Czy Wy też macie z nią probelmy ? Wywaliłam i drugą chciałam ściągnąć - na stronie jest o jakimś oszustwie , że coś zablokowane jest . Ja bez mozilli nie mogę hasła do profilu odzyskać 🙁
Też mam coś z mozillą, nie zapamiętuje mi haseł, stron itp. Myślałam że sobie coś przypadkiem ustawiłam, nie znam sie na komputerach więc się pogodziłam ze zmianą...
Ja mam mozille i wszystko jest ok
u mnie też wszystko ok. Zapamiętuje hasła, strony...
A mnie się nie chce w ogóle odpalić i tu jest problem , a jak chcę hasło odzyskać na mail , który podałam przy zakładaniu profilu Bischa L - na maila nic nie przychodzi . Sprawdzałam w obie strony - i na maila i na nick - tutaj zakładałam tylko jednego użytkownika na jednego maila .
U mnie wszystko śmiga 😉
Ale na jednym komputerze mam starą, a tą na drugiego kompa ściągnęłam już jakiś czas temu.
A próbowałaś poszukać gdzieś starszej wersji??
Sciągnęłam wszystkie możliwe po kolei co na stronie są . I nic . Karze ponownie uruchamiać komputer i po uruchomieniu nic się nie dzieje , ten sam komunikat wyskakuje , żeby uruchomić komputer . Na stronie mozilli jest coś o oszustwie i że niby mozilla zablokowana , tylko , że widać kawałek tej informacji i nic nie da się w to wejść .
ja nie mam zadnych problemow z mozilla 🙂 kocham ja 😀
Potwierdzam, używane 3 komputery, 3 różne systemy - wszędzie śmiga.
u mnie tez dziala ok,
chociaz z miesiac temu miala jakies problemy z ladowaniem stron przez kilka dni, po restarcie komputera przechodzilo (druga przegladarka- safari- chodzila caly czas bez problemu)... teraz znow jest wszystko w porzadku 🙂
Ja ostatnio też miałam problemy z Mozillą ale zwaliłam to na karb kompa. Zniknęły mi wtedy wszystkie zapamiętane hasła, nowe nie chciały sie zapamiętywać.. Odinstalowywałam wszystko i ściągałam przeglądarkę raz jeszcze. Wszystkie strony i hasła wklepywała na nowo i na jakiś czas było ok ale ostatnio znów jakby "zaczynał" różne rzeczy zapominać 🤔 Niby hasła pamięta ale nie podpowiada ich automatycznie jak to robił wczesniej, poza tym wylogowuje mnie po wyjściu ze strony (np. tego forum) mimo,ze zaznaczam by był ciągle zalogowany..
nic już z tego nie kumam ale mnie to wkurza.. 😤
Querido - mam dokładnie tak samo :/