Młode Konie

a to jak będą bilety na spektakl to pisz do mnie 🙂
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
19 lutego 2011 16:09
dobra no problemo 😀
Shantowa
Twoja Kobyłka, ma prześliczną głowę, w ogóle jest szalenie żeńska. Cukiereczek taki  😜
Jak charakterowo ?

Averis
Karson super, faktycznie prezentuje się jeszcze ładniej niż zwykle  🙂
zabeczka17 moja uwielbia kiedy drapię ją po cycuchach  😁 miny robi identyczne jak Twoja, zdarza się też, że podniesie jedną nogę do góry, żeby ułatwić dostęp  😜

a tak a propos zajezdek.. moja hucka chodzi już stępem i kłusem pode mną. Oczywiście bez wędzidła. Pierwsze wsiadanie odbyło się na hali bez niczyjej pomocy. Jedyną reakcją kobyły było zajrzenie na plecki z miną "Cośty dwunożna znowu wymyśliła?!"  😁 Teraz ze względu na warunki pogodowe i moje zdrowie zrobiłyśmy przerwę..
Milusia, pięknie rozwinęła się kobyłka, jako smarkacz wyglądała nieciekawie a teraz super, piękna kobitka się "zrobiła".

Shantowa, kobyła faktycznie mega żeńska i urodziwa. Jaki ona ma papier, bo chyba gdzieś przeoczyłam jak podawałaś pochodzenie..

Żabeczka młoda to chyba urwis? Taki elektryczny i radosny koń.

mój w wieku 2,5 wyglądał już tak jeżeli chodzi o masywność: a jak wygląda teraz, masz jakieś aktualne zdjęcia?
galopada_   małoPolskie ;)
20 lutego 2011 13:45
aaaa musze sie pochwalić ze mam siwego do jazdy w tym sezonie. plus jeszcze dwie inne ciekawe opcje ale nie chce zapeszac wiec na razie nie powiem o ktore konie chodzi 💃 💃 💃 💃
20 lutego 2011 16:15
adriena  ona jest urwisem przez pierwsze 10 min na padoku 🙂 później stara się słuchać... nie zawsze jej to wychodzi  😁  ale licza sie dobre chęci 😀

nerunia zrób kiedyś zdjęcie 😀 chciałabym to zobaczyć  👍
adriena - mam halowej jakości, więc za dużo nie widać. Jak podłoże na padoku ze skały znów zmieni się w piach to zrobię porządne na dworze 🙂 póki co Klusek hoduje sobie brzuszek 🙂

edit: ewentualnie takie 🙂 tylko stoi pod górkę i tak śmiesznie wygląda 🙂
zabeczka17 a proszę bardzo 🙂

nerunia
A gdzie masz kask   🤬  🤔

edit: literówka
grast, Miło się Twojego zwierza ogląda 🙂
armara, Dziękujemy!
Shantowa, Delikatna dziewczynka 🙂 Jak tam, co tam? Jeździcie cosik? Była zajeżdżona z tego co pamiętam, nie ?🙂
adriena, A Ty tak tylko pojawiasz się i znikasz 🙂 Pochwal się młodzikiem 🙂
nerunia Ano właśnie - kask!  🤬
20 lutego 2011 19:17
zabeczka17 moja uwielbia kiedy drapię ją po cycuchach  😁 miny robi identyczne jak Twoja, zdarza się też, że podniesie jedną nogę do góry, żeby ułatwić dostęp  😜

Dorwij takie zdjęcie z tą nogą w górze ;]
A tak na  boku to klaczusia bardzo sympatyczna 🙂  😉 🙂
galopada
Czyżby rudzielec  🏇 ?
Które młodziaki od Was, jadą  w tym roku do Białki  👀 ?

Nasz przedwczorajszy teren, prowadzi rzecz jasna Młoda  🙂
[img][[a]]http://i560.photobucket.com/albums/ss42/armara/Zima%202010/arcona3-1.jpg?t=1298230347[[a]][/img]
Zaczynam wątpić w orientację seksualną Bońdzia...
1. na załączonych obrazkach posila się tym co wypadło koleżance J z boksu (koleżanka J w rui)
2. nadstawia sie d..... do klaczy  🤔
3. podczas prowadzenia na sznurku przez szyję do stajni, koleżanka J otworzyła sobie drzwi, po czym przeparadowała mu metr przed nosem....on tylko popatrzył i kontynuował iście do boksu...
Czy Transwestyczność jest wadą zwrotną??  bo chyba kupiłam bubla 😂

zabeczka17 mój też jest fanem drapania łopatki!! a do tego sanek, tchawicy, mięśni pośladkowych i wew strony udek  😀iabeł:

Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
20 lutego 2011 19:42
edit: wasze mlodziaki tez maja swoje ukochane miejsca przy drapaniu? Moja odwala fajne minki jak ją czochram cm za łopatką 🙂

Maja mają 😀

20 lutego 2011 19:43
armara poleciało pw. zazdroszcze ze twoja sie buja tak fajnie w tereny!
niewatpliwie maja 😎

adriena, A Ty tak tylko pojawiasz się i znikasz 🙂 Pochwal się młodzikiem 🙂
pojawiam się bo interesuje mnie ostatnio wszystko co młode, jaki mają papier, jak się rozwijają, jak zmieniają, teraz szczególnie 😉
moja młoda tymczasem..

Grast a jakie ma pochodzenie Twój młody?
20 lutego 2011 19:48
adriena ależ pięknie malowana!  😍 😍
[quote author=galopada_ link=topic=1199.msg906782#msg906782 date=1298231317]
adriena ależ pięknie malowana!  😍 😍
[/quote]
Tu masz młodą z całą odmianą:
Lov   all my life is changin' every day.
20 lutego 2011 20:08
adriena, śliczny ten pysk ma! jak ja kocham takie malowane 😍

a ten pan zostanie we wtorek pozbawiony jajek 😁

Odliczam dni do przyjazdu 😉 Jestem strasznie ciekawa, jak to bedzie, te wszystkie początkowe lonże, wsiadania itepe.. Czy to w ogóle da się ogarnąć? Bo jak dla mnie, to on mógłby sobie biegać po pastwiskach, a ja bym tylko patrzyła i rozmyślała nad tym, jaki jest piękny 😁
Lov, nie da się 😉 ja od dwóch lat ponad tak daje swojemu fory 😉
20 lutego 2011 20:22
Raven Bay tego typu miny to są mistrzostwem świata 😀 ahaha 😀 pieszczochy cholerne ... 😀 😁 😍
20 lutego 2011 20:28
MoniaaA, forów pewnie nie będzie, od razu do pracy, ale tak jakoś mógłby po prostu być 😁 co nie oznacza, że nie wyobrażam sobie za x lat naszych zarąbistych parkurów... 😎
Sankaritarina - dziękuje  :kwiatek:
Lov - jak dla mnie idealna odmiana dla kasztana 🙂 świetny 😀
adriena piękna kobyłka 🙂 ile ma? i jak wygląda z lewego profilu?  😁
mój jest od Hery sp /nn/ po Garsonie sp /Kwartet, Gracja/
20 lutego 2011 20:48
grast, merci 😉 plus 3 skarpetki 😎
to ja sie przypomnę z młodym bo ostatnio troszke nam sie urosło  😉

jestem ciekawa czy zsiwieje ?
mój młodzieniaszek 🙂
Con Contador :P

http://www.youtube.com/user/agaleonox?feature=mhum

jestem ciekawa czy zsiwieje ?

Chyba specjalnie nie ma wyjścia 😉
armara
też tak myśle  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się