Pracuj, pracuj, a...

Taniu Ale to nie tylko o standardy popularności chodzi! Ogólnie: na ile "okoliczności zewnętrzne" sprzyjają sukcesowi.
wrotki poruszył np. temat jeździectwa - na tyle smutny, że lepiej nie komentować?
Po prostu chyba w sztuce, mediach, pewnych sportach... no właśnie: gdzie? w jakich dziedzinach jest szalenie łatwo, żeby bycie dobrym + praca - nie popłacało?

No w sumie ten Sebastian Karpiel Bułecka -dobry jest.
Od dawna .I jego kolejne zespoły.
A popularny i "piękny" stał się od romansu z Kayah.
A z drugiej strony Maciej Maleńczuk. Pamiętam go jak stał na rynku w tej mgle krakowskiej.
I ja się zatrzymałam jak wryta - bo poezja była przednia.

Mój ex fuczał,że słucham "narkomana" a ja słuchałam i miałam rację.Wybił się.
Oj wkurza mnie to skakanie tekstu.... 😤

No, na twoim miejscu to bym pocwiczyła kręcenie pupą przed lustrem 😎 I trzeba by było jeszcze pomyślec o operacji plastycznej - dzisiaj jak biust ci nie wybija zębów w trakcie biegania, to znaczy, że za mały 😁

Sweet sixteen to w ogóle jakaś porażka. Potem takie quoniary oglądają to badziewie i ustawiają swoje życiowe priorytety wg tego, co tam widzą - kasa, lans, pogarda, dla tych, co mają mniej.

A co powiecie, o tych, co są sławni, bo... no właśnie, nie wiadomo, czemu. Taka Paris Hilton na przykład. Śpiewac to nie umie, grac też nie, talentu w czymkolwiek zero, płytka...
A kasę zarabia! Zapraszają ją na jakieś imprezy, ona musi tylko powiedziec do mikrofonu: "cześc, jak się macie? Fajna impreza! Jesteście hot!" I zgarnia przez 15 minut więcej kasy niż ja w ciągu 3 lat pracy 👿

Alez Paris Hilton potrafi grac!
cudownie gra wszystkim na nerwach  😁

co do mojego biustu - rozczaruje Cie  😁 prawie go nie widac  😉 w sumie z powodzeniem moglabym sie przebrac za faceta i nikt by nie zauwazyl 😂

a okolicznosci zewnetrzne... coz, wiem, ze nie powinnam, ale co rano przeklinam to, ze nie trafi mi sie ten jeden ogromnie fartowny przypadek i ze po prostu nagle od pstrykniecia ktos nie stwierdzi, ze tak, chce mnie wydac.
no ale poniewaz juz jakis czas temu pogodzilam sie z tym, ze tak sie nie stanie, to pelzne sobie powolutku do przodu i kiedys gdzies dopelzne  😁

(tiaaa... tylko ciekawe GDZIE  🤔wirek: )
Demotywator na mój gust w temacie:

i komentarze pod spodem:
KLIK
tiaaa....  😉 tez to mialam wkleic  😁
Jeszcze w temacie; właśnie leci jakiś serial na TVP1 (Pn. po 20?). I dzisiaj mówią w nim... po angielsku? Tak ohydnego akcentu to  dawno nie słyszałam  🤔wirek: Ci aktorzy biorą gażę - OK, ale... ktoś ich uczy?  🤔
Londynczycy.

a po co uczyc, skoro tu i tak nikt nie rozumie.....?  🤔  😎
Ja myślę,że ten akcent to tak celowo.
Tak bardziej prawdziwie.
W realu aktorzy śmigają z prawidłowym. 😂
/nie lubię tego filmu/ -oddaje klimaty prawdziwie?
Są wśród nas "londyńczycy" przecież.
nie slyszalam pozytywnych opinii na temat tego serialu.

ze swojego punktu nie moge sie wypowiedziec, bo zeby moc porownac musialabym go najpierw przynajmniej raz obejrzec  😂

niestety, mam lepsze rzeczy do roboty 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się