[quote author=_Gaga link=topic=13165.msg413534#msg413534 date=1261558866]
ze zbyt cienkim portwelem, czy kompletnie bez wiedzy nt chowu koni...
[/quote]
hmmm, portwelem powiadasz...
[quote author=_Gaga link=topic=13165.msg413534#msg413534 date=1261558866]
Co do miejsc, które biorą na odchów konie - jest taka cudowna wyszukiwarka, czekaj... aaa już wiem
www.google.pl[/quote]
No, tak... w zasadzie czego sie spodziewałam....taka re-voltowa rada mądrej głowy - ale jak samoocena wzrosła wzrosła... Tylko ta ortografia trochę położyła sprawę !
No chyba, że znów jakaś mądra głowa mi powie jak w googlach uzyskać poręczenie, że ogłoszeniodawca uczciwy, a warunki zgodne z opisem.
Dla wyjaśnienia : kupujemy je, żeby nie trafiły na hak. Nie potrzebujemy tych koni, ale zadbamy o nie dobrze i stać nas na to. Przetrzymać je chcemy do wiosny lub do znalezienia im odpowiednich właścicieli - tak czy tak muszą gdzieś mieszkać, a trzymanie ich pod Warszawą nawet tylko za 600 PLN to IMHO zbyt dużo i wolę, aby miały ogromne pastwiska...
Ja mam własnego konia od 11 lat, w tej chwili mam pod opieką trzy konie - to dla wyjaśnienia - żeby _Gaga już sobie nie nadwyrężała intelektu pisząc swoje mądrości...
W każdym razie jeśli ktoś zna i może poręczyć za miejsce, gdzie mogę przetrzymać dwa młode, zimnokrwiste konie, to proszę o namiary.