Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....
crazy, z propozycji: "Zawodnicy, którzy się zgłoszą i nie poinformują organizatora o wycofaniu z zawodów co najmniej do
godziny 17 dzień przed startem, zostaną obciążeni opłatą wpisową. Informację należy przesłać na
hipodrom@sopot.pl "
Powaznie sa kary za niedojechanie?
To widzialam, ale interesuje mnie oplata za boksy niewykorzystane ewentualnie,
Kurde troche martwia mnie rodzaje konkursow.... Bo mam dwa mlode konie co chodzily Lki... i raz juz szly L1. i zamiaerzam je porzygotowac do P, ale pierwszego dnia L i P a drugiego L1 i L bo na P1 to za szybko... troche takie nie pokolei starty jak dla mlodych koni, ale z kolei jechac tyle nba nizsze konkursy i placic za LL i L jest bez sensu...
crazy, "Za niewykorzystane boksy opłata nie będzie zwracana. "
domiwa, pytanie czy sa tak ściśle egzekwowane, w co wątpie. Acz w mojej opinii powinny byc zdecydowanie ściągane kiedy są limity zgłoszeń i ktoś zajmie miejsce na liście zgłoszeń i tak "o" (bez stosownje informacji umożliwiającej wejście na to miejsce kogos innego) jednak sobie nie przyjedzie.
No ale chyba musi byc jakis termin wycofania sie z boksu... no kurde, nie wierze ze tydzien rpzed np jak poinformuje to mnie obciaza.
crazy, tez nie wierze, że to tak faktycznie działa. Wiadomo, że musza w propozycjach obostrzyc pewne kwestie żeby sobie ludzie wolnej amerykanki nie robili.
Ktoś się wybiera na zawody ujezdzeniowe w ten weekend na Hipodrom? Jeszcze są potrzebni sekretarze jeśli ktoś by był chętny 🙂
Edit: wie ktoś czy są juz dostępne listy startowe na te dwa dni? Nigdzie nie mogę znaleźć, a nie wiem nawet kiedy będą 🙁
Przecież dopiero wtorek dziś... do jutra się zgłaszać można to jak ty chcesz już listy? 😀
😡 przepraszam, nie spojrzałam do kiedy można się zgłaszać
ja mialam startowac w ZRB ale zabiegł mi wypadł tydzien przed ,a przeciez z pozszywanym brzuchem nie da rady 🙁 😕 😕 😕 😕
dot. szkolenia : poczatek jest o 15:30,ktos wie czy jak przyjade troche po 16 to mnie wpuszcza 🙁 ?
podejzewam ze tak ale wole sie upewnic :P
co wpisywałyscie w tytule przelewu ? 🙂 tzn tylko za co wplata+ imie,nazwisko….czy cos jeszcze ?
A będą te ujeżdżeniówki, dozgłaszali sie ludzie, bo ponoć jeszcze wczoraj było z 15 koni jedynie ?
A w jakich ndiach/godzinach będze duża hala zamknięta? już mam czwartek 5:30-20 i pt 12:30-17:30
Powiedzcie mi do kogo mogę dzwonić w sprawie boksu na zawody?
Zgłosiłam się, ale coś mi nie działał dobrze panel i NIE BYŁO opcji wziąć boksu, napisałam w uwagach, napisałam maila, dzwoniłam w piątek do biura ale nikt nie odbierał.
Może ktoś z forumowiczów będzie jutro na hipo i byłby się w stanie dowiedziec czy może boksów już po prostu nie ma?
Nie ma to jak dobry kontakt ;/
xxagaxx, mogę jutro się podobijać bo będę na hipo od przedpołudnia.
Swoją drogą to nie pierwszy raz kiedy panel zgłoszeniowy nawala... o.O
Ale ja nie wiem czy nie braklo juz boksow? cos tak slyszalam... i moze dlatego panel boksu nie dal?
Że niby panel taki mądry i zlicza ilość boksów?! 😜 ;-)
Nie wiem nic, ale się dowiem *moni sherlock* 😉
crazy, możliwe, ale najpierw mogłam wziąć stary, potem strona się przyblokowała, i już w ogóle nie mogłam kliknąć na opcję boksu. Mogłam wybrać ilość dni ale boks już nie 😉 Dlatego napisałam czy coś nie działa czy boksów nie ma... No niestety odpowiedzi już nie dostałam. My mamy tak blisko ze bez boksu da się ogarnąć, ale wolałabym wiedzieć wcześniej 😉
Jak się zgłaszałam już jakis czas temu to opcja boksów sie normalnie pojawiała.
Klami, ona też się pojawiała, tylko nie było opcji jej kliknąc 😉 Teraz widzę że jest opcja na stary boks, no ale się przecież nie dogłoszę drugi raz..
No nic, Moon się może dowie, jak nie to założę że jadę bez boksu 😉
Jakby ktoś się wycofał to PLEASE dajcie znać. Potrzebuję 2 konie zabrać, a we wtorek już lista była zamknięta 🙁
My w stajni podobnie niestety - myślę, że marne szanse...
Tak to jest jak zawody są raz na półtora miesiąca...
Szkoda kiedyś były co dwa tygodnie 🙁
BlueHorse, były co 2 tygodnie jak były terminy. Zobacz w kalendarz, teraz w każdy weekend "coś".
A zgłoszenia na następne zrobione? Lepiej się pospieszyć 😉 nota bene, czy ktoś na hipo czyta maile? Napisałam dziś juz 4 i odpowiedzi brak 🙁
anai, haha. Zrobione, dzięki za cynk, że już jest formularz na nie. Lepiej sie zgłosić i najwyżej później modyfikowac, czy zrezygnować niż się potem zdziwić, że lista zamknięta.
Klami w listopadzie były terminy ale zabrakło woli organizacji w końcu 🙂 grudnia się nie czepiam 🙂 A szkolenia mogą być przed zawodami niekoniecznie w weekendy 🙂
Ale oczywiście nie narzekam na szkolenia 🙂 Tylko szkoda, że tak rzadko zawody ale wiadomo Hipodromu się nie rozdwoi 🙂
Kurcze gdybym wiedziała co będzie się działo pod koniec stycznia ze mną i "moimi" końmi to też bym się zgłosiła ale u mnie to jak w kalejdoskopie :P
Nie straszcie mnie ze zgloszeniami juz na styczen... kurde u mnie to troche uzaleznione od pogody no i bede w czasie ferii... wiec chyba mnie nie pouszcza... ale bede probowac 🙂
My zabierami az 8 koni, 1 sie rozchorowal ale wszedl w jego miejsce drugi, przynajmniej mam nadzieje.
BlueHorse, a kiedy były w listopadzie te terminy ? Dwa razy były organizowane zawody (8-9 oraz 14-16). Tyle, że tydzień po tygodniu. W ostatni weekend był Robson, więc termin wypadł. Mieli 3 tygodnie z rzędu robić ?
A szkolenia w środku tygodnia to dla kogo ? Dla pracujących zawodowo z końmi i studentów, którzy akurat moga sie zwolnic z zajęć ?