Ten od skacowanych Litwinów i wilczych dołów rozbawił mnie nawet pozytywnie. 🙂 Pewnie było, ale jako że wymiksowałem się już z N-K, to nie mam możliwości sprawdzania linków-profilów NK:
Było też na N-K, ale osobnikowi konto usunęli. Nie chciało mi się googlać za kopią w wiadomym portalu, tak więc wstawiłem to co było dostępne "od ręki". 🙂
incognito, Ja po prostu dostałam totalnej głupawki do tego 😂 😁 Jak zaczęłam się śmiać z ego to aż moja matka do pokoju przyszła spytać się cz wszystko OK 😂
Otwieram pierwszego linka od góry podanego przez Dworcikę, oglądam fotki a nagle okazuje się że na trzeciej od dołu są moi kumple przed moją najukochańszą klubo-kawiarnią... 😵 Ale wbrew pozorom koledzy są na poziomie 😉
ushia, do takich "patentów" to ja się zdążyłam przyzwyczaić na codzień..... W mojej szkole była zawodówka- fryzjerki i krawcowe. Tam to dopiero były kwiatki!
Za ten dywan... 🙂😉 i tego (chyba) psa/konia/kozę 😉 na pierwszym zdjęciu w galerii z przodu.... to powiem.. że mój stary "Ogólniak" nr. II, na psy schodzi patrząc kto do niego teraz trafia.. 😀 😀
Ta blondyna wprowadza w życie zupełnie nowe znaczenie slowa dziunia....I chyba marzy jej się karierza w Playboyu...choc po jej mozliwosciach i aspiracjach patrzac kolega z gg podpowiada ze raczej nadaje si edo Twojego Weekendu 🤔wirek: