keirashara, na sto procent, sobie nawet teraz odpaliłam dla pewności. Na pasażu (nr 7) masz zbliżenie na nogę - widać ładnie sprzączkę, ostrogę zwrócona w dół już mniej 🙂
Jak masz HBO max to ci mogę timestamp dać dokładny 😀 ale w innych ujęciach też widać np pod kątem na jasnym tle
donkeyboy, - mam max, ale wierzę na słowo 😉 może coś mi się potentegowało i mówili, że wcześniej startowała bez ostróg, a nie, że teraz.
Lottie Fry 78,913% i to jest póki co najwyższy wynik ze wszystkich.
Lewy piruet wyskakany i nieregularny, oceniony na 5-6 i to im trochę obniżyło wynik, bo leciały 9 za galopy i mogło być powyżej 80%.
Glamourdale jakiś cięższy niż zwykle w piaffach.
Laudrup-Dufour 80,792%, przebija Fry.
Niestety patrzyłam jednym okiem, będę musiała jeszcze raz. Ok. 45 minuty na relacji.
W klasyfikacji drużynowej Dania przed Wielką Brytanią.
Podpowiecie w jakich minutach szukać Polaków? Jestem w robo i kiepsko mi idzie oglądanie na bieżąco 😕
Arimona, wysłali ją, bo skoro pchała się na IO to jako rezerwowa ma być w dyspozycji na wszelki wpadek.
Do skoczków na szybko dołączyła Cassandra, bo koń członka drużyny został przed przeglądem zaatakowany przez innego konia ( ekipy Belgii) i nie przystąpi do przeglądu.
To właśnie po to są kolejne osoby w odwodzie.
A nie jakieś teorie spiskowe.
13.06 Sysoyeva
14.04 Szulc
IMG_6218.jpeg
Isabell Werth 79,363%
Mam wrażenie że niektóre ruchy wysędziowane za nazwisko... W ogóle mi się nie podobały dodania czy stęp, a takie zagalopowanie czy zatrzymanie na koniec w ogóle nie powinno się zdarzyć.
Sandra 73,416%
Mega przejazd, bardzo mi się podobało. Ósemki za pasaże i piaffy. Stępy obniżyły wynik. Szkoda pomyłki w zmianach co dwa.
Ciekawe czy będzie jechać finał indywidualny, takim wynikiem chyba ma szansę...
Szkoda błędu w zmianach co dwa, poza tym super
Piękny przejazd 😍
Zwłaszcza biorąc pod uwagę wiek konia.
bardzo ładnie to wyglądało i komentatorzy też bardzo przychylnie patrzyli
Trzymam kciuki za finał! Oby się Sandrze udało dostać!
Ale miałam gęsią skórkę! Dobry wynik bardzo. Super!
Ależ to jest para! Komentarz Anglików fantastyczny- do niewielu koni były takie ochy i achy... Strasznie, strasznie się cieszę, że mamy taką parę w teamie...
Jestem w stajni i mam kijowy internet, więc dawajcie znać jak następne przejazdy i czy Sandra utrzyma 2 miejsce
👌👌👌 Super! Chyba się dostanie do Freestyle też.
Dante Weltino za to wygladal dzis na bardzo gotowego na emeryture - trzeba zaczac oszczedzac na 2025, bo stanowka bedzie z grubej rury pewnie.
infantil, właśnie Dante wskoczył na drugie, o 0.5%
Ale może wejdzie samym wynikiem.
Nawet mój niekoński facet podekscytowany 😂 piękny przejazd 😁
Indian Rock głośny- zawsze taki? innych koni tak nie słychać...
Jeśli dobrze liczę to jest 6. wśród tych, którzy nie zrobili klasyfikacji z grupy. Jeśli w ostatniej grupie więcej niż dwie osoby zrobią wyższy od niej wynik, to nici z finału indywidualnego.
Facella, ostatnia grupa jest mocna, niestety.
No nie wiem, Minderhoud którego się bałam w tej kwestii zrobił niższy wynik. Zostają Pearce i von Bredow-Werndl