Nasze drugie połówki:))

galopada_,  loczki ma bombowe;]
galopada_   małoPolskie ;)
26 lipca 2010 18:38
no ostatnio na ulicy mijal nas gej. zatrzymal sie, odwrocil i tak glosno powiedzial: oooo jaaa! oddal bym zycie za takie wlosy  😍.

😁
galopada zazdroszczę tych loczków, mój facet też miał kiedyś długie włosy, cały czas go namawiam żeby zapuścił 😀

a oto on:

galopada_ no udał Ci się, udał 🍴
Mój pseudo-żołnierzyk 😉

27 lipca 2010 10:29
dziewczynka twoj przypomina mi jakiegos aktora  😍
Livia   ...z innego świata
27 lipca 2010 13:41
agniecha930, mój przejawia identyczne zboczenie... ma nawet jakąś podróbkę pistoletu  😵 Nie żeby mi to mocno przeszkadzało (no bo ja mam bzika na punkcie koni 😉 ) ale fajnie to wygląda jak się naubiera w te wojskowe ciuchy i heja, grozić mi bronią  🏇
mój też ma świra na punkcie broni, czołgów, samolotów itp. Cały pokój w takich zabawkach 🤣
i prawidłowo, dziewczyny (i chłopaki)! bo jeśli trafi się tak, że jedyną pasją jest komputer czy coś innego, gdzie nawet nie ma po co z domu wychodzić. oczywiście nie twierdzę, że gry komputerowe, playstation i reszta wesołej ekipy to coś złego, bo sama jestem wielką fanką gier (najczęściej siekam w RPG) i nabijać sobie poziomy mogę naprawdę długo, ale w przerwach od innych pasji, gdzie oddycham świeżym powietrzem. dlatego twierdzę, że wiele zainteresowań, w tym kilka wspólnych, to naprawdę fajna rzecz. muzyka, wędrówki, fantastyka, militaria, literatura, film, paintball i coś tam... i żeby jeszcze długie włosy miał  😜 😁
27 lipca 2010 17:05
co wy tak wszystkie o dlugich wlosach?  😁
Ale ja tez lubie takie klimaty 😉 Akurat na brak zainteresowan nie moze narzekac ;p ale mi to calkiem odpowiada, bo ja tez nie lubie miec wolnego czasu 😉 jak nie idziemy na airsoft, to idziemy na linach pozjezdzac, czy sie powspinac, pozeglowac, bo ma uprawnienia, na pozoracje, bo jest szefem grupy ratowniczej, nawet kiedys konno jezdzic probowal i przeze mnie znow probuje ;P poza tym komendant harcerstwa w naszym miescie (przez ktore sie poznalismy), jezdzil na historyczne rekonstrukcje, startuje o rady miasta, byl w pokojowym patrolu.. Jeszcze duzo by sie tego znalazlo ;D przynajmniej sie nie nudzimy 😉
dziewczynka, ostatnie zdjęcie niczym z Vicky Christina Barcelona  😜 😜
😀

Romeo end Dżuliet  😉
długie włosy mowicie
Nieaktualne
Zdjecie ma 3 lata, włosy dalej ma, ale sie bardziej rozros
Dworcika   Fantasmagoria
27 lipca 2010 20:20

gdzie joooszko gra hehe

??
no jestem emi
juz dawno sie w kaciku rekreaanta przyznalam chyba cieciorce i co z tego??
No lol, a już myślałam że voltowiczki sobie chłopaka podebrały bo tego akurat zapamiętałam 😁
Długie włosy to podstawa
Tak dziele sie z ta małpą Emi  moim chlopem , małpa Spi ze mna w moim łozku w mojej pizamce i je z mojej miseczki 😵 😁 😜
Dworcika   Fantasmagoria
27 lipca 2010 20:41
A no ja właśnie dlatego 😁 Przegapiłam to, że kot = Emi i stąd pytajniki 😉
spoko  😉 😁
i prawidłowo, dziewczyny (i chłopaki)! bo jeśli trafi się tak, że jedyną pasją jest komputer czy coś innego, gdzie nawet nie ma po co z domu wychodzić. oczywiście nie twierdzę, że gry komputerowe, playstation i reszta wesołej ekipy to coś złego, bo sama jestem wielką fanką gier (najczęściej siekam w RPG) i nabijać sobie poziomy mogę naprawdę długo, ale w przerwach od innych pasji, gdzie oddycham świeżym powietrzem. dlatego twierdzę, że wiele zainteresowań, w tym kilka wspólnych, to naprawdę fajna rzecz. muzyka, wędrówki, fantastyka, militaria, literatura, film, paintball i coś tam... i żeby jeszcze długie włosy miał  😜 😁

w takim razie muszę dodać, że mój przyszły mąż ma własną grę internetową mmorpg kaara.pl
emade któregoś deszczowego popołudnia, wpadł nam do głowy taki pomysł i powstała sesja pt. Antonio i Esmeralda na zarośniętym balkonie 🤣 wyszło lepiej niż się spodziewaliśmy
27 lipca 2010 20:54
to jeszcze troche ,,moich" wlosow  😁 a co ciekawsze jak byly calkiem dlugie przy pierwszym zapuszczanu to byly idealnie proste, pozniej scial i odrosly takie skrecone  🤔wirek:  😜

dziewczynka kojarze te zdjecia! super sa!  😍
galopada_ niestety często tak jest, dlatego wielu moich kolegów przy próbie naprawy tego niewyobrażalnego błędu, jakim było ścięcie włosów, zwyczajnie się poddaje  🙁.
ta gitara to Epiphone czy Gibson? jaki model?  😜

edit: literówka
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
27 lipca 2010 22:13
widzę że nie tylko ja gustuję na forum w długowłosych rockowcach 😀
moje Szczęście 🙂
Dworcika   Fantasmagoria
27 lipca 2010 22:16
Jasna cholercia... czemu ja Go zapamiętałam bardziej jako blondyna? 😁 Tzn. nie blondyna, ale zdawało mi się, że miał jaśniejsze włosy 😀
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
27 lipca 2010 22:37
hehe no moje Szczęście jest przystojnym ciemnym blondynem wpadającym w  coś pod szatyn 🙂
28 lipca 2010 07:21
ankers nie mam pojecia  😁 jestem zupelnie nie w temacie

Galopada to z nia Cie zdradza 😁 😂
28 lipca 2010 09:40
kot dobrze o tym wiem  😁 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się