dziękuję bardzo :kwiatek:
Na pewno już się skończyły. Byłam jakoś o 13 to była końcówka P 😉
No to faktycznie dziś szybciej😉
Wczoraj bylam na hipo ok 14 i wtedy dopiero się P kończyło.
Dziewczyny, jak Wam poszło? 😅
Ktos wyslalam Ci pw ale nie wiem czy dochodza. a mysle ze tu czesto zagladasz 😉
przepraszam za 🚫
Dziewczyny, jak Wam poszło? 😅
Mi całkiem ok 😉
Wczoraj byłam 3 i 5 w N 🙂
Mi...
wczoraj 3 w L i 1 w P.
Dzisiaj 1 w L i trąba w P. 😁
wybiera sie ktos za tydzien do Robsona ? 🙂
jest jakiś sposób na to wbijające się g..wno? wiem, że pisałam, że mojemu się nie wbija, ale hmmm dziś się odmieniło i mojemu też się wbija!!! 😤 🤔wirek: 😵 zachwyt mnie rozpiera :nunchaku:
zrobiłam kółko stępa i 15 minut walczyłam kopystką i nie mogłam tego wygrzebać 🙄
Zuziata, Ponia- gratuluję! :kwiatek: 😅
Ja miałam po 1 zrzutce i wczoraj i dziś. I obie moje 🤬 🤬 A konisko miodzio 😀 Dzisiaj nawet nie spojrzał na przeszklody które były pod światło, naprawdę było je kiepsko widać. EHh gdybym więcej trenował ;/
_kate wkładki antyśniegowe, Konrad dzisiaj jeździł i nic mu się nie wbiło. Innego sposobu nie ma.
ale jak dopiero co go przekułam to już zdaje sie po ptakach...? chyba że bym go przekuła raz jeszcze? 👀 bez sensu.
ponoć od jutra ma być cieplej. Ponoć.
[quote author=_kate link=topic=129.msg455541#msg455541 date=1264358318]
ale jak dopiero co go przekułam to już zdaje sie po ptakach...? chyba że bym go przekuła raz jeszcze? 👀 bez sensu.
ponoć od jutra ma być cieplej. Ponoć.
[/quote]
kate dzisiejsza noc według prognozy pogody ma być najzimniejasza.Ja chyba w najbliższym czasie okuje zwierza z wkładkami... bo mi go żal bez kitu.
xxagaxx, tak tak okuj na wkladki prrrosze:P bo jest masakra, dzis co 10 min podjezdzalam do kogos zeby Obiemu spod kopyt wybral, bo sie wywalal prawie, jego tez trzeba na wkladki zrobic.
za to po drodze na hale jeeeeeechal, nie dalo sie isc poprostu, sam lod. nozki mu sie rozjechaly i siedzial na ziemi :/ bo trudno jest posypac droge piachem.
na powrot wkrecilam hacele
heheh ja to taki slalomem na halę szłam :P byle po śniegu.
Sigma zgłupiałaś?? Posypać?? 😂 😂
na wkładki okuje :P ale to za jakieś.......hmm 22 lutego najwcześniej... bo bez sensu go teraz przekuwać jest....
xxagaxx, jak szlam po poludniu to juz nawet sniegu nie bylo, wszytsko wszedzie ubite
xxagaxx, jak szlam po poludniu to juz nawet sniegu nie bylo, wszytsko wszedzie ubite
Nic nie mów. Ale ja postanowiłam ze jak jutro będzie w miarę ok (czyli mniej niż -15) to jadę na plaze. Wkręcam hacele biorę 3 derki (jedna dla mnie 2 dla grubego) i w drogę.
Ja tej naszej hali już mam dosć....
A te zawody? Normalnie porażka, ani wczoraj nie byłam na czas ani dzisiaj... Co chwila byłą przerwa bo sie ludzie rozprężyć nie zdążyli ;/
Ja połamałam 2 kopystki 😁
na stronce zawodyjezdzieckie.com filmy z wczoraj i dzis. milo - takie cieple kluchy jak ja moge sobie poogladac 😉
Dzielna Zielna... wszystkiego naj 😅 😅 😅
dziękuuuje Zuziaaasta :kwiatek: 😅
aleee już jestem stara..
Paulinka - osiemnastka?! Najlepszegoo, mam nadzieję, że uda Ci się poustawiać na nowo zasady! :kwiatek:
Zapnij się stara dupo! a pamiętam jak Twoje 15 urodziny świętowaliśmy 😁
mam nadzieję,że teraz już kumasz sprawy kalendarzowe 😎 najwyższa pora 👀
rewir osiemnastka. Ale jak mnie dupa boli jak wczoraj kumple mnie dorwali w szkole.. wrrr. w trzech mnie musieli trzymać bo gryzłam i kopałam i wgl ;D ale po 10 pasie dali mi spokój bo się rozryczałam i było im szkodaaa mnie 😎
Ktoś ciiii.! 👀 bo się wyda ;D taaa, ale jak to dawno było co nie ? '
dziękuje .! 🤣
Zapnij się, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
a ja miałam dziś okazję 18 baciorów Ci wymierzyć i nic nie wiedziałam o urodzinach 🤬 🤬 🤬 🤬
deborah ufff jak dobrze, dupsko nie dałoby rady znieść tych baciorów 🙇
:kwiatek:
Zapnij Się, najlepszego 😉
Zielna, najlepszego ! 🙂 alez ty mloda jestes :P
Zielna, no to możemy rozważyć Twoje członkostwo w Lans Jumping Team
Dziekuje wszystkim :kwiatek:
Strzyga hmmm to kiedy wpadasz z papierami do Damaszki ? 👀
Awansuje na kogo? Byłam chyba sprzątaczką nie ? 😵 😁
Powiedzcie ze nie tylko ja zrobilam taka mine 🤔 dowiadujac sie ze wpisowe w Sopocie za dwa dni to 120 zl?? ja rozumiem ich prawo ale bez przesady. tylko gdzie tu indziej pojechac jak wszedzie daleko 🙁