Ja mam wielką przyjemnośc pracowac w restauracji.. Mamy przepyszne aromatyzowane herbaty.. Żar pustyni 💘 Truskawki w szampanie Nektar Bogów 💘 Indyjski Specjał Zielona herbata z ananasem 1000 i jednej nocy 8 cud świata mięta w ziołach jaśminowa zielona i wiele wiele innych
jeżeli ktoś pił to wie jakie są pyszne a jeżeli nie to naprawdę polecam!
A czemu tu tak cicho?? Twinings'a nie znalazłam, ale byłam wczoraj w sklepie z herbatami i przyniosłam stamtąd kubek z zaparzaczem (stwierdziłam, że będzie wygodniejszy w użyciu niż zaparzacz "szczypcowy" 😉 ) no i (zupełnie przy okazji 😀iabeł: ) wpadła mi w ręce jeszcze czarna herbata marcepanowa 😜
Właśnie piję Dilmah Caramel. I mimo, ze zapachem można się wręcz zaćpać, bo jest boski 😜 , ale smak hmmm... Jednak aromatyzowane to nie dla mnie. Do spróbowania jeszcze zostało Dilmah Vanilla
Ja teraz tak mało herbaty pije 😕 Powoli zapominam jej smak, czasem pije szklanke dziennie. I tyle. Wszystko przez to że muszę pić dużo wody z różnych powodów, a że w ogóle na ogół mało piję więc wypicie 1,5 litra wody dziennie graniczy z cudem dla mnie. Więc katuje się wodą i nie opijam już niczym więcej.