usług
wątek zamknięty
Może nie do końca kwiatek, ale żeby ten wieczór był bardziej pozytywny 😉
wątek zamknięty
Nigna, a ja Cię zapewniam, że cycki powyżej C zawsze, ZAWSZE skaczą. niezależnie czy mam na sobie golf, tshirt, polo, sweter, kurtkę. i tak pod tym wszsytkim widać, że skacze, że o kłusie cwiczebnym nie wspomnę, bo wtedy to zęby wybija. "o ile nie ubierają takich ciuchów", czyli laski mogą jezdzić z wylewającym sie cycem i przykrótkimi bluzkami 😉?
ale jazda bez kasku/instruktor/błędy ortograficzne/drugie ogłoszenie i dzierżawie konia/fatalne zdjęcie i totalnie niestosowne ubranie to czyni z ogłoszenia kwiatek niezaprzeczalny😉
wątek zamknięty
http://ogloszenia.re-volta.pl/inne/szczegoly/6274
zobaczcie zdjęcie
Ha, to nie jest amazonka- to rzekomy "instruktor" 😎 Kojarzę "panią", chyba nawet chodziłam z nią do szkoły 😎
wątek zamknięty