popręg

Do mnie dzis przyszly dwa popregi z fartuchem od Bogdana... SA FENOMENALNIE MIEKKIE 🙂

wstaw fotke  😅

xxagaxx Masz fotke bates na koniu?  :kwiatek:
Dzięki  :kwiatek:
Thilnen   Dżamal Ad-Din
01 kwietnia 2011 00:02
A co sądzicie o popręgach Winteca, np. http://pasi-konik.pl/pl,product,932788,wintec,popreg,wszechstronny,profilowany,pro,anatomic.html ? Zamierzam kupić siodło Winteca, do rekreacyjnej jazdy chyba powinien mi taki popręg wystarczyć?
oficjalnie przepraszam Dramkę, bo miała rację...

zacytuję siebie z innego wątku:

wyjęłam miśka spod siodła i mi nie uciekało na łopatki... tak jak osiodłałam tak zostało...
przeoczyłam moment kiedy 'wyrosła' z mattesa...  🤬

Najważniejsze że znasz już przyczyne  😉

milusia   czas na POZYTYWNE zmiany!!!
14 kwietnia 2011 06:47
czy ktoś posiada taki popręg? jakie wrażenia, jest warty swojej ceny?
http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=146_147&products_id=682
musze kupic Rudemu popreg profilowany, chcialabym szeroki zeby przylegal na jak najwiekszej możliwej powierzchni i ten mnie mocno zainteresował, tylko ta cena... 😵
xxagaxx Ma podobny  😀
milusia to kiedy Ty się obudziłaś? :P Okser miał 50% na wszystkie popregi Batesa :P:P Popręg jest fajny, łatwy w czyszczeniu, nie da się go mocno zaciągnąć. No i jest naprawdę szeroki. Minus że jest dość ciężki (no ale ja miałam skokowy)
czy warto aż takiej ceny? Chyba nie, za połowę kupiłam go bez żalu, naprawdę u mnie się sprawdził. Tylko ze mój kosztuje w sklepie 800zł  🤣  Nie wolisz poszukać czegoś innego? Ja mam kantaura, łukowato wygięty, też dość szeroki (no nie tak jak ten Batesa) i kosztował coś koło 260zł
14 kwietnia 2011 18:30
xxagaxx- a no obudzilam sie teraz bo mi wczesniej nie był potrzebny nowy popreg 😉Ten winteca mnie kusi ,,poduszką powietrzną" 😉 Juz zamówiłam, za jakis czas zdam relacje ceny do jakości i komfortu mojego delikatesa rudego🙂przez którego pójdę niedługo z torbami...
czy ktoś z Was używał możne takiego popręgu: http://www.okser.pl/everline-popreg-suede-dr-p-6416.html
byłabym wdzięczna za opinie jak się sprawuje :kwiatek:

niestety wyszukiwarka nie była łaskawa mi pomóc 🙁

Ja mam taki.
Kupiony "po długich , ciężkich cierpieniach". Czekałam na realizację zamówienia trzy miesiące.
I kolor nie do końca taki , jak chciałam. No, ale odpuszczam.
Nie mam siły do tego sklepu.  😵
Natomiast mam pytanie: powinnam jakoś natłuścić? Coś zrobić?
Nie bardzo to widzę. Skóra lakierowana chyba tak nie wchłonie tłuszczu jak zwykła?
lacuna   Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie..
18 kwietnia 2011 20:56
Witam,czy używał ktoś może takiej oto przedłużki? [[a]]http://www.koniesklep.pl/Przedluzka-popreg-kolor-czarny%284,3699,168%29.aspx [[a]] interesuje mnie jak to się sprawdza i jak z trwałością?I ogólnie wygoda w użytkowaniu?Zastanawiam sie nad kupnem ponieważ mam całkiem dobry i prawie nowy popręg z tym ze nowe siodło przy którym jest on na ostatnie dziurki 🙄 więc pomyślałam,że skoro mogę wydać niespełna 40zł zamiast minimum 80 😎 tylko właśnie czy nie okaże sie za pare tygodni,że i tak będę musiała kupić następną..
ja mam neoprenowy popręg Mustang'a [ właściwie to 2  🍴 ] i spisuje się b.dobrze  😜 mam jeszcze skórzany , z Kieffer'a , ale jeszcze nie próbowałam 😀
25 kwietnia 2011 08:46
Ja od kilku dni mam u siebie cudo z winteca  😜 Popręg jest na prawdę świetny, szeroki, miękki i dzięki tej powietrznej poduszce super się dopasowuje do konia i jest maksymalnie komfortowy.Mój koń jest teraz bardzooo zadowolony  🙂
milusia, a z czego jest ten popręg? to skóra czy takie dziwne coś syntetyczne?
wintec jest syntetyczny 😉 Bates to to samo co wintec tyle że z zew skóra 😉
a masz go jeszcze?  😎
jesli to do xxagixx, to ja mam jej popręg 😉
i jak Ci sie sprawdza to cudo?
bardzo dobrze, jest co prawda za długi o dobre 5-10cm (ale spoko- daję radę go dobrze podpiąć), rozwiązał nasz problem.
a masz go jeszcze?  😎

No mi konisko schudło i popręg okazał się za długi.

edit:

Dotarły moje 2 cudeńka z KenTaura  💃 💃 Powiem wam ze warte każdej złotówki. Super wykończone, miękkie, i te brązowe gumy!!! Kolor to taka ciemna czekolada  😍

o rany, ale piękne!!!!
czy ten popręg na koniu , którego zdjęcie załączyłam poniżej jest dobrej długości ?
sprzączki sięgają "końcówek" popręgu gdyż gumy się już rozciągnęły nieco
Pytam bo w sumie sama nie wiem jakiej dł kupic nowy  - taki jaki jest czy dłuższy , .. a może krótszy  🤔
pewnie zależy wszystko od dł. przystuł ale czy tylko .... 
xxagaxx

Ja swój popreg kentaur sprzedałam przez te sprzączki i dziwne skórzane zapiecie  🤔
Ja mam juz wszystkie popręgi Ken Taura i jestem zakochana 🙂 Chwilowo najlepsze z jakimi miałam do czynienia.
Ja jestem zachwycona swoim daw-mag, tylko brakuje mi kółeczka miedzy nogami, mam tylko sprzączke.
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
19 maja 2011 14:32
Czy ktoś ma ujeżdżeniowy popręg Villa horse?
Mało jest ogólnie opinii o ich popręgach, znalazłam jedną negatywną.
Jest dość fajny popręg za 126zł

Ale mogę oczywiście zacisnąć pasa i kupić Daw Magowskiego Leoparda profilowanego za 200zł

Co sądzicie? :kwiatek:
Strucelka, macałam ten villa horse, skóra się do Daw-Mag nie umywa...
Cena 126zł mówi za siebie o jakosci skóry villa
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się