ashtray, zdradzisz gdzie robilas? (moze byc na PW jesli nie chcesz tu). Znajomy szuka specjalisty od tatuazu relistycznego (niekoniecznie Warszawa), a Twoj to chyba najlepszy realistyczny jaki w zyciu widzialam!
ashtray wow, jeden z lepszych tatuaży które kiedykolwiek widziałam 😍 Alabamka jak malowane 😜 ja troszkę zmienię temat, ale czuję, że to pora na nowy piercing 😁 oczywiście jak zawsze byłam przeciwna jakimkolwiek przekłuciom na twarzy, tak teraz rozważam tylko twarz 😂 ale nie mam pojęcia co najbardziej będzie pasowało, tyle pomysłów, a nie wiem co wybrać 😁 😜
Nareszcie i ja dorobiłam się dziarki! Strasznie się cieszę, bo wiele lat o tym myślałam, kiedyś nawet miałam zarezerwowany termin, ale stchórzyłam. Tym razem nie odwołałam, poszłam, przeżyłam i oto jest:
Nigdy nie robiłam tatuażu w Polsce, więc niestety nie mam porównania. Generalnie przez Instagram dogadałam się odnośnie mojego pomysłu, na miejscu Nika przygotowała projekt bazując na fotce i gotowe.
santa jak to? Przecież jeśli klient nie ma swojego autorskiego projektu, to zawsze tatuażysta taki przygotowuje, choćby po to, żeby nie kopiować prac innych artystów. Nie spotkałam się, żeby tatuażysta odmówił zrobienia projektu, jeśli dobrali nie zastrzega sobie, że wykonuje tylko swoje. 🤔
santa mi choćby Miss Pank wysyłała projekt wcześniej 😉 a dokładnie 2 projekty - do wyboru, z pytaniem jakie zmiany wprowadzać. Na miejscu przed dziaraniem wybierałyśmy tylko jakie kolory będą nałożone.
Z kolei np Martyna Popiel projekt pokazała mi dopiero na sesji, ale na luzie wprowadziła sporo zmian zgodnie z moimi uwagami, całość zajęła ok 2h zanim zaczęłyśmy dziarać 🙂
Ja się nigdy nie spotkałam z wysyłaniem wzoru wcześniej, z tej prostej przyczyny, że ludzie to ciule i potrafią wziąć projekt i zebrać u kogoś tańszego o kopie...
Mi moja tatuatorka jeszcze 4-3 lata temu wysyłała dzień wcześniej np. dwie wersje projektu do wyboru, podobne, ale trochę zmodyfikowane. Teraz nie wysyła już projektów wcześniej. Chyba czasy się zmieniły 😉
fin piękny! infantil każda Twoja dziarka jest totalnie w moim stylu 😍 do posiadaczy medusy - czy kolczyk dotyka zębów, macie jakieś niefajne doświadczenia z tym przekłuciem i zębami? 👀 mam schizę na tym punkcie, a marzy mi się medusa 🙄
A dziękuję 🙂 Mam go jakieś 1,5 roku dopiero, ale jest jedną z moich ulubionych dziarek.
Borkowa dzięki! Co do medusy, ja mam od ponad roku i ona mi żadnej krzywdy na zębach nie zrobiła, natomiast labret mi poniszczył zęby niesamowicie 🙁 Inna sprawa, że ja się tymi kolczykami bawię bez przerwy, trochę nie mam nad tym panowania i to pewnie przez to.