Końska Rewia Mody XIX (2025)

Łupy z wyprzedaży mam i ja😅
IMG_20250401_125941.jpg IMG_20250401_125941.jpg
espana, wow, czarny błysk na siwku zdecydowanie zyskuje!!
Wiecie co, ja cierpię na szmatocholiczy brak sensu...
ze względu na turbulencje zdrowotne musimy jeździć w gołych nogach (zero ochrów i w sumie zero owijek)... nic aktualnie nie robię... i jeszcze jeżdzę w godzinach gdzie normalni ludize to już z winkiem przed kompem siedza... Brak sensu na wydawnie na szmaty.
Przykre w sumie🙂
skoro nie względy estetyczne, tobą mają kierować kotbury, to może praktyczne? ten błyszcząco lakierowany czaprak espany wydaje się super pomysłem na czas zmiany sierści.

w zasadzie to łączę się w bólu, ja również dawno nie kupiłam żadnej nowej szmatki, ale to dlatego, że nic mi się nie podoba z nowych kolekcji i wzdycham to starych klasyków typu big square. gdy one wchodziły te naście lat temu totalnie nie było mnie na nie stać. czekam na czasy, kiedy eskadron wypuści ponownie jakąś starą kolekcję i jakoś nie mogę się doczekać 😜
espana, - klasa zestaw! Do tego już chyba wiem na jakie kruszynki psos szyje profil DL, na Twojego pewnie idealny 😂😍
infantil, - czapeczka pod lamówkę? 😉
kotbury, - jak to bez sensu? Dla siebie! Mi tam od razu się lepiej jeździ jak mam ładny szmatek. Przestałam "oszczędzać" te "lepsze", bo i tak pewnie mi konia przeżyją. Nie ważne czy ktoś to widzi, nie ważne, że kręcę się tylko po swojej wsi.
Teraz nawet upolowałam sobie w wyprzedaży ochraniaczki moss green, żeby zadawać szyku przed okolicznymi wróblami 🙂
Evka, - na kasztana z jasną grzywą top kolor 😍
kotbury, ja mam "nowego" konia (zaczynamy właściwie z regularnymi treningami), więc kupuję nowe rzeczy. Stare po starym koniu są po prostu stare, sprane. A że od 2 tygodni mam już regularne treningi z TRENEREM (🏇😉 to już w ogóle mi się chce 😁
keirashara, mam właśnie ten sam zestaw ujeżdżeniowy w kolorze zielonym, jeszcze nie mierzyłam, ale zakładam, że zasłoni kawał klamociego ciałka 😝
espana, keirashara, dziewczyny, to już jest taki etap, że ja wsiadam w walonkach, albo podartych czapsach ze startymi do sera ostrogami🙂 Stary mattes (zgryziony na froncie przez myszy) i wytarty pod łydą i ... czapraka to już nie widać w zasadzie przy tym wioskowym zestawie.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się