BlueHorse - a propozycjach bylo napisane, ze przelewaja na konto. Ja w mailu dostalam od Agaty Jarzyckiej zalacznik do wypelnienia z nr konta itd.
edit.
Nina, przez Twoje pytanie z ciekawosci sprawdzilam koncowe zestawienie i okazalo sie, ze tez mam szalone 2 dychy do odebrania haha 😀
Ale załącznik elektronicznie się do nich wysyła tak? Czy trzeba im druk osobiście dać? Chyba osobiście coś słyszałam?
Zaraz sprawdzę pocztę... Dziękóweczka 🙂
Napisane jest, ze "dostarczyc do ksiegowosci". Ja to wyslalam mailem, bo nie wybieram na hipodrom w najblizszym czasie. Ale jakbys sie dowiedziala czegos, to daj znac 😉
Jedzie ktoś z pomorskiego na majówkę ale do Białego Boru? 🙂
Propozycje i miejsce kuszące 😀 Jest szansa na kogoś znajomego? 🙂
Chcę sobie wypocząć w miłym towarzystwie nad jeziorkiem 🙂
BlueHorse, fundujesz sobie 3 tygodnie zawodów pod rząd?
Kwidzyna nie jadę, coś jeszcze mnie ominęło? Chyba, że myślisz o treningu u Nas 😉 To w sumie jak trening 😉
A na majówe chce pojechać bo to będą prawie dwa miechy bez zawodów a w wakacje nie wiem czy dam rade do BB... A w BB relax w 100% 😉
Tylko towarzysko widzę, że słabo 🙁
W ogóle powiedzcie mi jak to jest, że wcześniej spisywałam terminy zawodów w BB i był jeden pod koniec kwietnia drugi w połowie maja a teraz zrobił się jeden na sama majówkę? Zaskoczyło mnie to i juz noclegów nie mają w pensjonacie na miejscu... 🙁
BlueHorse, jakieś 2-3 tygodnie temu zmieniali terminy zawodów. Nie wiem z jakich konkretnie względów, bo nie dopytywałąm.
No już sobie pozmieniałam terminy na mojej kartce z zawodami 😀 ciężko to ogarnąć 🙂
I wyszło,że majówki nie pojadę nigdzie... Trudno!
Ale przynajmniej Sopot coś organizuje w maju 🙂
A BB później 😉 terminów maja w tym roku od groma 🙂
Sopot dwa razy organizuje, muszą ruszyc nieużywane podłoże. Heh
Raz w maju jest ZR i raz ZO. Przy ZO pewnie będzie też ZR.
My zazwyczaj nie jeździmy ZR przy ZO ale zobaczymy jakie będzie parcie 😉
Ale kalendarz po zmianach BB już wstępnie poukładany 🙂
A ktoś wie co z majówką w Stadzie? Propozycji nigdzie nie widziałam, a pewnie większość mając wybór pojedzie do BB.
Angeel, nie słyszałam żeby ktokolwiek cokolwiek o tych zawodach wspominał. Co prawda jest jeszcze troche czasu, ale np. propozycje BB już są i juz jest full chętnych sądząc po wpisie bluehorse.
My na majówkę wybywamy. A BB tylko regionalne będzie robił?
lusia722, z tego co słyszałam, to niestety tylko ZR.
A wiadomo coś czy Damaszka Zielona Podkowa organizuje jakieś zawody na majówkę?
Tak wyglądał wstępny kalendarz na 2015.
17-18.01. HZR – Nadwiślanin Kwidzyn
24-25.01. – Hipodrom Sopot
31.01.-1.02. HZR Nadwiślanin Kwidzyn
7-8.02. – HZR – Hipodrom Sopot
13-15.02. HPP – Hipodrom Sopot
28.02.-1.03. HZR – Hipodrom Sopot
7-8.03. HZR – Nadwiślanin Kwidzyn
14-15.03. HZR – Hipodrom Sopot.
20-22.03. HZO – Hipodrom Sopot
[s]28-29.03. HZR – Białogóra[/s] --> odwołane
11-12.04. HZR Nadwiślanin Kwidzyn --> są propozycje
2-3.05. ZR – Stado Starogard Gd
8-10.05. ZR + ZT – stajnia Runowo
9-10.05. ZR – Hipodrom Sopot
15-17.05. ZO – Hipodrom Sopot
23.05. ZR + ZT – stajnia Brachlewo
30-31.05. ZR – Stado Starogard Gd
13-14.06. ZR + elOOM – Leśna Podkowa Damaszka
21.06. ZT – Nowęcin
27-28.06. ZR – Stado Starogard Gd
4-5.07. ZR – Nadwiślanin Kwidzyn
1-2.08. ZR – Leśna Podkowa Damaszka
12-13.09. – Hipodrom Sopot.
26-27.09. Mistrzostwa Województwa + ZR – Hipodrom Sopot
17-18.10. ZR – Hipodrom Sopot
7-8.11. HZR – Hipodrom Sopot
13-15.11. HZO +HZR – Hipodrom Sopot
21-22.11. HZR – Nadwiślanin Kwidzyn
5-6.12. HZR – Hipodrom Sopot
No właśnie też mnie zastanawia brak propozycji Starogardu. Może byśmy wtedy do BB pojechali...
Angeel, jak chcesz na majówkę do BB jechać, to juz planuj i sie zgłaszaj. Nie wiem jak z boksami, czy lista zgłoszeń, ale z tego co słyszałam to z noclegami juz jest problem.
Dziewczyny to dopiero poczatek miesiaca, do tego swieta. Obstawiam,ze jak ludzie pojda do pracy to propozycje sie pojawia 😉 Jeszcze niedawno ktos narzekal,ze panel hipodromowy otwieraja tak wczesnie i nikt nie wie ponad miesiac przed zawodami gdzie chce i co jechac, jakimi konmi itp. 😉
Są już propozycje Sopotu 9-10 oraz 15-17 maja, zgłaszał się już ktoś? Bo panel już też otwarty.
xxagaxx, propozycje będą po weekendzie. Przynajmniej taką informację dostałam mailowo.
Klami, na 15-17 już są. Zdziwiło mnie że panel otwarty tak szybko, no ale w sumie Sopot lubi tak wcześnie otwierać.
xxagaxx, Sopot to Sopot. :P Do mnie rano przyszedł mail z info o terminach i otwarciu paneli plus wzmianka o tym, że propozycje będa po weekendzie.
Ja się zgłosiłam na oba terminy 😉
BlueHorse - gdzie jedziecie?
Teraz dopiero Sopot - może szefostwo do BB - ja oszczędzam i zarabiam kasę aktualnie 😀
W zimowym poszalałam teraz basta 😎
...no i rozpuściłam się na kwarcu :P
Ja się na razie zapisałam tylko na ZO. Bo mam dylemat czy konia przywieźć już na ZR 9-10 i zostać do ZO, czy pojechać bliżej na jednodniowe 9, i potem przyjechać już tylko na ZO... Za dużo zawodów mam do wyboru i się człowiekowi we łbie poprzewracało :P