Młode Konie

subaru2009   Specjalizacja: Od lady do szuflady.
02 kwietnia 2012 19:34
Sankaritarina Jeżeli uda się wybudować jako taki przejściowy boks dla kobyły to i owszem 😉 Na razie mogę dojeżdżać :P

krysiex 213 i dlatego masz niebiesko różową derkę  😁
Łata z dzisiaj

02 kwietnia 2012 19:52
Chwyta za oko kobyła.
z tyloma łatami trudno zeby nie chwytała  😁
Łatami to jedno, eksterierowo jest dziewczyna bardzo miła dla oka 🙂
Dodofon, Aaaa! Super! Z pierwszej wsiadki też proszę zdjęcia porobić! 🙂 Fajna ta Twoja izabelka. Gdzie się podział ten mały źrebaczek...

Zanim JA wsiade, to lata świetlne mina... Ja mam tak kręgosłup załatwiony, ze nie mam szans, jak by mi podskoczyla, czy bryknela...
Poza tym ona 3 lata kończy w maju dopiero, więc ma czas, bardziej dla funu siodlalismy,
Zajazdki raczej sie nie podejmuje... ja sie na tym nie znam, nie robiłam tego, nie mam czasu, nie nadaje sie,
Jak widzę jak sie tacy laicy biorą za robieńie końi to mi sie nóż w kieszeni otwiera...
Na szczęście moja mądrość polega na tym, ze wiem jak słabym jeżdzcem jestem i nie będę sie bawić w coś czego ńie potrafię
My dopiero zaczynamy robotę, chłopak dopiero co zajeżdżony (nie wiem przez kogo niestety ). W każdym razie duuuużo roboty przed nami 😉  Totalny brak mięśni po zimie, więc coś trzeba zacząć robić🙂 Z góry przepraszam za syfek wokół i na koniu też, ale to sprawka ścielenia i chłoptaś przed czyszczeniem  😡
03 kwietnia 2012 20:11
Jeszcze jedno dodam, bo przed chwilą dostałam 🙂

Kuca nigdy za wiele, pięknie się prezentował ! Ile punktów dostał  👀?
03 kwietnia 2012 20:31
To akurat z niedzieli jak ćwiczyliśmy :P

78 pkt, straciliśmy 5 pkt do ogierów z hodowli skąd go wzięłam. Jestem mimo wszystko zadowolona, bo Stefan ewidentnie nie jest w formie i niestety ostatnia kontuzja została wyłapana przez baczne oko inspektora ... Jest kilka rzeczy do dopracowania, ale nie jest źle 😉
subaru2009, wszystkie zdjęcia Twojego konia zapisuje, to najpiękniejszy koń na re volcie bez dwóch zdań 😵
subaru - na ostatnimk zdjęciu wygląda fenomenalnie! 🙂 Szkoda, że taka wysoka jestem, bo z chęcią zostałabym posiadaczką takiego kompaktowego cuda jak Ty masz 🙂
A zdjęcia może kiedyś mi ktoś zrobi to coś wrzucę...🙂 Póki co nie mam fotografa 🙁
angie560 - powodzenia w pracy 🙂
galopada - jak pięknie malowana kobyła 🙂
03 kwietnia 2012 20:39
Oj dziękujemy 🙂  :kwiatek:

Ja tam się też na Piorka napatrzeć nie mogę 😀

grast to czekam i czekam ! 🙂
Biczowa   tajny agent Bycz, bezczelny Bycz
03 kwietnia 2012 21:52
subaru2009 on ma w sobie coś takiego że oczu nie można oderwać 🙂
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
03 kwietnia 2012 22:01
galopada świetna Łatka i super grzyweczka zrobiona  😀
subaru2009, proszę Cię... jeszcze chwila a to Twój koń będzie na mojej tapecie 😉
grast  :kwiatek:

Condina miło słyszeć!  :kwiatek: a ta grzywa to 5 minut roboty  😉

subaru twój kucor jest z listy tych koni/kucow, ktore bym mogła mieć tylko po to zeby sobie patrzec jakie są ładne  😁  😜
03 kwietnia 2012 22:14
Mam niecny plan ściągnąć dziewczynę do siebie, która go wystawiała w Niemczech i w czerwcu podbić z nim Poznań  🏇

Biczowa  to pewnie przez ten niewinny wyraz pyska  😁 od środy palce nie mogą mi się przez niego zagoić hihi  😁
Burza byłabym zaszczycona, ale czy Piorek nie bedzie zazdrosny?  😁
galopada_ oj tam, nogi blisko ziemi więc nie byłoby źle 😀 jak młody ?
subaru2009
Jeszcze raz serdeczne gratulacje, jak się chłopak wykuruje to jeszcze go przebonitują. W jakiej on jest sekcji? C?
04 kwietnia 2012 07:22
Pewnie, że tak 😉

Sek B , cały czas czekam na te 5 cm , ale chyba się nie doczekam  😁 Jednak w tatusia wzrostem nie pójdzie :< ale i tak bylibysmy w B
subaru2009, wszystkie zdjęcia Twojego konia zapisuje, to najpiękniejszy koń na re volcie bez dwóch zdań 😵

To prawda, jest zjawiskowy!subaru2009 pilnuj go, bo ktoś Ci go ukradnie  👀
Subaru2009
Jeśli Cię to pocieszy, to imo on wcale nie wygląda na małego, zresztą jakie to ma znaczenie ? I tak jest oszałamiający  😍
subaru2009 - jestem definitywnie i nieodwołalnie zakochana w twoim chłopaku! PRZE-przystojny mężczyzna! 😍 😍
sei   . let's grow old together & die at the same time .
04 kwietnia 2012 09:27
subaru2009, kuc jest... no brak słów! moim małym idałem  😍 wpadłam po uszy  💘 gratuluję sukecesu i tak szałowej prezencji 🙂

armara, jak tam junior? 🙂
sei
Junior dziękuję dobrze. Co do pracy to nie mamy zastrzeżeń, gorzej z zachowaniem naziemnym. Dziecku troszkę hormony do główki uderzyły, ale mam nadzieję, że to też ogarnie  😁
galopada_ Łaciata jest obłędna 😜
a kiedy pokażesz zeszłoroczne dzieciaki?  😀
Martuha nie ma za bardzo co pokazywac na razie bo są  w okresie brzydkiego kaczątka  😁
04 kwietnia 2012 12:03
[quote author=Burza link=topic=1199.msg1360019#msg1360019 date=1333481718]

To prawda, jest zjawiskowy!subaru2009 pilnuj go, bo ktoś Ci go ukradnie  👀
[/quote]

Kucyka pilnuję 😀 Jeszcze go zachipowali, więc jest pod ochroną  😁 jako taką przez chipa  😁

Dziękujemy  :kwiatek:
subaru2009, no, no to gratuluje. Jest z czego puchnąć, czyż nie?  😉 Zdjęcia są bardzo fajne, wyraziste. Trzeba przyznać, że wypiękniał i miło się na niego patrzy.
nostril   be your own kind of beautiful
04 kwietnia 2012 16:02
pochwalę się,że moja kobyłka dziś kończy 4 latka😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się