Młode Konie

Wojenka   on the desert you can't remember your name
24 czerwca 2012 21:40
efka, maszyna. Strach się bać jak sie napakuje.

ententa, dzięki  🙂. Jutro wsiadam na dzieciaka  😜. Twój młodziak też przypakował i widać, że luźniejszy.
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
24 czerwca 2012 21:46
deborah Twój chłopak ma super galopy 😜

Mój dzisiejszy tez galopowy 🙂
deborah, on jest fantastyczny, strasznie mi się podoba, masz prawdziwy skarb 😀

efka, Pocisk to trzy- czy czterolatek? Nieźle zasuwa 😎

ententa, Totilas ma gorszy zad 😀iabeł: 🤣
Za to Wy ze zdjęć na zdjęcia w lepszej formie i dobrej pracy. To fajne i bardzo motywujące 🙂

Raven, wygląda, że mu trawa służy 😉

Jedno foto, co już było w KR i basta, najpierw muszę powrzucać halowe:

Quanta, a gdzie ten jest? Tu czy w obcym kraju? Ile ma lat? Fajowy 🙂
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
24 czerwca 2012 21:59
quantanamera, Pocisk w sierpniu skończy 4 latka
faraa, ale któren ten, kary? 😉 Ten z foto powyżej jest u mnie pod Wawą, powolutku i bez ciśnienia się ujeżdżamy. Ma 3 lata i 3 miesiące na obecną chwilę.

Mój drugi młody, donnerhalowaty rudzielec to tegoroczny 5-latek, aktualnie siedzi jeszcze w Niemczech, ale coś skowronki śpiewają, że w wakacje zmieni kraj zamieszkania 😉 Ciekawa go jestem bardzo, na żywo go widziałam na jesieni, bardziej na bieżąco - tylko na filmach.

efka, o, to późny (jak Skwarek) 😉 Czyli kolejne świeżuchne bejbi w wątku 🙂
lostak   raagaguję tylko na Domi
24 czerwca 2012 22:12
quanta, ten ma bardzo ciekawy rodowod, ktory wymaga troche innej pracy bo to desperados na pełne xx, wiec nie ma miesniaka jak czyste hanowery i oldenburgi w tym wieku na ktorego mozna wsiadac i jechac, jest wytrzymalosc, blysk w oku, ogromne supienie jak juz pracujemy i zylasta sylwetka😉 ale to bedzie dobry kon, mam nadzieje.
Wojenka
Koniecznie pochwal się wrażeniami 🙂
ententa
Dzięki za wsparcie  :kwiatek: Podziwiam Waszą zmianę! To jak Twój koń się zmienił, jak jego sylwetka nabrała "luzu" jest imponujące, super  👍

Wojenka   on the desert you can't remember your name
25 czerwca 2012 13:47
Wrażenia jak zwykle fantastyczne  😀. Nie wiem skąd się biorą takie grzeczne i mądre konie?  😁
A ostatnio przekonałam się bardzo do folblutów i mam już nawet kilka ulubionych  😀
galopada_   małoPolskie ;)
25 czerwca 2012 13:48
no dobra to już mogę powiedzieć, że w środę nasza Łata wyjeżdża do Finlandii  💃

galopada_, takie miałam przeczucie, że to ona 🙂 Powodzenia dla młodej, jest zdecydowanie unikalna 😀
Uff dziewczyny jeździcie mi po ambicji. Młody ma 3 lata i 2 miesiące i póki co zna tylko kantar i pastwisko. Chyba pora go ściągać z łąki i zabierać się za pracę 😉
Co prawda celujemy dopiero w championaty 5 latków ale jak widzę Twojego Quanta to zazdrość mnie ściska 😉
Koniec z pracą nad cudzymi, teraz czas na swoje!  😁
quanta młody bóg, nie mogę sobie wyobrazić co będzie za pare lat! Więcej go tutaj! 🙂
galopada_ ojej, moja ulubiona od Was! Powodzenia na nowej drodze i wymiziaj ją tam porządnie 😉
troche mojego młodego 😉
galopada_ dołączam sie do prośby o dokładne wymizianie przed wyjazdem 😉 a możesz zdradzić czy będzie startować? a jeśli tak to w jakiej konkurencji?
galopada_   małoPolskie ;)
25 czerwca 2012 18:31
Łatę kupiła pani weterynarz (jej mąż jest kowalem). Jezdzi raczej amatorsko, ale możliwe, że mając ją będzie chciała zacząć starty w skokach/wkkw ( i mam nadzieję, że tak będzie!)  😉
deborah   koń by się uśmiał...
25 czerwca 2012 18:31
ententa, volty już działają. póki co pracuję nad tym żeby na prawo nie odchodził od pierwszego śladu. Zwykle upatrzy sobie jedną stronę hali czy placu i za nic nie chce grzecznie maszerować przy ścianie. po chwili działa ale problem jest tylko w prawo. już wiem że to będzie gorsza strona wymagająca więcej pracy 🙂
btw wg mnie siedzisz ładnie. a młody imponująco się rozwija 🙂

Raven, super są ale buja strasznie jak się nie rozluźni. teraz po kilku jazdach coraz lepiej to wygląda ale wczesniej dziwnie jakoś się siedziało..
quantanamera, ja cały czas mam wrażenie że Eno jakoś urósł po wyjściu na dwór. możliwe że już trochę przypakował? albo Ty się kurczysz 😉
galopada_, gratulacje. Łata gdyby nie była łaciata byłaby moja 😉
salto piccolo, czekamy na relację bo ciekawość mnie zżera co za cudo przed nami chowasz 🙂

Shantowa
Co u Was, jak młoda? Wrzuć jakąś  fotkę 🙂
galopada
Wielkie gratulacje.

Powiem Wam, że Jr szybciutko wraca do siebie, myslę, że jeszcze w tym tygodniu będzie chodził ze stadem  💃 narazie ma jedną koleżankę, którą traktuje jak powietrze. Wczoraj wypusciłam do nich jeszcze jedną klacz, notabene jego matkę. Jaki był efekt ? Jedno i drugie latało nafukane - mamuśka broniła swojej stajennej koleżanki. Nie wiem kto był bardziej męski  😁
26 czerwca 2012 07:44
Moja malutka sarenka... hodowli Stara Wieś. by ciocia efka
deborah   koń by się uśmiał...
26 czerwca 2012 07:49
lostak, faktycznie sarenka 🙂 piękny. Z przyjemnością będę obserwowała jak się rozwija 🙂
agull   Dążąc do celu
26 czerwca 2012 11:32
Skończone 4 lata, to trzeba do wątku wskoczyć, bo już niedługo będziemy za "stare" by się w nim pokazywać  😉
Odwiedziny były, są i zdjęcia (Rudą uwieczniała niezastąpiona armara  :kwiatek: )

agull, jak ona pięknie wyrosła! Aż nie idzie uwierzyć 🙂
lostak, źrebaczek fantastyczny, ale miejsce na niego zdecydowanie w wątku źrebakowym, a nie tu. W ogóle by było miło, gdyby poza zdjęciami pokusić się chociażby o minimum treści w poście, bo ten wątek zaczyna dryfować w kierunku ZNK do lat 6ciu. Chyba nie o to nam chodzi?

agull, o, wiedzę pomarańczkę 😀 To "za stare" to jednak Wam tak szybko nie grozi 😁
lostak do sarenki to mu daleko 😉 zobacz małego achał tekińca  a dowiesz sie co to sarenka 😁
agull   Dążąc do celu
26 czerwca 2012 12:44
Mia dziękuję  :kwiatek: Staram się by Rudej niczego nie brakowało.
Wciąż jednak cierpię na brak osoby, która by mnie i Rudą poprowadziła jeździecko w odpowiednią stronę 🙁

quantanamera ja wpisałam "stare" tak profilaktycznie, bo chyba nikt nie określił granicy górnej wieku, do której można gościć z kopytnymi w tym wątku  😜
agull
Ty wiesz, że Tobie się należy wielki  :kwiatek: za pracę jaką wkładasz w F. 🙂
Mia
Oj tam ja pamietam, że ona od maleńkości była urocza  😜
26 czerwca 2012 13:37
lostak do sarenki to mu daleko 😉 zobacz małego achał tekińca  a dowiesz sie co to sarenka 😁

chce zobaczyc - pokaż, pokaż sarenki, podobno mamy jakis zrebiecy watek jak pisze quanta, co prawda nigdy tam nie wchodzilam, ale moze dlatego ze nigdy nie mialam zrebaczka... tzn. zyrafo-sarenki🙂
kujka   new better life mode: on
26 czerwca 2012 13:39
lostak, co Ty gadasz, jaka sarenka, on wyglada jak maly rambo! Zwlaszcza w porownaniu do tekinskich zrebakow 😁
Agull ależ ona wyrosła! Z nastolatki w śliczną kobitkę, niesamowite, gdyby nie maść nie poznałabym jej  👍
lostak, co Ty gadasz, jaka sarenka, on wyglada jak maly rambo! Zwlaszcza w porownaniu do tekinskich zrebakow 😁

Dokładnie, pakerek od maleńkosci  😜
Nasza mała była sarenkowata, chwiejna jak trzcina na wietrze  😁:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się