Zakup czapraka-pytanie

Hej,

co sądzicie o czaprakach z grafiką? Uważacie, że są zbyt "dziecinne" czy wręcz przeciwnie kupilibyście taki czaprak? Chętnie dowiem się jakie jest Wasze zdanie na ten temat. Załączam zdjęcia przykładowego czapraka. Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam 😉
 Dublowanie wątków
wątek zamknięty
Tak, Matrusiu zbyt infantylne, zero elegancji. Do tego nie ten dział. Plus, to jest kryptoreklama?
wątek zamknięty
Witaj sanna,

dzięki za wyrażenie zdania. Otrzymałam propozycję zakupu takiego czapraka i się zastanawiam co zrobić.  Jak widzisz nie podałam żadnego linku i nazwy sklepu, wiec to nie jest kryptoreklama 😉
wątek zamknięty
Matrusiu, chcesz kupić czaprak więc zakładasz konto aby Ci dobrzy ludzie podopowiedzieli, w dyskusji do której zapraszasz, czy masz go kupić czy nie  🤣 Jak dajesz sobie radę z kupowanie innych rzeczy, np majtek?
W dziale końskim jest wątek dedykowany czaprakom, jeśli masz jakieś pytania ich dotyczące, tam zapytaj.
wątek zamknięty
oj ktoś tu chyba ma problem ze zrozumieniem tekstu 🤣 Ciekawe jest to, że pytanie ogólne było inne. Mianowicie pytałam co forumowicze sądzą o czaprakach z grafiką i czy kupują  takie a nie czy warto ten akurat kupić 😵 Przy okazji odpowiedziałam, że zastanawiam się zakupem akurat tego. A co do pytania o zakup innych rzeczy, to mnie rozśmieszyłaś. Widocznie masz bardzo duże poczucie humoru, ale przy okazji trochę wścibska jesteś. Mogłaś podać inny przykład, bo sorry za mało się znamy żeby opowiadała tobie o zakupach np. majtek 🤣

I przy okazji definicja forum dyskusyjnego:

"przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej"

Edytuj posty!
wątek zamknięty
Martusia2390, ktoś tu chyba ma problem z czytaniem ze zrozumieniem
Regulamin forum obowiązuje wszystkich użytkowników, a tu mamy same zabronione rzeczy, tj dubel, kryptoreklamę, brak edycji postów... 😂
I nie, nie kupiłabym tego czapraka
wątek zamknięty
ok, dzięki za info. Na forum jestem od kilku dni i postaram się dostosować do regulaminu.
wątek zamknięty
Martusia, poniżej masz link do wątku o czaprakach
http://voltopiry.pl/forum/index.php/topic,99349.0.html
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.