jeśli koń dojdzie do wniosku że ludź jest mu w stanie zapewnić bezpieczeństwo tak jak stado to "nie widzi" problemu z zostaniem z samym ludziem bez towarzystwa innych koni...przynajmniej moje Dziecko w podobnym wieku chyba tak uważa i dodam że to "szalony ogier" 🙂
Fantastycznie, ale jestem tak skonana, że nie miałam nawet siły na robienie fotek - jutro nadrobię. Przy załadunku nie było łatwo, ale już w transporcie zachowywał się bez zarzutu. Dziękuję teamowi Krzywej Stajni za pomoc. :kwiatek:
To i ja się pochwalę moim młodym 🙂 Eldorado 8 miesięcy i Eldorado roczniak 😀 patrzcie jaka dupka-rozłupka 😁 rośnie jak na drożdżach. A czy takie wyrośnięte zrebaki trzeba jakoś specjalnie suplementować, np na wzmocnienie kośćca??? 👀
galopada_, chciałabym, żeby miał taką szyję jak na focie, aż się zdziwiłam jak zobaczyłam 😁 bo ma takie zdjęcia co szyjka jak śledzik... i coś wiem o tym lądowaniu 😁
Lov, tak siwieje, wszystkie źrebaki od Emilki są siwe, ten jest czwarty. Edi jest wzrostowo taki jak moja dwulatka. Ostatnio Hypnotize widziała go z daleka i powiedziała, że jest masakrycznie wielki, więc nawet zaczęłam sie martwic czy aby nie za szybko rośnie 🤔
Azbuka Eldorado jest ogromny 😀 Jestem naprawde bardzo ciekawa jaki bedzie jak urośnie. Jakby był duzy, ale odziedziczył lekkosc ruchu po mamie to mógłby być świetnym koniem dla Ciebie za kilka lat 🙂