Przyjmę różne akcesoria i kosmetyki dla konika :)

Witam! W pierwszym tygodniu stycznia będę miała konika. Uśmiechnięty W końcu moje marzenie się spełni. Chciałabym Was prosić,jeśli macie jakieś niepotrzebne rzeczy z chęcią przyjmę. Np. szczotki,szczotkę do kopytek,uwiąz jakieś kosmetyki itp. Jeśli ktoś co ma to proszę pisać na gg. 10281252 podam adres.Uśmiechnięty Ja dopiero pod choinkę dostanę kasę więc również przeznaczę na akcesoria i inne rzeczy. Z góry dziękuje.
wątek zamknięty
Po pierwsze jest już temat, w którym możesz zamieścić swoje ogłoszenie.
Po drugie będziesz mieć konika a nie stać Cię na podstawowe rzeczy dla niego?
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
15 grudnia 2009 19:27
czekam na voltopirów w akcji!  😁  😜
wątek zamknięty
🤔wirek:

Mamy wątek OGŁOSZENIA na górze strony, ale nie liczyłabym na zbyt wiele chętnych do takich darowizn.
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
15 grudnia 2009 19:30
😵
Oł, je może cały sklep od razu wykupić?

Czuć małolatą z wyobraźnią nieogarniającą realnej sytuacji.
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
15 grudnia 2009 19:31
HAHAHAHAHAHAHAAA  😂 😵

wybaczcie, nie moglam...
wątek zamknięty
W postach można wyczytać,że smerfetka ma 18 lat. Ale coś tu nie pasuje  🤔
wątek zamknięty
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
15 grudnia 2009 19:34
Yasmine, ziewczę widocznie przekonane jest, ze jak ktoś jest w potrzebie to voltowicze rzucą się z podarkami, bez zbędnych tłumaczeń od strony przyjmującego 😁
Widocznie wszyscy sr*ją kasą za przeproszeniem, skoro uważa, że każdego stać na takie coś 😂
wątek zamknięty
Z drugiej strony to bardzo dobrze o re-voltowiczach świadczy skoro ludzie myślą,że są aż tak pomocni  😂
wątek zamknięty
Tak mam 18 lat,czemu coś nie pasuje?? stać mnie na rzeczy jak i na utrzymanie konika. Innaczej bym się nie podjeła wzięcia konika. Ale narazie pieniądze przeznaczyłam na siano,owies, cement żeby wylać posadzę itp. a takie rzeczy jak siodło i inny osprzęt kupię dopiero po świętach
wątek zamknięty
pomijam fakt podarowania, bo czesto ludzie maja cos na zbyciu czego nie oplaca sie nawet sprzedac. Ale w tej chwili, gdzie Strzeszyn splonal, to trzeba miec tupet, naprawde.
wątek zamknięty
Na strzeszyn wpłaciłam drobną sumę tyle ile mogłam-nie dużo ale zawsze to coś.
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
15 grudnia 2009 19:38
Laski luz. Jesli ktoś ma jakieś akcesoria i będzie chciał je dać to da. Jeśli nie to nie. I już. Spytac nie zaszkodzi.
Może dziewczyna liczy, że ktoś się chętnie pozbędzie paru rzeczy. A do portfela nie ma Jej co zaglądać.
A że lepiej gdyby napisała w ogłoszeniach to inna sprawa.
wątek zamknięty
A jaką mam gwarancję, że to co piszesz jest prawdą i że za 3 tygodnie nie zobaczę swoich przedmiotów wystawionych na allegro?
Kiedyś na innym forum w taki właśnie sposób dziewczyna prosiła o ciuszki dla swojego małego synka. Przetrzepałam całą szafę, naprałam się, naprasowałam, wysłałam cały karton a za jakiś czas zaczęły się one pojawiać na allegro. Nie masz pojęcia jak się czułam. Nie dość, że było mi strasznie przykro, to ponadto czułam się jak ostatnia debilka.
Sorki, ale jesteś osobą mi nieznaną i przez to cóż... po moich doświadczeniach- mało wiarygodną.
Zresztą...spóźniłaś się.  😉
wątek zamknięty
ludzie ale spokojnie!! Po prostu trzeba wysłać dziewczynę z tym postem do ogłoszeń i tyle. Jak ktoś będzie chciał to coś jej wyśle, jak nie to moze pośmieje się z ogłoszenia. Ale przecież smerfetka ma prawo pisać takie ogłoszenia i tylko od każdego z nas zalezy co z tym zrobi.

Najlepsze jest to że przed chwilą były w tym wątku 2 poasty a teraz jest ich już ponad 10..  🤔wirek: 🤔wirek: a wątek do zamknięcia...
wątek zamknięty
Tunrida świetnie Cie rozumiem. Ale ja tylko zapytałam 🙂 Można była to po prostu delikatnie napisać,a nie wszyscy od razu wystrzelili jak z katapulty 🙁
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.