przyznac sie do kogo w kleku Kasia Jasinska przyjechqla🙂
ale niezmiennie hala w klęku mi się podoba niezmiernie 😉 isię okazało, ze mam do stajni 12 km 😉 a własciciel uroczy, bardzo sympatyczny czlowiek.
zaraz znów jadę odwiedzić tamte rejony 😉
Wieszać baner na przywitanie ? 😀iabeł:
nie ma najmniejszej potrzeby, płatki róż też zmokną 😉
[quote author=avero_2 link=topic=1096.msg1353972#msg1353972 date=1333018596]
Czy podajecie swoim koniom wysłodki buraczane? I jeśli tak, to gdzie w okolicach Łodzi można je dostać? Będę wdzięczna za info 🙂 Muszę siwej urozmaicić posiłki i myślałam, że przy okazji na podtuczenie dobre będą wysłodki.
[/quote]
Avero, u mnie tez mozna ... mam jeszcze troche na zapasie 🙂
w konstantynowie mozna wysłodki kupic
Robię zamówienie z P.Podkowy, ktos czegoś potrzebuje?
Pytam z ciekawości, jak cenią się końscy dentyści w naszym województwie? Może ktoś kogoś poleca?
poprostuja, a co chcesz zrobić? jak tarnikowanie to
sedacja
tarnikowanie elektryczne
dojazd
u Maciaka zapłaciłam 240zł
no to masz jakieś chody u niego bo ja zapłacilam 250 :P
Agnes_Agnes2, wielkie chody za 10 zł😀
hihi worek marchewki za to bym miała 😀 :P
no to fakt...wielkie chody 😉
Agnes... muszę Cię dziś wykorzystać- obiecałam ekipie jakieś zdjęcie Bubla z Klęku 😉
spoko chyba dam radę 😀iabeł:
pytam o generalny przegląd paszczy, póki co tak oględnie.
poprostuja, najlepiej przedzwon zwyczajnie. u wiekszosci weterynarzy przyjazd plus osłuchanie, ogólne obadanie konia, zajrzenie do paszczy to kosztuje w okolicach 50-100 zł z dojazdem.
wie ktoś może coś o KJ Olimpia w Sobieniu?
mhm no coś wiem, a co chodzi?
avero_2, mogłabyś coś o stajni opowiedzieć? jak wyglada? jak tam hala wygląda? jest pensjonat? jakie warunki i ceny?
nie mogę znalezc zadnej strony internetowej, a o stajni pierwszy raz słyszę, dlatego chciałabym się dowiedziec jak najwięcej..
fajna stajnia 🙂 wiecie czy można u nich wykupić jazdę skokową? (bez własnego konia) 🏇
czy oprócz jednych zawodów w ujezdzeniu które znajduja sie w kalendarzu...będzie cos więcej w łódzkim?nieoficjalne itp?
http://www.sabitov.pl/lokalizacja.html
tu masz stronkę 🙂
super, bardzo dziękuję.
bardzo tam mało zdjęć kurczę, możecie coś od siebie o stajni opowiedziec?
Isabelle - a po co Ci te informacje ? Żeby siać dalej jakieś ploty czy szukasz miejsca dla konia ?
Isabelle - a po co Ci te informacje ? Żeby siać dalej jakieś ploty czy szukasz miejsca dla konia ?
przez przypadek dowiedziałam się, że mam stajnię 16 km od domu na wsi, a może to byc niezła alternatywa dla zimowania koni, po sezonie pastwiskowym u siebie na wsi, jesli się wreszcie tam przeniesiemy na stałe. sądziłam, że będę skazana na Smolisa, a tu taka niespodzianka. na ten moment nie szukam, ale pierwszy raz o stajni słyszę, chcę wziąć to pod uwagę, bo jeśli miejsce nie warte zachodu, to wtedy będziemy zmuszeni myśleć (w przyszłosciowej wizjii zimowania) o czymś innym.
czyli nie wolno o stajnie pytać? nie ma sprawy 😉
Kto pyta nie błądzi 😉
Kto piszę na podstawie jedynie zasłyszanych informacji wyrabia o sobie opinię 😉
Najlepiej przyjechać do stajni i obejrzeć po prostu. Są padoki, hala jest namiotowa, stajnie są dzielone na 4 boksy.
Póki co i tak nie ma wolnych miejsc.