Byłam pewna , że taki temat istnieje . Ale żadne sposoby wyszukiwanie nie dały najmniejszego rezultatu .
Poszukuję do prezentacji na seminarium zdjęć ogierów : Erebus ( wiem , że wałach już ) z czasów gdy startował w Polsce , Wagram pod AL i Faust Z - ze skoków . Z góry dziękuję 🙂
Meg potrzebuje je wszystkie ze skoków pod tym samym zawodnikiem - piszę pracę o Strykowie 😉 Będą tam też najlepsze konie w historii klubu - te 3 plus Bischof . Bischofa zdjęć mam pod dostatkiem . Na prezentację krótkie notki o nich i po jednym zdjęciu .
Pamiętam , że ktoś kiedyś wrzucał zdjęcie Erebusa z zawodów w Polsce gdzieś - chyba jeszcze na starej volcie .
Bisha- jutro Ci wkleję zdjęcia Erebusa które mu robiłam na CSIO w Poznaniu bodajże w 2004 lub 2005 roku. Muszę przeszukać wszystkie płyty a to może potrwać 😉
eeee... szkoda, ze nie pomoglam ... tak napisałaś wiadomość, że pomyślałam, że tylko Faust ma być w skoku 😉 ... a Faust Z tak ładnie się na tej fotce sklada 🙂 Bischa, jeśli jesteś zaznajomiona ze Strykowem, to może wiesz coś na temat wałaszka Andrus po Elvisie 🙂 już tam nie stoi, ale kiedyś stał... 🙂 jeśli coś wiesz, to poproszę pw. :kwiatek:
Laguna byłabym wdzięczna , prezentację mam 5 grudnia także tak bardzo mi nie jest spieszno 🙂 Megane nie wiem , ale mogę się w niedzielę w Lesznie zapytać 😉
Witajcie! Moja pierwsza prośba: poszukuję zdjęć klaczy Presja m (Wróżbita/Panna) oraz potomstwa ogiera Emir xo (Effendi/Kanwa). Będę ogromnie wdzięczna 🙂
Witajcie! Moja pierwsza prośba: poszukuję zdjęć klaczy Presja m (Wróżbita/Panna) oraz potomstwa ogiera Emir xo (Effendi/Kanwa). Będę ogromnie wdzięczna 🙂
to ja moge służyć ale zdjeciami ogiera Emir i fotami potomstwa Wróżbity, troche na odwrót niż sobie zyczysz 😉
montana dzięki :kwiatek: Emir stoi w Zawadach k/ Częstochowy. Mam jego córkę od wspomnianej wyżej Presji. Ps. To zdjęcie EMira chyba znam, faktycznie nie wygląda tu korzystnie 🤔
Bisha L wstawię zdjęcie Erebusa jakie sobie kiedyś zapisałam na dysku, bardzo możliwe że to zdjęcie autorstwa Laguny, no i mam nadzieję że Laguna się nie obrazi 😉