Body Modifications ( dawniej "piercing, tatuaże " )
MissTake, super! Może w końcu się ruszę do 9th circle po prawdziwą, poprawną christinę 💃
ja raczej do 9th circle kolczyka wiecej robic nie pojde, chyba ze znikna wszystkie inne studia w Krk. zrobilam kolczyk w nosie, juz pomijam fakt, ze kosztowal mnie stowke, a gdzie indziej, typu kult, dalabym 7 dych. ale ok, same dobre opinie o Dziewiatce, ide. mowie, ze chcialabym miec jak najmniejszy rozmiar kolka, mowia ze spoko spoko, na razie mi zaloza wieksze, zeby sie wygoilo, ja na to, ze jasne, spoko. wszystko ok, kolczk zrobiony, mam przyjsc za miesiac na zmiane kolczyka. po miesiacu przychodze, ale 'pomylilo mi sie, mialo byc za 3 miesiace'. no to dobra, przychodze za 3 miesiace, ale takiego kolczyka jak chce nie ma, bedzie za 2 dni. przychodze za 2 dni. jeszcze nie zamowili, mam przyjsc w przyszlym tygodniu. przychodze w przyszlym tygodniu. nie ma, zapomnieli, ale zamowia i gdzies za 2-3 dni juz bedzie. nie bylo. takich pielgrzymek odbylam kilkanascie, az w koncu kupilam sobie sama kolczyk i poszlam tylko do Dziewiatki, zeby mi go chociaz wymienili łaskawie, skoro na ich wymiane w cenie nie moglam liczyc 🙄
nie mowie, zrobiony jest ok, wszyscy niby mili, ale mnie to zniechecilo i juz tam nie pojde
Dziękuję dziewczyny, zapraszam 🙂 Na początku będę robić co łatwiejsze rzeczy, a z czasem coraz więcej i coraz trudniej 🙂
Nav , możliwe, że to nie była wina Doktora, tylko osoby ogarniająco zamawiającej, sama wiem jak przekłuwam w domu, jak ciężko jest spamiętać ludzi którzy się umawiają na zasadzie "za miesiąc wpadnę na pępek, zamów mi kolca", a ja zamawiam może raz, dwa razy w miesiącu hurtowo i nie zawsze zapamiętam, chociaż zwykle zapisuję to wszystko...
MissTake, fajnie, dziarałam się tam. Pisz o promocjach 😀
Nav , możliwe, że to nie była wina Doktora, tylko osoby ogarniająco zamawiającej, sama wiem jak przekłuwam w domu, jak ciężko jest spamiętać ludzi którzy się umawiają na zasadzie "za miesiąc wpadnę na pępek, zamów mi kolca", a ja zamawiam może raz, dwa razy w miesiącu hurtowo i nie zawsze zapamiętam, chociaż zwykle zapisuję to wszystko...
hm no nie sadze, zeby az tyle razy to byla wina przyjmujacego zamowienie 😉 bylam tam tyle razy, ze jak juz przyszlam z wlasnym kolcem na zmiane, to powiedzialam tylko 'czesc' a Doktor juz wiedzial 'a, przyszlas zapytac o kolko?' 😉 nie zamierzam robic wielkiego bojkotu i mowic, ze zle robia kolce, ale mnie osobiscie to zniechecilo bardzo
MissTake chyba chodziło o menadżerkę/ osobę składającą zamówienia? ;p Też kiedyś wpadłam zapytać o tunel, to dziewczyna nie mogła sobie poradzić z suwmiarką.
Doktor ma chyba dobrą pamięć do twarzy. Po problemie z kolcem poszłam na 'kontrolę'. Nie zdążyłam dokończyć w jakiej sprawie przyszłam już usłyszałam ''pokaż'' 😁 A że kolczyk w jamie ustnej, to dość dziwnie musiało to wyglądać.
Wywaliłam mojego VH. Totalnie źle się układał, piercerka mówiła że moja budowa anatomiczna nie jest najlepsza do tego przekłucia ale ja się uparłam... dziś kłuła jeszcze raz, wyszłam z kółeczkiem, dość wysoko. No i jest git 🙂
cholera, to uzależnia 😜 już jestem umówiona na pępek, a skończyło się na oglądaniu surface'ów 😜
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z tatuażami na pieprzykach? Mam tych pieprzyków pełno, a to jest mój wielki kompleks i chciałabym ich się pozbyć zakrywając tatuażem, ale nie wiem czy przypadkiem naruszając je nie zrobi się z tego coś gorszego..
z tego co wiem, to nie robi się tatuaży na znamionach. omija się je, jak jest duże, wypukłe, to można przed wyciąć i wtedy to miejsce również się omija.
zapomnij o zakrywaniu tego dziarą :>
Oczywiście że można zakryć pieprzyki tatuażem- tak jak napisała madmaddie samych pieprzyków się nie tatuuje, ale można zrobić tatuaż wokół, tak że w ogóle nie widać pieprzyka.
Ooo to super. Dziękuję bardzo :kwiatek:
Behemotowa, na samą myśl, że mogę niechcący podrapać się po pieprzyku...brrrr. A co dopiero jakby mi ktoś miał go 'zaorać'. (Ale ja to przewrażliwiona na ich punkcie jestem, a też mam sporo-ale ja moje lubię 🤔wirek:- więc pewnie pieprzyk miałby co najmniej 3mm obwódkę).
Zna ktoś dobre studio piercingu w Tarnobrzegu? I jest może jakaś osoba, która dziarała się w tym mieście i może polecić jakiegoś tatuatora? 🙂
Jestem umowiona na tongue weba we wtorek 🏇
czy to normalne, że miejsce przekłucia swędzi??? poza tym nic się nie dzieje, nic nie cieknie, nie boli, nie jest spuchnięte ani zaczerwienione.
Psikam Octenisteptem co 2-3 godziny.
mnie też swędziało i jeszcze po wygojeniu też czasami 🙂
no to uff, bo od czytania opinii w necie spuchła mi już głowa. Normalnie kocham ten kolczyk 😍
zapraszam do obejrzenia mojego portfolio, a jeśli się spodoba - do polubienia 🙂
www.facebook.com/miss7akea prawdopodobnie już w ten weekend można się u mnie przekłuć w 9th Circle, powoli ustalamy grafik z Doktorem 🙂
MissTake, a to będziecie się wymieniać? Myślałam, że to będzie coś a'la kurs? (Chyba nawet Embe z rock'n'ink tak miał?) To teraz już na 100% będę musiała się umawiać, bo często się kończyło przy okazji bycia na Rynku wpadałam- i czasem musiałam czekać, bo np. skoczył do sklepu 😂
Może w końcu uda mi się uzbierać na surface w języku. Chyba, że zrobicie promocję na surface 😎
Planowany jest rozwój studia, poszerzenie godzin otwarcia, więc będziemy tam robić na zmianę, na zasadzie do 15 Doktor, po 15 ja 🙂 No i do tego będę zastępować go w momencie, kiedy wyjedzie na kursy na przykład. Nie będę miała już żadnego kursu, ponieważ Doktor przy wyborze kierował się nadesłanymi portfolio, stwierdził, że sobie radzę. A czego nie będę potrafiła (np. zakładanie microdermali i intymne) tego mnie nauczy przy okazji 😀
MissTake, w jakiej cenie w 9 jest taki center labret?
honey , powiem Ci szczerze, że jeszcze nie orientowałam się w cenach, w studio byłam na razie ustalać grafik itp. rzeczy... Generalnie pewnie będzie to ok. 100zł, jak w większości studio, chyba, że zmieniły się ceny odkąd się parę lat temu orientowałam 😉
MissTake, dzięki, zbieram się od lutego i chyba już trochę za późno biorąc pod uwagę porę roku 😉
orientujecie się ile Bam z Kultu bierze za sesję i ile ta sesja trwa?
edit: już mam
Dziś ( i chyba każdy czwartek) o 21.30 na TLC leci program ''taka moja uroda''. W reklamie widziałam jakieś kolczyki, scary i podwieszanie.
rany rany... utknęłam od wczoraj na tej stronie -
http://www.piercings-body.com Jak się cieszę, że jestem spłukana bo już bym robiła zamówienie 😜
Dziewczyny znacie jakieś dobre studio tatuażu w Szczecinie?
a kto poleca jakieś dobre studio tattoo w Olsztynie albo okolicach? 🙂
Przepraszam,że tak długo zwlekałam z dodaniem zdjęcia,ale zupełnie nie miałam czasu. Dużo osób nie jest w stanie się doczytać,jak coś to napisane jest: "love is all you need".Przepraszam za jakość,ale robione telefonem 🙂 mały bo mały,ale cieszy.
Jiska, fajny, fajne miejsce - można zakryć. Szkoda tylko, że ty na co dzień go nie widzisz. Ja uwielbiałabym wpatrywać się w moje tatoo.
A ja nie wytrzymałam i znowu rozpycham, to uzależnia 🙄.