Nasze drugie połówki:))

remendada - Ja mam identycznie! On 198cm, ja 168cm.
Czyli u Ciebie i u mnie różnica wynosi 30 cm 🙂
kujka   new better life mode: on
15 marca 2011 11:04
remendada, Ambrozja, aaaale Wam zazdroszcze!! Tez bym chciala takiego wysokiego faceta!  😍 Bo moj ma 182 ale ja mam 180 wiec w szpilkach nie polatam 🙁
a 187 kontra szalone 162-63 :P aż wstyd przyznać, bo ciągle mi talerze musi zdejmować z wyższych półek...
kujka   new better life mode: on
15 marca 2011 11:58
honey, zaden wstyd, moja mama jest tego samego wzrostu co Ty i jej regularnie zdejmuje miski z szafek czy szukam obrusow :P tata (192) tez jest przysposobiony do takich rzeczy 😉
ale mnie wyzywają od nieludzi - krasnali, dobrze, że wymyślili taki wynalazek jak np. ściąganą w dół suszarkę na ręczniki :P
kujka - Oj, to Ty bardzo wysoka jesteś.. Dokładnie rozumiem Twój ból, byłam w podobnej sytuacji.
B. gdy przy mnie idzie to zwykle się trochę garbi, no cóż 😁
cieciorka   kocioł bałkański
15 marca 2011 18:53
Ambrozja, ile twój chłopak ma lat i jak ma na imię i czy gra w tenisa jeśli wolno spytać? bo mam wrażenie, że znam- nie mój typ jakby co ;-)
🤣
Ej ej, ja mam 160 i nikt mnie od krasnali nie wyzywa! A przynajmniej nie przy mnie 😉 Ale faceta mam dość niskiego, więc się nie rzucam w oczy 😉
Dzionka, Ty masz 160?
Ale heca, myślałam, że dobrze ponad 170  😀

Ja mam 165, facet nieraz powie do mnie maleństwo, ale generalnie nikt nigdy mojemu wzrostowi nic nie zarzucał.
Powiem więcej, bardzo jestem z niego zadowolona 😉
yga   srają muszki, będzie wiosna.
15 marca 2011 21:06
Moja mama ma 156cm, a moj tato 198 cm 😉 Nie mówie juz o tym jaka ona jest chudziutka a on tęęęęęgi 😀
cieciorka - lat 18, Bartłomiej, i w tenisa nie gra 🙂
remendada, ojej 😀 Czyżby znów ktoś pomylił mnie z kujką 😉?? Niestety, wzrostu to mi nie dano - widocznie nie zasłużyłam 🙂 Jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało, miałam chłopaka blisko 190cm przez parę lat i nie widziałam ku temu przeszkód 🙂
Nie, nie pomyliłam.
Tak mi na zdjęciach wyglądałaś  😉
Ale zdjęcia przekłamują, szczególnie, jak stoi się samemu i nie ma do kogo porównać  😉
a My z K. poczuliśmy już wiosne 😀

My z zeszłego lata...

Co do wzrostu to 195 ja 175 🙂
yga   srają muszki, będzie wiosna.
06 kwietnia 2011 13:35
RaDag- to lubię  😀iabeł:
🙂
Stronę wcześniej było czy koniarz partner czy nie, mój nie koniarz ale zazdrość mu przeszła 😉
I jako że mam konia przy domu, nawet z chęcią pomaga z gnojem itp.
Teraz planujemy się przeprowadzić do naszego już domu i uparł się stawiać tam stajnię a nie żadne pensjonaty, bo koń też rodzina 😉
Heh 🙂
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
06 kwietnia 2011 13:55
radag- ładnie razem wygladacie 🙂

Moje kochanie z soboty 🙂
A my w końcu mamy zdjęcie razem na koniach  💃
Tyle się najeździliśmy zimą 2010 (styczeń/luty) w tereny, jak jeszcze jeździłam Replaya a mój K miał swojego rudzielca i ani jednego zdjęcia nie mamy z tych szaleństw. Za to jest takie, na koniach z zaprzyjaźnionej stajni pod Kaliszem  😉 :

I próba czegoś innego - zdecydowanie wolę koński grzbiet  🤣
No to teraz moja "połówka"

na wakacjach🙂
Thymos, ale full-romantic na pierwszym! Zazdroszczę strasznie, pięknie!
My wakacyjnie z Wyspy Rodos 🙂

I z wrocławskiego klubu Eter:
CzarownicaSa   Prosiak statysta, który właściwie nie jest ważny.
27 lipca 2011 10:36
To u nas ze wzrostem jeszcze nie tak źle, ja 159cm on 188cm 😀 Różnica idealna, doskonale wpasowuję się w ramię :>
Znalazłam zdjęcia wspominkowe 🙂 Na pierwszym moje kochanie siedzi na koniu po raz pierwszy od 2 lat, na drugim zdjęcie w dniu naszego poznania się 🙂

edit: nie dodałam zdjęć :P
zawody z Mikołajewa 🙂

to i ja się pochwalę swoim Punisherem;P

😍
Ostatnie zdjęcie wygląda przerażająco  👀
Moja druga połówka 🙂
i córka Heroina oczywiście  😀
Breva drugie zdjęcie wymiata 🙂
RaDag, moto na ostatnim było w pełni pod kontrolą🙂😉)

Dyra, dzięki😀 też je uwielbiam😀
trzynastka   In love with the ordinary
28 lipca 2011 13:51
Drugie jest mega mega, na ścianę w dużym formacie ! 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się