Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

edit: już mam.
Ma ktos kontakt z Naska?
W zeszłym tygodniu pisała, że paczka z Hooksa powinna dojść pod koniec przyszłego tygodnia. Czyli chyba jakoś teraz.
Ja kontaktowałam się z Naską przez PW w środę i pisała, że paczka już jest, tylko jeszcze nie sprawdziła czy wszystko doszło. Mam nadzieję, że moje napierśniki dotarły...
Mam nadzieje ze moje oglowie tez juz jest  🙄
I mój żel! Kurde, co oni w tym Hooksie wyprawiają, że przyjmują zamówienia na rzeczy których fizycznie nie posiadają? 🤔wirek:
Ramires Bardzo mnie to dziwi,zamiast napisać po prostu ze rzeczy nie ma na razie i będą za x czasu to przyjmują te zamówienia i przetrzymują kasę przez ponad pół roku?
Byłam przekonana ze moje poprzednie oczekiwanie na ogłowie było jednorazowym wybrykiem ale jak widać nie..
To ja może wstawię pożegnalne zdjęcie artemisa, bo już jutro zmieni właściciela, a mi pozostanie czekać na cud, kiedy uda mi się zamówić i otrzymać mniejszego 🙂
Ja już darowałam sobie zamawianie tego ogłowia czarnego z białymi przeszyciami. Kupiłam szwaba co mi się podobał w podobnym stylu.
mnie niestety zauroczyła jakość 🙂 artemis jest dociumkany w każdym, najmniejszym calu, a skóra jest tak mięciutka, że ciężko będzie się teraz zadowolić czymś innym. Ale ten niestety jest za duży, a na poniaka sobie trochę poczekam  🤔wirek:
bjooork   sprawczyni fermentu na KZJ-cie
17 października 2010 22:07
equi.dream chyba nie macałaś skóry w ogłowiach ursusowskich  😉
zgadza się, nie miałam w rękach i może dlatego nie mogę się jakoś przekonać 🙂
gajara18   "Konia strzeż się z tyłu, psa z przodu, a kobiety
18 października 2010 07:51
Czyn są jakieś informacje od Naski napisałam do  niej pw ale nie odpisuje .ile to ma trwac jeszcze
jeszcze nie dostaliście fantów od Naski? 🤔
Nie. Zamawialam (chyba, bo już w sumie nie pamiętam) na początku wakacji ogłowie i żel. Ogłowie dostałam bodajże na początku września a na żel czeeekam i czeeekam i ciekawe czy sie doczekam...
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
24 października 2010 17:07
Bedzie ktos robil zamowienie?
Ma ktos kontakt z naska? Moglby mi ktos podac numer telefonu bo zadnej wiadomosci nadal nie mam?
24 października 2010 21:52
Ja też a zamawiałam jakoś  28 czerwca wtedy pewni ok lipca początku zamówienie zostało wysłane  do hooksa i co i nic dalej nie mam kompletu pościeli który ciagle jest w sklepie ,żadnych wiadomosci od Naski cała ta sytuacja jest męcząca odezwała by sie chociasz napisała co jest a nie .Ciekawe czy do Świat Bożego narodzenia dojdzie ??
Ja dostałam 13 października pw, że ogłowie już jest iiiiiiiiii to by było na tyle.  🙄 Mija prawie dwa tygodnie.
Ja rozumiem, że Naska podjęła się zobowiązania "charytatywnie" i za to jesteśmy wdzięczni, ale jeżeli podjęła się zobowiązania, to ludzie - do końca i bez gówniarzerki, w końcu czasem szły niemałe pieniądze.
Aha-pocieszające ze nie tylko ja czekam. Naska pisała że w końcu wodze doszły i prosi o adres no i tyle.Nie wiem czy paczka zaginęła czy nie wysłana.....
Ufff.Nigdy więcej Hooksa 😤
No cóż, ja przesyłki nie dostałam. Naska na forum też nie wchodzi od 14 października. Dla mnie to są już kpiny w żywe oczy. Bo przesyłka z Hooksa dotarła, ale jakoś do nas dotrzeć nie może.
Ktoś ma jakiś kontakt "pozaforumowy" ? Proszę o namiar na pw.
Mi ogłowie doszło już jakiś czas temu, ale okazało się, że przeliczyłam się z małością główki mojego konia i okazało się za małe - nie mogę dopiąć nachrapnika! A on i naczółek to elementy, dla których właściwie skusiłam się na to ogłowie. Iiii po tylu miesiącach czekania będę musiała je sprzedać.
Dramatyczne.  😀

A skóra jest naprawdę fajna! I ja jestem po prostu w szoku.
asds   Life goes on...
03 listopada 2010 14:37
Maea a jaki rozmiar zamówiłaś?

co do nachrapnika to nie powinno być tragedii. Zawsze można iść do rymka i zrobić sobie dłuższy pasek podgardlany
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
03 listopada 2010 19:38
dobra ja swoje oglowie dostałam ale laska ostro przegina

mam do niej tel, jak ktos chce prosze pisac
pokemon i misia wy juz macie na PW :kwiatek:
Felinka   z niejasnych przyczyn zajmuję się niczym
03 listopada 2010 19:45
Ja mam tylko pytanie, nikogo nie oskarżając, czemu tylko Nasce tak ciągną się te zamówienia? Ja co prawda miałam coś kupować, ale nie było mnie, w terminie wpłat, więc mojego ogłowia nie ma, ale znalazłam identyczne w Austriackim Kramerze (czy jakoś tak, w każdym razie mam katalog i niedługo jadę na zakupy  😀iabeł: )
Maea a jaki rozmiar zamówiłaś?

co do nachrapnika to nie powinno być tragedii. Zawsze można iść do rymka i zrobić sobie dłuższy pasek podgardlany

Pony.  🤔
Mam nachrapnik meksykański - dalej da radę przedłużyć...? Nie zapina się część "nosowa", a nie jestem pewna, czy po wydłużeniu tego paska będzie leżało tak, jak powinno...
04 listopada 2010 18:37
rozmawiałam dziś z Naską przez telefon powiedziała ze doszła paczka z ogłowiami  a na drugą jeszcze czeka ... 🙇  Ciekawe czy do końca roku dojdzie paczka do mnie czy jeszcze ktoś jest w takiej sytuacji ze nie ma zamówionych rzeczy ??Poprosiłam też by sie odezwała na forum jak będzie coś wiedziec ...
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
07 listopada 2010 19:02
ha a ja dzisiaj odebrałam przesyłkę tz czekała już u mnie  bo w pt doszła 😀D

haha a zamówiłam w czerwcu  🤔wirek: ....

a tak off topicowo , to wcale skóra artemisa nie jest tak hiper super  ;/

moje ogłowie waldhausena  jest 100000razy lepsze , muszę pochwalić tą firme bo za ogłowie zapłaciłam o 300zł więcej niż za artemisa a jest bardzo podobne , skóra jest miękkkkkkka !! Aż miło ją dotykać  😍

od naski dostalas ta paczke?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się