i co z tego wynikło? 🤣
nie no, ludzie naprawdę nie muszą wszystkiego wiedzieć o zwierzętach. może prowadzenie bloga jest dla tej pani rodzajem terapii?
wątek zamknięty
limii ja do lasi napisałam, że proszę o usunięcie zdjęcia mojego konia i na szczęście to zrobiła, ale napisała, że to mustang 😁
wątek zamknięty
Mistrz drugiego planu 😂
hah wygląda jak by ocierał łzy 🤣
wątek zamknięty
Tak samo jak miastowy chłopak nie potrafił odróżnić byka od krowy...
Miałaś kiedykolwiek styczność z ludźmi upośledzonymi umysłowo ? Bo ja tak i uwierz, że tu nie ma się z czego śmiać. Równie dobrze mogłabym Tobie kazać pokazać mi różnicę między silnikiem 1.8 a silnikiem 1.6 V6 :/
Nie porównuj chłopaka z miasta do chorej osoby 🤔
wątek zamknięty
http://piekielni.pl/29156 Widać nie tylko w Polsce są skurw.....le .....
wątek zamknięty
Notarialna czytałam to wczoraj i zastanawiam się jak to możliwe? nikt nic nie widział? chłopak ( facet właściwie) był cały czas sam? chyba ktoś musiał tam bywać? rodzina czy znajomi 😵
wątek zamknięty
aneta, Mam nadzieję, że tatuś mocno gnojowi utrudnił życie. Z tego co w komentarzach dziewczyna pisała to ponoć był porządny człowiek, ale synalek miał coś nierówno pod kopułą. Matki nie miał na miejscu?
wątek zamknięty
Słów mi brakuje. Nic, tylko nogi połamać synalkowi i zostawić aż zdechnie.
Poryczałam się strasznie jak to czytałam....
wątek zamknięty
Słów mi brakuje. Nic, tylko nogi połamać synalkowi i zostawić aż zdechnie.
Poryczałam się strasznie jak to czytałam....
the same here. zabiłabym gnoja.
wątek zamknięty
Ja się wzruszyłam w momencie, kiedy ten szef zmarł. Ludzie z dobrym sercem odchodzą, a takie gnoje łażą po świecie i nie ponoszą konsekwencji 🤔 :/
wątek zamknięty
hahaha to przy mc dobre 😜
wątek zamknięty
Dla mnie piąty z kolei link - taki nostalgiczny 😁
wątek zamknięty
ci z toi toiem... już widzę dwa konie biegające po ulicach i ciągnące za sobą toi toie 😂
wątek zamknięty
Dla mnie piąty z kolei link - taki nostalgiczny 😁
Zadumałaś się, czy akurat bardzo mocno skupiałaś na CZYMŚ? 😁 😁 😁
wątek zamknięty
McDonald poszerzył "drive" o obsługę "horse drive"? 🤣
wątek zamknięty
Mały off, ale z tym MC'em...Raz widziałam, jak jakiś gościu cośtam zamawiał i jechał z przyczepką dla konia 😁 A tam na górze jest tajki jakby ,,daszek" i on z tą przyczepką tam się zmieścił xD
Ja Wam mówię-niedługo będą frytki marchwiowe, AppleMac'ki i MacWrap-Oat 😅
wątek zamknięty
Jak zamawiał happy meale to tam dodają jabłko 😁
wątek zamknięty
Śmiejecie się :P Ja podjechałam konno do McDrive'a, ale ekspedientka nie chciała nas obsłużyć... Ale dyrektorka lokalu potem do nas wyszła i nie dość, że nas przeprosiła za zachowanie ekspedientki, to jeszcze przyniosła jabłka dla koni 😂
wątek zamknięty
HaHaHaHa 😀 A ja zastanawiam się co by było gdyby któryś z koni przy WC się spłoszył a właściciel nie chciał puścić wodzy 😀 😁 😜
wątek zamknięty
klapcio89-przez ciebie będę miała koszmary w nocy 🤬
wątek zamknięty
Hipp, ale będziesz osobą nie chcącą puścić wodzy czy uciekającą przed koniem z toitoi'em na końcu wodzy? 👀 😂
wątek zamknięty
Nie wiem jak ja, ale Cobrinha pewnie była by tą osobą co z toitoi'em ciągnęła by się z koniem xDD
Mr Poo is coming!!!!!!!
wątek zamknięty
No, co Wy! Kibelek by się obijał o ziemię, a koń orałby ją właśnie tym. 😁 Trzeba też dodać efekty specjalnie jak np. krzyki wydobywające się zza drzwi bądź głośne jęki. 😁 Nadeszła nowa era!
wątek zamknięty
uuuuuuu i jeździec 😁 miałby szejka 😀
wątek zamknięty
Jak dla mnie,to taki widok nie jest juz szokujący.
wątek zamknięty
Szczerze mówiąc ja w wieku 15 lat też próbowałam już popalać, bo taka moda była 🤔wirek: Ale też nigdy nie przyszło by mi do głowy chwalić się takim zdjęciem na fotoblogu.
wątek zamknięty