Ostatnio kupiliśmy pegasusa. Stare gry zostały odkurzone. nawet nie wiecie jak to wciąga. Mario Bross, tennis, soccer. 😁 Miło było przypomnieć sobie stare czasy jak to pegasus był numerem jeden w domach, zanim komputery stały się bardziej dostępne 😉
haha miałam fioła na ich punkcie 🙂 Konsola leży na szafie a te wkładki idealnie zapakowane w karton po butach , żeby tylko się nie zniszczyły 🙂 Może kiedyś się skusze ;] W końcu całe moje dzieciństwo 🙂
edith: ulubione gry 🙂 heheh Szachy 🙂 - tak nauczyłam się w nie śmigać 🙂, Mario oczywiście nic nie przebije ale pamiętam że każda gra byle platformówka była moją ukochaną. Do dzisiaj mam to zboczenie 🙂 Czasami pykam w Sega Super Sonic na kompie :P
Dla mnie numerem jeden jest tennis, Mario Bross, Popeye, Milk Nuts 😁 Udało się komuś uwolnić księżniczkę? Bo ja dochodziłam tylko do tego wyrośniętego grzyba :P
Notarialna ale księżniczka w Mario Bros? Może Ja miałam jakąś starą wersję, bo przejście było bardzo proste... Ostatnia plansza to była "walka" ze Smokiem, który ciskał w nas jakimis młotami (wystarczyło go przeskoczyć :P). A żadnego grzyba nie pamiętam...
A i przypomniała mi sie jeszcze jedna rewelacyjna gra - Russian Attack 😜
Możliwe, że ja mam jedną z nowszych, Utknęłam na świecie 8-1 i ginę zawsze na 3 planszy. 3 to już hardkor niezły. Te wkurzające żółwiki rzucające młotami czy mieczami są na każdym kroku :P
Hm, mój Mario też tak wygląda... A zrób printa temu grzybowi, to może skojarzę :P Bo parę światów przechodziłam górą, tzn. wspinałam się po fasoli i przechodziłam parę odcinków trasy lecąc na chmurce, więc mogłam coś przeoczyć :P No i przypomniało mi się - z ostatnią planszą jednak miałam problemy! Znaczy się, sama walka była prosta, ale przejść ten chłolerny labirynt... Masakra... 😵
Raven, Na allegro pegasusy są już od 18 zł+ przesyłka, więc nie problem kupić. Gratis dołączają jeszcze '999999 in 1', ale nie ma na nim Mario Bross. Na allegro kardridży pełno jest 😁