Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

crazy, z propozycji: "Zawodnicy, którzy się zgłoszą i nie poinformują organizatora o wycofaniu z zawodów co najmniej do
godziny 17 dzień przed startem, zostaną obciążeni opłatą wpisową. Informację należy przesłać na
hipodrom@sopot.pl "
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
08 grudnia 2014 08:45
Powaznie sa kary za niedojechanie?
To widzialam, ale interesuje mnie oplata za boksy niewykorzystane ewentualnie,

Kurde troche martwia mnie rodzaje konkursow.... Bo mam dwa mlode konie co chodzily Lki... i raz juz szly L1. i zamiaerzam je porzygotowac do P, ale pierwszego dnia L i P a drugiego L1 i L bo na P1 to za szybko... troche takie nie pokolei starty jak dla mlodych koni, ale z kolei jechac tyle nba nizsze konkursy i placic za LL i L jest bez sensu...
crazy, "Za niewykorzystane boksy opłata nie będzie zwracana. "

domiwa, pytanie czy sa tak ściśle egzekwowane, w co wątpie. Acz w mojej opinii powinny byc zdecydowanie ściągane kiedy są limity zgłoszeń i ktoś zajmie miejsce na liście zgłoszeń i tak "o" (bez stosownje informacji umożliwiającej wejście na to miejsce kogos innego) jednak sobie nie przyjedzie.
No ale chyba musi byc jakis termin wycofania sie z boksu... no kurde, nie wierze ze tydzien rpzed np jak poinformuje to mnie obciaza.
crazy, tez nie wierze, że to tak faktycznie działa. Wiadomo, że musza w propozycjach obostrzyc pewne kwestie żeby sobie ludzie wolnej amerykanki nie robili.
Ktoś się wybiera na zawody ujezdzeniowe w ten weekend na Hipodrom? Jeszcze są potrzebni sekretarze jeśli ktoś by był chętny 🙂

Edit: wie ktoś czy są juz dostępne listy startowe na te dwa dni? Nigdzie nie mogę znaleźć, a nie wiem nawet kiedy będą 🙁
Przecież dopiero wtorek dziś... do jutra się zgłaszać można to jak ty chcesz już listy? 😀
😡 przepraszam, nie spojrzałam do kiedy można się zgłaszać
ja mialam startowac w ZRB ale zabiegł mi wypadł tydzien przed ,a przeciez z pozszywanym brzuchem nie da rady 🙁  😕 😕 😕 😕

dot. szkolenia : poczatek jest o 15:30,ktos wie czy jak przyjade troche po 16 to mnie wpuszcza 🙁 ?
podejzewam ze tak ale wole sie upewnic :P

co wpisywałyscie w tytule przelewu ? 🙂 tzn tylko za co wplata+ imie,nazwisko….czy cos jeszcze ?
A będą te ujeżdżeniówki, dozgłaszali sie ludzie, bo ponoć jeszcze wczoraj było z 15 koni jedynie ?
Klami odbędą się 🙂
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
10 grudnia 2014 11:39
A w jakich ndiach/godzinach będze duża hala zamknięta? już mam czwartek 5:30-20 i pt 12:30-17:30
Powiedzcie mi do kogo mogę dzwonić w sprawie boksu na zawody?
Zgłosiłam się, ale coś mi nie działał dobrze panel i NIE BYŁO opcji wziąć boksu, napisałam w uwagach, napisałam maila, dzwoniłam w piątek do biura ale nikt nie odbierał.

Może ktoś z forumowiczów będzie jutro na hipo i byłby się w stanie dowiedziec czy może boksów już po prostu nie ma?

Nie ma to jak dobry kontakt ;/
Moon   #kulistyzajebisty
14 grudnia 2014 21:16
xxagaxx, mogę jutro się podobijać bo będę na hipo od przedpołudnia.
Swoją drogą to nie pierwszy raz kiedy panel zgłoszeniowy nawala... o.O
Moon, poszło pw 😉
Ale ja nie wiem czy nie braklo juz boksow? cos tak slyszalam... i moze dlatego panel boksu nie dal?
Moon   #kulistyzajebisty
14 grudnia 2014 21:33
Że niby panel taki mądry i zlicza ilość boksów?!  😜 ;-)
Nie wiem nic, ale się dowiem *moni sherlock*  😉
crazy, możliwe, ale najpierw mogłam wziąć stary, potem strona się przyblokowała, i już w ogóle nie mogłam kliknąć na opcję boksu. Mogłam wybrać ilość dni ale boks już nie 😉 Dlatego napisałam czy coś nie działa czy boksów nie ma... No niestety odpowiedzi już nie dostałam. My mamy tak blisko ze bez boksu da się ogarnąć, ale wolałabym wiedzieć wcześniej 😉
Jak się zgłaszałam już jakis czas temu to opcja boksów sie normalnie pojawiała.
Klami, ona też się pojawiała, tylko nie było opcji jej kliknąc 😉 Teraz widzę że jest opcja na stary boks, no ale się przecież nie dogłoszę drugi raz..
No nic, Moon się może dowie, jak nie to założę że jadę bez boksu 😉
Niezły bałagan.
Jakby ktoś się wycofał to PLEASE dajcie znać. Potrzebuję 2 konie zabrać, a we wtorek już lista była zamknięta  🙁
My w stajni podobnie niestety - myślę, że marne szanse...
Tak to jest jak zawody są raz na półtora miesiąca...
Szkoda kiedyś były co dwa tygodnie 🙁
BlueHorse, były co 2 tygodnie jak były terminy. Zobacz w kalendarz, teraz w każdy weekend "coś".
A zgłoszenia  na następne  zrobione?  Lepiej  się  pospieszyć  😉 nota bene,  czy ktoś  na hipo  czyta maile?  Napisałam  dziś  juz  4  i odpowiedzi  brak  🙁
anai, haha. Zrobione, dzięki za cynk, że już jest formularz na nie. Lepiej sie zgłosić i najwyżej później modyfikowac, czy zrezygnować niż się potem zdziwić, że lista zamknięta.
Klami w listopadzie były terminy ale zabrakło woli organizacji w końcu 🙂 grudnia się nie czepiam 🙂 A szkolenia mogą być przed zawodami niekoniecznie w weekendy 🙂
Ale oczywiście nie narzekam na szkolenia 🙂 Tylko szkoda, że tak rzadko zawody ale wiadomo Hipodromu się nie rozdwoi 🙂

Kurcze gdybym wiedziała co będzie się działo pod koniec stycznia ze mną i "moimi" końmi to też bym się zgłosiła ale u mnie to jak w kalejdoskopie :P
Nie straszcie mnie ze zgloszeniami juz na styczen... kurde u mnie to troche uzaleznione od pogody no i bede w czasie ferii... wiec chyba mnie nie pouszcza... ale bede probowac 🙂
My zabierami az 8 koni, 1 sie rozchorowal ale wszedl w jego miejsce drugi, przynajmniej mam nadzieje.
BlueHorse, a kiedy były w listopadzie te terminy ? Dwa razy były organizowane zawody (8-9 oraz 14-16). Tyle, że tydzień po tygodniu. W ostatni weekend był Robson, więc termin wypadł. Mieli 3 tygodnie z rzędu robić ?
A szkolenia w środku tygodnia to dla kogo ? Dla pracujących zawodowo z końmi i studentów, którzy akurat moga sie zwolnic z zajęć ?

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się