O kurcze... Dziękuję, jak mi miło... 😀 To że super zdjęcia (oprócz tego bez konia) , to zasługa mojej super przyjaciółki, światowej sławy końskiej fotografki Gosi Mąkosy.
A mam takie pytanie z ciekawości 😀iabeł: Niech to będzie quiz ❗ Jak myślicie: Ile mamy lat? (Ile on, ile ja) 🙂
Uuuuu.... Nieźle, nieźle... Może jeszcze jakieś inne propozycje? (Naszego wieku) 🙂
sanna: Chcesz być oprowadzana stępem na koniku przez swojego chłopaka? Myślę, że to nie jest trudne do zrealizowania 😉 PS: 3 lata temu też mogłam wpisać swoją lokalizację: Gdynia/Irlandia
obstawiam : Julie 23, On 27 niekoniecznie oprowadzana, stepem sama dam rade 🤣 ale przeslanie tego zdjecia jest piekne.. 💘 ps. Julie, to trudniejsze, niz lot na marsa.. nie mam szczescia w milosci.. a raczej mam totalnego pecha..
To mow nam chociaz cieplo - zimno.. cieplo czy zimno przy 23/27 ??? oby..oby.. milosc, piekna, prawadziwa i jeszcze do tego "czysta" sytuacja.. moze.. kiedys.. ale dzieki za slowa otuchy, naprawde ich teraz potrzebuje.. :kwiatek: Edit: to "przez wiele lat" dalo mi do myslenia.. oboje 29 :-) chociaz nie wyglacie mi na tyle :-)
Julie- Ty wyglądasz na około 25-27 moim zdaniem. a On jest taki...uniwersalny. Jeśli powiesz, że ma 20 to uwierzę. Jeśli powiesz, że 35 to też uwierzę. 😉 Swoją drogą ładna połówka, choć nie w moim typie. Ale ładniutka.
No właśnie, tak jak mówi Tunrida, Twoja połówka wygląda uniwersalnie 😁 Normalnie powiedziałabym, że jest przed trzydziestką, ale skoro karzesz zgadywać to musi tu być jakaś zagwozdka, więc obstawiam... 21! A tobie 25 👀
moglby ktos zeskanowac ta okladke z mala indianka i tym jej konikiem, please.. 🙇 juz jestem fanka fotografii p. Gosi 💘 Wszystkie te zdjecia sa niesamowite, ale upieram sie ;-), ze to ktore wymienilam wyzej jest najbardziej wzruszajace i piekne :-)
Julie dzieki za linki :kwiatek: super te zdjecia. Twoj facet wyglada super, pewnie nie tylko wyglada :-) Ale oboje, jako para, wygladacie rewelacyjnie 😎