Nasze drugie połówki:))

hah, to moze ja sie objawie tez😉 mam faceta nie-koniarza od ponad roku, az nie do uwierzenia😉
Bywa ciezko, ale chyba nigdy nie jest 100% latwo😉
A my takie śliczne zdjęcia dostalismy ze ślubu ( nie naszego oczywiście :P ).
Ostatnie wspolne zdjęcia to chyba na zakonczenie 8 klasy 😉

[IMG]http://http://i7.photobucket.com/albums/y277/Hexowska/2-47777.jpg[/img]

[IMG]http://http://i7.photobucket.com/albums/y277/Hexowska/3-2777.jpg[/img]

Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

16 listopada 2011 09:39
Hexa, extra super cool zdjęcia.
faith: Ja już to zdjęcie chyba gdzieś widziałam, pewnie na Twoim blogasku. Ślicznie wyglądasz. A połówkę słabo widać 😉

Hexa: Cudne te zdjęcia. Mi się marzy taka sesja z profesjonalnym fotografem...  😍

I jeszcze zupełnie nie na temat: Teli, uwielbiam wierszyk z Twojego podpisu! Dziś rano spacerowałam z koniem po kontuzji, który trochę na tych spacerkach bywa spięty i "patrzy w dal",  bo poza nimi niestety stoi w boksie, więc ciągle coś do niego gadam. I mówię mu często ten wierszyk 🙂
dzieki 🙂
a sesja to zupełnie przypadkowe dwa zdjecia wykonane przez fotografa na  weselu znajomych.

Nie jestem fanką fotografii ślubnej - z natury jest dla mnie kiczowata ( pomijając reporterkę ślubno-weselną) ale ten duet fotografów ( Pospieszni albo Pospieszalscy) był rewelacyjny! Jakie Oni mają piękne zdjęcia!

Julie a Ty miałas rewelacyjną sesję Twojej połówki - pamiętam do dziś jak z koleżanką fotografką się nią zachwycałysmy. I nie tylko sesją  😎

Dziękuję 🙂
Niedługo wracamy do Polski i mam cichy plan, przy okazji jakiegoś spotkania z moją przewspaniałą przyjaciółką Gosią M. zbałamucić ją, żeby nam trochę zdjęć porobiła 😉
Hexa zdjęcia są świetne i z Was piękna para 🙂
Julie dziekuje😀
wy to macie dobrze z Gosia 😉))
A to moja kochana połówka 😀

yga   srają muszki, będzie wiosna.
21 listopada 2011 16:19
MRAU
haha, like it ! 😀
A to my, mój kochany blondas 😍 😍 😍

SrokataMiłość - nonono  😁
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
21 listopada 2011 17:20
SrokataMiłość- cudo!  😍

Julie wierszyk w podpisie Teli to tylko fragment, polecam całość  😀 (jak byłam mała to instruktorka kazała nam uczyć się wierszyków o koniach i recytować jak ktoś spadł  😁 )
W&P Ekstra  😎

Dziękuje wam, trafił mi  się jeździec  😅 tu zdjęcie hmmm "na koniu"

Mój do góry nogami xD

A tu poczta węgierska
Teli   Koń to zwierzak. Animal.
Rży i wierzga. Patrzy w dal.
Konstanty Ildefons Gałczyński

22 listopada 2011 09:47
Julie,  😡 . Widzę, że nie jestem sama, ja mojemu Zgidowi też przedstawiam twórczość artystyczną Gałczyńskiego 😀
kiedys sie chyba pojawilismy tutaj razem, teraz Ch sam 😉
a to mój Dzikowiec (:

Nugatowa   Mały Konik Z Wielkim Sercem :)
28 grudnia 2011 01:48
Przypominamy się tak Świątecznie, po Świętach 🙂
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
07 sierpnia 2012 09:38
Polecono mi, by się tu wstawić 🙂 Jesteśmy razem coś ponad 5 miesięcy, znamy się od połowy stycznia 😉 Bardzo zaiskrzyło na studniówce (zaprosiłam go). Tomek jest 5 lat starszy. Jako 12, 13 i 14-latek jeździł sporo na zawody na swoim Orliku (mały koń). Często wygrywali 😉 Jeździli po Mistrzostwach Polski i Śląska. No i dużo trenował i przebywał u Kozów 🙂 Potem wyrósł z konia i ma obecnie przerwę w startowaniu, choć koni na prawdę fajnych mają 4 (własnej hodowli), ale jak wadomo- w obecnych czasach to sport niezwykle drogi... A konie spokojnie 140 by poszły. Był w tym roku jedynie na AMP-ach, całkiem nieźle mu poszło. W każdym razie w tym roku chcemy razem zacząć startować 🙂 We wrześniu pierwsze zawody. Zobaczymy jak to będzie. Trzymajcie kciuki za nas i nasze plany 😁

Na wspomnianych AMP-ach:

EDIT- znalazłam jeszcze pare zdjęć ;D
Tu przygotowania do Sylwestra przebieranego i już na Sylwestrze jako baba ;D

I jeszcze dwa na tymże właśnie wspomnianym Orliku:

jako baba super  😂
eterowa   dawniej tyskakonik ;)
07 sierpnia 2012 16:17
Martuha, a dzięki, się chłopak poczuł chwilę jak Marit Bjoergen 😁
tyskakonik pozytywny facet 😀

a to mój najważniejszy 🙂 tegoroczny wypad na mazury 🙂

i się chyba zaprzyjaźnił z kucykiem 🙂 zdjęcie z początku lata z pierwszej kąpieli Siwego w tym roku 🙂

ale wsiąść nie chce, zapiera się strasznie 😉

edit - zdjęcia, bo linki się reaktywowały...

no i jednak wsiadł w lecie w końcu  😜 raz, ale zawsze  😀

dawno nikogo tu nie było, więc i ja przyszłam się pochwalić i nieco odświeżyć! 🙂😉

💘
whitemoon071  zarąbiste ma oczy!  😍 uwielbiam takie niebieskie-niebieskie oczy u facetów 🙂 mój ma niestety brązowe, ale najukochańsze  💘

zaraz poprawę w poprzednim poście zdjęcia, bo się linki jakoś dziwnie reaktywowały..
No ma takie niebiskie-niebieskie, aż rażą do słońca :P
Zamrucz   Gdziekolwiek iść chcesz, hej, pójdę tam i ja:)
28 listopada 2012 20:41
oho!
Nie wiedziałam, że jest taki temat, a ja zdjęcia lubię🙂

Też trafiłam na koniarza, a przy okazji ułana i żołnierza - pełen pakiet 🙂

A tutaj razem na naszych ukochanych koniach - Deseń i Cenoza.

Ekshibicjonizm internetowy!🙂😉
Zamrucz - ostatnie zdjęcie jest zarąbiste!! 😀 Mój to z końmi nic nie ma wspólnego, za to prawie jak żołnierz 😀

JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
29 listopada 2012 11:13
whitemoon071, znajomo wygląda ten Twój facet 😉
ooo, nie!😀 Hmmm. ciekawe skąd możesz kojarzyć  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się