Kraków - lokale z muzyką

SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
21 października 2009 11:58
Organizuję wyjazd 3-dniowy dla naszych pracowników i muszę znaleźć lokal nadający się do zjedzenia kolacji przy dobrej muzyce. Pracownicy to osoby w wieku 18-60 lat. Polecono mi Kryjówkę z potańcówką i muzyka pokoleń, ale od 2 tygodni nie mogę się do nich dodzwonić. Czy możecie polecić mi inny fajny lokal z klimatem? Z góry dziękuję :kwiatek:.
wątek zamknięty
Tusia   zośkowo - monologowo mi :)
21 października 2009 12:10
interesuje cie centrum krakowa czy moze byc dalej?
wątek zamknięty
In.   tęczowy kucyk <3
21 października 2009 12:55
Może BonTon? W centrum, muzyka... Cóż, zależy od tego, co się tam akurat dzieje. Można i zjeść i się napić.
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
22 października 2009 06:53
Może być troszkę dalej. Ważne, żeby lokal nie był zamykany o 22 i nie była typowa muzyka klubowa bo niekoniecznie może spodobać się starszym osobom.
Sprawdzę zaraz ten BonTon :kwiatek:
wątek zamknięty
Tusia   zośkowo - monologowo mi :)
22 października 2009 08:24
Zobacz sobie Piec Art na szewskiej.... czyli w centrum  www.piecart.pl
Klub jazzowy ale bez przesady, dobre jedzonko i fajna atmosfera.... mysle ze przypadnie do gustu i młodym i starszym  🙂
wątek zamknięty
a może  coś takiego?
http://www.ariel.ceti.pl/
żydowska knajpa na kazimierzu ( zaraz obok synagogi ). Świetna kuchnia i jeszcze lepsze koncerty na żywo, oczywiście muzyka żydowska - skrzypki itd😉  Tylko z tego co pamiętam, trzeba przedzwonić i w dniach kiedy są koncerty koniecznie zarezerwować miejsce, bo sporo osób tam bywa. A całość nie wychodzi bardzo drogo 🙂
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.