Sesesese 😀iabeł:
ty mi nie "sesuj" tutaj, ja Cię mam na oku! 😀iabeł:
Gdzie się podziała Pegasuska? 👀
Jestem ;-)
A kto wie co u Tani? Brakuje jej tu bardzo, ostatni post na pocztku grudnia...
Tania zajęta zawodowo dość jest. Ale dramatów życiowych brak.
gdzie się podziewają moderatorzy, że w przyczepowych watkach ktoś nowo zarejestrowany reklamę rozsiewa a reakcji na zgłoszenia brak?
Czy ktoś wie co u Sloymy ? Bardzo dawno się nie odzywała...
mac, czasami coś wrzuca na fejsa, więc żyje i chyba ma się dobrze. Mnie też jej brakuje.
A wie ktoś, co u Pauli???
Pauli została pochłonięta przez życie, ale z tego, co wiem, to wszystko u niej dobrze. 🙂
To dobrze. Szkoda, ze nie zagląda, ale oczywiście rozumiem 🙂
Ma ktoś pojęcie co u Zen ? Nie było jej już bardzo długo 🤔
efeemeryda, Zen można czasem na snapie dorwać 🙂 Wszystko jest ok, miała problemy ze zdrowiem, ale wydaje się, że już je opanowała 🙂
Halo, halo ktoś wie co u bjoork i jej seniora?? 👀 z ikariną ma ktoś kontakt, bywa tu jeszcze??
desire, co do seniora Bjoork tez jestem ciekawa, co do Ikariny, przeczytaj temat niżej :P
Strzyga, aaaa ok, nie zauważyłam wątku ikariny.
desire, Gniewko Bjoork ma się świetnie i serio niejeden o wiele młodszy pozazdrościłby mu kondycji ! Na Fb czasem Bjoork coś wrzuca 🙂
ash, na szczęście bjoork odezwała się w kąciku seniora (prawie rok sie nie odzywała!) już jakiś czas temu i złapałyśmy kontakt przez fb. 🙂
Czy ktoś wie, co u Kurczaka? 👀
mundialowa, raczej wszystko dobrze, na fejsie się udziela 🙂
Gdzie się podziewają modzi? Odkąd Livia zrezygnowała z moderowania, po towarzyskich szerzy się spam i nikt nie reaguje.
Gdzie się podziewają modzi? Odkąd Livia zrezygnowała z moderowania, po towarzyskich szerzy się spam i nikt nie reaguje.
biorę sie za to, ale mi tepo idzie bo co któryś raz mi wywala "nie masz uprawnień moderowania forum" pomimo, że widzę linki moderatorów
POSTARAM SIE ogarniać
gdzie się podziała Quanta? 😲
gdzie się podziała Quanta? 😲
Quanta zyje i ma sie dobrze. Zwyczajnie jest zajeta wieloma prywatnymi sprawami, taki okres w zyciu 🙂
Quanta chyba właśnie wróciła? A przynajmniej jej blog?