Białe tudzież kremowe z jakąś kontrastową lamówką na końcach rękawów i ewentualnie na dekolcie i dole. Dekolt w serek. I jakaś mała kieszonka na piersi. I LOGOOOO! Na plecach koniecznie i z przodu też! Tak mi się to widzi 😀
Bo polówki są eleganckie, "jeździeckie" (no nie tylko, ale tak jakoś...ja po prostu na konie lubie..znaczy ja ogólnie lubię :P ) i facet w polo...eh... a jak jeszcze czarne...😍
Polówka super pomysł, tylko moim zdaniem raczej nie biała.... Ja taką polówkę chętnie zakładałabym wlasnie do stajni a nie przepadam za bialymi ciuchami "na codzień" do stajni- w moim przypadku po 10 minutach są całe umorusane 😡
Polówka super pomysł, tylko moim zdaniem raczej nie biała.... Ja taką polówkę chętnie zakładałabym wlasnie do stajni a nie przepadam za bialymi ciuchami "na codzień" do stajni- w moim przypadku po 10 minutach są całe umorusane 😡
Zdecydowanie czarne polo, ale tylko jeśli będą także w damskiej formie. Napis z konikiem z voltopirów (napis też wolałabym voltopiry 😉 ). Raczej subtelniejsze miejsce na napis niż plecy (i mniejszy napis)
Kolorek napisu zdecydowanie nie re-voltowy, a bardziej bordo/brąz jak na volopirach. Plastikowa czerwień re-volty byłaby dla mnie odpada totalnie.
A generalnie wolałabym naszywkę (z konikiem i napisem voltopiry) 😀
Bardzo stara nie jestem, ale, ekhm, no babie w moim wieku nie wypada wozić się w koszulkach z napisem "voltopiry" 😡 (ja już nawet koszulek sex pistols nie noszę, chociaż punku wciąż czasem słucham - po prostu nie wypada i zaczyna śmiesznie wyglądać) Jeżeli będzie szansa - nawet związana z dodatkową opłatą za przygotowanie wzornika - to jestem za możliwością wyboru napisu "re-volta"
Czarne polo z białym wzorem lub białe polo z czarnym wzorem. Wzór na plecach z logo forum i adresem www, z przodu kieszonka z nadrukiem mniejszym z logo...ewentualnie adres strony na rekawkach 🙂
mi nie podoba sie pomysl duzego loga z tylu i pelnego adresu. nie chce byc chodzącą reklamą, w koncu koszulka ma być pamiatką dla nas, a nie billbordem 🤔