zapraszam w Ostrowie do boksu w ktorym bedzie stal najpiekniejszy kasztan na swiecie a obok niego zakapior kucyk, na ktorym zamierzam przejechac klase P odbijajac sie nogami od ziemi😉
lostak, ale to Ty startujesz czy dziewczynka, a po prostu w zgłoszenia wkradł się błąd? 🙂 Ja będę się kręcić przy boksie Parisy także zapraszam do mnie 🙂😉))
"W przypadku, jeśli program dowolny trwa wyraźnie dłuŜej lub krócej od regulaminowego czasu, to odejmowane są po dwa punkty u kaŜdego sędziego od oceny łącznej za wykonanie artystyczne." Z przepisów. A taka jest adnotacja na arkuszach: "Za czas wykonania dłuższy lub krótszy od normy odejmujemy 0,5% od sumy punktów za wykonanie artystyczne"
Za 5 sekund nikt Cię nie powinien zastrzelić ani ukarać 😉
W następną sobotę wybieram się na zawody ujeżdżeniowe i mam prośbę o radę: na czworoboku 20 x 40m mam w C 12-metrową woltę. Nie mam zielonego pojęcia, jak 12 metrow ma się do literek czy płotków na czworoboku, a potrzebuję jakiegoś punktu orientacyjnego, żeby ta wolta wyszła mi rzeczywiście 12-metrowa, bo jadąc "na oko" będę miała jak w banku, że wolta będzie za mała albo za duża. Czy moglibyście dać mi jakieś wskazówki, jak to pojechać? :kwiatek: