No dokładnie, i jakie ma kopyta... 🤔 Biedne są te szetlandy 🙁 ludzie nie mający pojęcie o koniach kupują je dzieciom jako żywe zabawki i ozdoby do ogródków a później taki kucyk cierpi :/
Jak ja przeczytałam to ona wie, że ma siodło na szyi, ale pisze i co mam z tym zrobić jak jest tak zbudowana, a nie inaczej, raczej o to chodzi, że takim podejściem można tylko konia skrzywdzić.
MsCarmen, no wlasnie, a tu dajemy kwiatki z fotoblogow, nk i innych tego rodzaju portali, a nie prowadzimy krucjate przeciwko glupocie ludzkiej w jezdziectwie.
katija chciałam zaznaczyć, że był to jakiś blog laski, która interesowała się rodeo i była tam masa zdjęć tego typu z jakiś "zawodów" czy czegoś. ale skoro nie pasuje to przepraszam.
Widzę że znów powróciliście do moich zdjęć więc zapowiadam że na czarnej nigdy nie jeździłam i nie mam zamiaru! [/quote] a na zdjęciu to czarna dorysowana w paincie? 😀 nie no żeby nie było nie mam nic do czarnej wodzy ale rozśmieszył mnie ten post 😀
Szczerze mówiąc, jak przeczytałam to zdanie to sie nieźle usmiałam, ale jak zobaczyłam zdjęcie to raczej nie było mi do śmiechu. Co ludzie jeszcze wymyśla??! Oo