Zamiast pisać głupoty, powinien zabrać się lekcje.
Skąd się takie gnojki biorą. 🤬
Zastanawia mnie czy to robi dla jaj, czy na prawdę tak myśli. Chociaż jestem skłonna myśleć, że to tylko prowokacja. Oby.
edit: literówka
wątek zamknięty
pewnie że prowokacja 😉 ktoś sobie robi jaja, żeby się naśmiewać z oburzonych koniarzy 😉
wątek zamknięty
A mnie zastanawia czy ktoś mu coś za to może w ogóle zrobić ? Jeśli jest załóżmy niepełnoletni i nawet gdyby policji się chciało go odnaleźć... mogą mu coś zrobić oprócz poinformowania rodziców ? ( oczywiście zakładam że to jedna i ta sama osoba co pisała te komentarze choć tego nie wiem , pytam teoretycznie)
wątek zamknięty
ta sama historia, taki sam styl, więc raczej to ta sama osoba 😉 ale mało debili w internecie? pisze bzdury jak to nienawidzi koni, co mu za to zrobić? pastwić się nad nimi nie pastwi, bo to tylko jakieś bzdury, więc nie ma za co go nawet ścigać.
wątek zamknięty
Najgorsze jest to, że takiemu dzieciakowi nic nikt nie zrobi. No bo za co ? I dzieciaki widzą, że można.
No i tak coraz częściej spotykamy tego typu kwiatuszki...
Nie wiem czy bylo ale dodaję ;p :http://www.pudelek.pl/artykul/43171/najgrubszy_pies_swiata_wazy_35_kilogramow/
Najgorsze jest zdj gdzie widać odlezyny :c
🤔 🤔 🤔 🤔 🤔 🤔
jak można tak zapaść psa ?
wątek zamknięty
Amerykanie nie potrafią zadbać o własną formę(oczywiście nie wszyscy) to i nie znają się na karmieniu zwierzat... a tak wgl wracając do zdj siweego konia :
http://www.photoblog.pl/bogciekiedyszabije/132022429zawsze jak widze taki obrazek to mnie zastanawia po jakiego *u*ja ludzie zakładają kaloszki na tylnie pęciny ?!
Więc jeśli ktoś zna na to odpowiedź to proszę mi to uzmysłowić 😉
wątek zamknięty
Lenii, ja zakladam jak wkrecam hacele. ale sa konie ktore strychuja sobie koronki np. zakladanie kaloszy na tyl to nic dziwnego.
wątek zamknięty
m2nika: jezu wygląda to strasznie ! Co się stało ?
wątek zamknięty
po takiego h*ja się zakłada, że :
a) koń się strychuje tylnymi nogami, tam gdzie ochraniacz nie dosięga
b) żeby chronić ochraniacze przed zniszczeniem (np neoprenowe kontaktowe, które lubią się szarpać)
c) po h*ja zakładać milion ochraniaczy po same pachwiny, jak kaloszki wystarczają?
Jakie pytanie, taka odpowiedź.
Otaczają mnie idioci....
wątek zamknięty
ja też zakładam na tyły kaloszki, co w tym dziwnego?! 🙄 🙄
wątek zamknięty

idealne rozwiązanie dla Pana Ciemności 😀iabeł:
wątek zamknięty
będę mieć przez ciebie koszmary 😲 😂
wątek zamknięty
Obłędne 😜! Ciekawe czy było też przebranie dla jeźdźca (o ile był) i całego konia 😜
wątek zamknięty
No właśnie po takiego *u*ja się zapytałam 😉 Najpierw mówicie że pytać nie jest źle itp. więc tak jakby to dzięki że mi wyjaśniłyście (moje pytanie nie było sarkastyczne 😉 ) .
wątek zamknięty
Lenii myślę, że chodzi o to, że pytanie powinno brzmieć "po co?" zamiast "po jakiego *u*ja?!"... bo to drugie ma dość agresywny wydźwięk.
wątek zamknięty
Wracając do tematu komentarza - u mnie na pb też ktoś tak skomentował. Napisałam do jednego z moderatorów, zobaczymy, czy odpisze.
wątek zamknięty
Żal mi tego psiaka 🙁
Swoją drogą wygląda jak lądowa foka 😁
wątek zamknięty
Hm może to nie kwiatek z photobloga ale... widziałam dzisiaj w sklepie zoologicznym dziwną zabawkę dla psa. Uwaga: drewniany patyk 😲 Nie różnił się niczym od tych "z lasu" prócz tego że końcówki mial "równo" obcięte. Kosztował 15 zł... ja nie kumam jak można z ludzi debili robić, czy ktoś to na prawde kupuje ? o.O
PS : nawet zrobiłam zdjęcie komórką 😀
wątek zamknięty
Nigna wstaw fotke, ciekawa jestem 😀
wątek zamknięty
Warcaby niezłe. Chciałabym zobaczyć jak wygląda bicie 😁
wątek zamknięty
O matko biedny pies ;o
a warcaby rzeczywiście niezłe , sama bym z chęcią zagrała w takie coś 🙂
wątek zamknięty
zróbmy re-voltową partyjkę warcabów 😎 To dopiero byłaby zabawa 🤣
wątek zamknięty
Uuu, to się chyba boleśnie skończyło...